Gå til innhold

GoSuperb

Medlemmer
  • Innlegg

    150
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GoSuperb

  1. Jeg gjenopprettet android nettbrettet mitt i dag, da jeg ved en feiltakelse hadde kommet borti å markere for den androidenheten. Dette var via en litt rar app, som jeg ikke har sett en slik virkemåte på. Grunnen for at feilvalget mitt ble utført var at jeg ikke fikk opp den nye enheten jeg skulle innstaller appen på. Derfor ble det via googlekontoen min foretatt fjernsletting.

     

    Når jeg så omsider skulle ta i bruk nettbrettet, så var enheten blitt fjernslettet og jeg måtte sette opp ting på ny. Da ble jeg klar over at Google samler inn en hel haug med ting, som f.eks. alle mine benyttede WiFi passord. Er jo ingen direkte uting å kunne ha all denne lettvintheten og puter under armene, men det kjennes litt ubehagelig at det ligger der ute hos en tredjepart for innsyn.

  2. 583a90eb-5dd4-4e66-8a6a-4285af2ce4bc.jpg

     

    Mye av dette har vel med fargegjengivelsene, å gi samt detaljer, de fleste skjermer klarer nok HDR muligens det ikke blir så lett synlig da det fremdeles vil være 8 bit istedenfor 10. Men man ser jo på 4k youtube blir bedre en full hd 8k merker man ikke noe til.

    Så helt optimalt blir det ikke men noe bedre.

     

     

    Hvor mye HDR kan de putte på et bilde/video uten at det plutselig ser for unaturlig ut. Altså ja til litt mere detaljer, men for enkelte ting, så må det vel bli annerledes enn slik øyet oppfatter ting. Eller at jobben med HDR-materialet har brukt muligheten for overdrevet.

     

    Kommer det til å bli mulig med "dynamisk" HDR, slik at bruker kan velge hvor mange prosenter HDR som skal avspilles?

  3. Det er slike ambisiøse og nysgjerrige mennesker som får verden til å gå fremover. Men dessverre er det nok som alltid minst en som må ødelegge for dem med forbud og diverse regler. Hadde vi funnet opp sykkelen i dag ville vi forbudt den med en gang.

     

     

    Skal man stole på at rotorene hjelper deg til nødlanding, for den har jo ingen glidemulighet?

    Har de ikke tenkt på katapultutskytning? Kunne jo f.eks. blitt skutt ut i en slik sprettball-airbag som de lander på mars med  :wee:

     

    Eller at førerhuset ble en slik sprettball med fallskjerm, og at den hadde katapultutskyting av rotorarmene, og kanskje selvdestruksjon av disse slik at noen ikke får dem i hode og blir halshugget  :ohmy:

  4. Har du Windows 10 kan du trykke Win+G og ta opp hva som helst.

     

     

    http://www.polygon.com/2015/7/31/9081715/windows-10-game-bar-how-to-record-screen-video

     

    Hva er forskjellene ved å trykke på gode gamle PrtScn og den nye 

     

    take a screenshot (hotkey: Win + Alt + PrtScn)

     

    Hva godt gjør de to ekstra tastene der? Jeg har fått gamle PrtScn til å reagere med god respons under Windows 10  :)

  5. www.spendon.no

     

    hvor man sjekker saldo er nede.

     

     

    www.spendon.se aksepterer ikke min norske kunde-id

     

     

    www.spendon.com (danske siden) har like mye nedetid som den norske i øyeblikket. Hva er folks erfaring med Spendon? Jeg hadde notert meg gjenstående beløp. Forsøkte å bruke det opp, men det feilet. Exp. er 2017, så mye tid igjen på kortet.

     

    Ser ut å eies av Sparebank1

     

    Jeg synes den nedetiden er en så negativ opplevelse at jeg vurderer å benytte andre betalingsalternativer som ukash neste gang, eller ihvertfall gå for et alternativ til det upålitelige betalingskortet Spendon og spendon.no saldosiden deres.

     

     

    Tilføyelse:

    Jeg har klart å finne ut saldo, da den spises opp kr 10 pr mnd. man ikke benytter kortet. Men http://www.spendon.no

     

    er like forbanna med nedetid for det

  6.  

    Har ikke greie på det. Men har fått med meg at Camtasia er et eneste stort virushull. Ligg unna det.

