Gå til innhold

nikolas474

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nikolas474

  1. 22 hours ago, Gadden said:

    Eller feks en Nissan x trail til rundt 100 tusen. Pickuper ligger (kunstig) høyt i pris og til rundt 100k får du ikke allverden tror jeg. Av de merkene du nevner er Nissan litt skummel da de har store problemer med rust i ramma. Dette gjelder da biler som havner i den prisklassen du nevner. 

    Jeg ser det at prisen ligger høy som du sier. Kanskje det er best å spare litt til før kjøp? Rammeproblemene til nissan vett jeg om, og det virker som en veldig stor andel av bilene på finn kan ha dette problemet. 

    Xtrail, er vel mindre en den bilen jeg har nå så det blir uaktuelt. 

  2. Jeg begynner å gå lei førstebilen min (peugeot 406) som jeg har hatt i litt over 2 år nå, og tenker det er på tide å kjøpe noe som passer mitt bruk litt bedre. 

    Jeg er en veldig aktiv jeger og skytter som ofte drar på store mengder utstyr, stasjonsvognen jeg har blir ofte fylt opp når jeg er ute og reiser hver helg. 

    Dermed har jeg behov for en bil som takler gamle traktorveier, har god plass innvendig, er driftssikker og som er nokså grei å kjøre på veien. Jeg har ett budsjett på 100k akkuratt nå, hva vil være en god bil for meg? 

    Jeg har til nå sett på:

    Mitsubishi L200, ford ranger og Nissan Navara. 

×
×
  • Opprett ny...