Jump to content

nikolas474

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hvor mye vekt har du da som ballast?
 2. Har tidligere vurdert den bilen, men fant ut at den var litt for liten, og at jeg vil prøve noe som er høyere. Men jeg må kanskje se på en forrester for å være sikker.
 3. Jeg ser det at prisen ligger høy som du sier. Kanskje det er best å spare litt til før kjøp? Rammeproblemene til nissan vett jeg om, og det virker som en veldig stor andel av bilene på finn kan ha dette problemet. Xtrail, er vel mindre en den bilen jeg har nå så det blir uaktuelt.
 4. Jeg begynner å gå lei førstebilen min (peugeot 406) som jeg har hatt i litt over 2 år nå, og tenker det er på tide å kjøpe noe som passer mitt bruk litt bedre. Jeg er en veldig aktiv jeger og skytter som ofte drar på store mengder utstyr, stasjonsvognen jeg har blir ofte fylt opp når jeg er ute og reiser hver helg. Dermed har jeg behov for en bil som takler gamle traktorveier, har god plass innvendig, er driftssikker og som er nokså grei å kjøre på veien. Jeg har ett budsjett på 100k akkuratt nå, hva vil være en god bil for meg? Jeg har til nå sett på: Mitsubishi L200, ford ranger og Nissan Navara.
 5. Det har jeg allerede svart på. Etter idag har vi ikke fullt lag.. ferieturer osv.
 6. Vi kan kun spille kl 20 på torsdag. De andre dagene er folk ikke hjemme eller så har de ikke tilgang til internett.
 7. 17 år, har rett over 2000 timer ingame (flere brukere) Har godt humør og innsatsvilje. Har erfaring fra 2 lag tidligere. Jeg kan spille som hva som helst untatt igl. Se hele utlysningen på Gamer.no
 8. Ja Join denne senest 10 minutter før 18:30 connect oslo7.spillvert.no:27045;password "1g08v"
 9. connect oslo7.spillvert.no:27045;password "1g08v" Join denne kl 8
 10. Vet ikke helt hvem du er siden du skriver fra en annen konto.Men, denne uken har vi bare anledning til å spille idag. Kunne garantert ha flyttet kampen til tidligere i uken hvis dere hadde kontaktet oss før. Slik som jeg forsto Martux så hadde dere anledning likevel i dag? Ja vi spiller idag
×
×
 • Create New...