    Kan du utdype hva du mener med det? Syns det er en litt merkelig påstand... Tviler på at TechSmith som står bak Camtasia har en slik agenda.

     

     

    Mvh Faller

     

     

     

    Husker ihvertall at jeg kom over det på et forum et sted. Og det var mer enn en debattant som mente at selve Camtasia var et eneste stort virus i seg selv. Kanskje litt overdrevet, men..

     

     

    https://www.google.no/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=is%20camtasia%20a%20virus

     

     

    Sjekke dialogen her:

     

     

    fra denne posten - 01-07-2014, 08:21 PM  https://forums.artrage.com/archive/index.php/t-46063.html

     

    Det var ikke der jeg så noe om det, men mer i et kommentarfelt fra en side som kjørte reviews av slike programmer, tror jeg å huske. Er noen uker siden jeg hadde min runde. Og jeg ble ikke klok på hvilke valg jeg skulle gjøre, så jeg avventer med valget  :)

     

    Ser Camstudio og Camtasia forveksles litt. Men, tror ikke jeg forvekslet dette når jeg leste fra den omtalen. Det var i kommentarfeltet jeg så en diskusjon om virus for å gjenta det.

  7. Men, er det ikke å skyte seg i foten for bransjen, å ikke få volum på ting. Har alltid undret meg over det der. Med en større skjerm som kan ha produksjonsmessige utfordringer så kan jeg forstå at prisen nødvendigvis må være høy i starten, men med en 4K avspiller som mest sannsynlig ikke er særlig mer avansert enn en standard Bluray avspiller, her burde jo filmbransjen være interessert i å subsidiere avspilleren for å hente penger på filmsalg i det minste.

     

    Med en høy pris på avspiller, så blir det lite filmsalg. Altså må både forbruker og filmindustri sitte på gjerdet til prisene blir fornuftige.

  8. Poenget er vel den S-en i SUHD. Er jo absurd at de siler ut alle andre konkurrenter fordi de ikke er i stand til å produsere en Samsungskjerm. Så det de sa der er. Vi har verdens største Samsungs skjerm, og dere vil aldri få frie tøyler på produksjonsanlegget vårt.

     

    Ingen vil noensinne kunne produsere en Samsung TV andre enn Samsung selv. Lisensiering, ja kanskje, men poenget var påstanden om verdens "beste" skjerm basert på SUHD som grunnlag. 170" derimot er noe alle kan strekke seg etter. Spørs om ikke noen av dem gir opp, og lar noen få produsenter drive å konkurrere om kinoskjermer på disse størrelsene.

     

    De kan til og med etterlikne det SUHD skal gi, men det blir ikke et Samsungprodukt for det.

  9.  

    UHD Bluray er sonefri, så bare å kjøpe filmer når du er i utlandet osv. Disse UHD spillerne spiller jo også av vanlig bluray filmer og der er jo fortsatt regionsperren tilstede

     

     

    Skal jeg kjøpe 4K bluray-filmer så blir det isåfall de utenlandske. For jeg er ferdig med Skandinavisk eller Nordisk Film eller hva de nå enn kaller seg som driver og tilrettelegger her på berget.

     

    Jeg er så utrolig lei av ødelagte DVD-opplevelser eller Bluray-opplevelser der man ikke får nok språk. Spesiellt husker jeg DVD og mangelen på engelsk som en hovedregel snarere enn unntaket.

    • Liker 1
  10.  

     

     

    Det er lenge før vi har formater som er så gode at man ikke kan se noen svakheter med det blotte øyet, da trenger vi sterkere lys, høyere framerate, flere farger, høyere oppløsning osv.

     

    AtW

     

     

     

    Dersom du skulle satt de krav du minimum kan leve med på dette, hvordan høres de forskjellige aspektene ut om du kan ramse disse opp da?

  11. Er det ikke greiere med et Gopro Hero 5 som kanskje nå får 8K-oppløsning. I tillegg når du ikke sitter hjemmer foran PC og skyper, så kan du gå ut og drive med actionaktiviteter  :wee:
     
    Mer for pengene, og høyere oppløsning på kjøpet.
     

    As for its price, the GoPro Hero 5 should be priced around    $550



    Hører rykter om at dollarkursen er på vei ned. Står uansett i kr 9 pr dollar i dag  :dremel:

×
×
  • Opprett ny...