Jump to content

misanthrope

Medlemmer
 • Content Count

  3494
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Posts posted by misanthrope


 1. Tipper mye av problemet er barneekteskap og kultur. I Islam f.eks er det lov å voldta kona si. Det er heller ingen aldersgrense for ekteskap.

  Antall ekteskapsvoldtekter blandt særlig muslimer er nok skyhøyt, også i Norge. Når søsteren min nettopp hadde født lå hun på barsel med flere andre damer, og det kom en afrikansk mann inn og forsøke å ha sex med kona si der og da, som altså nettopp hadde født.

  • Like 1

 2. Jeg er ingen fan av Russland eller Putin.

   

  Meg jeg synes det blir et komisk fokus når man ser på hvordan USA har manipulert andre stater og deres myndigheter og demokratiske valg siden andre verdenskrig, og regelrett går inn og velter lands styrer.

   

  De gjør også dette fremdeles den dag i dag. Og til tross for at det ikke finnes et fnugg av håndfast bevis for russisk hacking av "valget" (en ordlyd som er ment å få oss til å tro at de hacket valgresultatet), så går denne propagandaen sin seiersrunde i mediene verden over.

   

  USA har altså blandet seg inn i og påvirket valg i andre land verden over i 70 år - deriblandt Russland og deres næreste allierte.

   

  Var det å forvente at Russland aldri ville forsøke å forsvare sine interesser?

  • Like 2

 3. Det må settes en grense et sted. 4 millioner kroner i året resten av livet er for mye - beklager. For ikke å nevne all den andre hjelpen disse pasientene er avhengige av.

  Samtidig har vi sett at kreftpasienter ikke får medisin som er billigere og brukt i en langt mer begrenset periode, da man enten blir kurert eller dør...

   

  Det er riktignok svært få pasienter som har disse muskelspinalsykdommene og svært mange som har kreft, men alikevel, når man kan redde mange menneskelivfor det det koster å holde liv i en person som sakte og smertefullt dør i en rullestol så er det en merkelig prioritering av helsevesenet.

   

  Men det føyer seg vel inn i rekken av saker som er politiske og mediedrevne og handler om verdisignallisering. Politikerne våre er jo allergiske mot å ta harde beslutninger som er upopulære.

  • Like 4

 4. Ja men det har ingenting med #metoo kampanjen å gjøre. Er så lei av den gjengen som alltid må sutre og klage hver gang kvinner setter igang en slik kampanje.

   

   

  Det er i stor grad den samme strataen av samfunnet som drev med #RefugeesWelcome som nå driver med #MeToo

   

  ...også klarer de ikke se en fuckings sammenheng, men skylder i stedet på svenske menn. For det de selv har vært med på å skape.

  • Like 1

 5.  

  Jævla smørje av et innlegg, men hva forventer man av folk som alltid må dra innvandring i omtrent alle innlegg, enten man diskuterer kvinner som blir behandlet dårlig av maktpersoner i arbeidslivet, eller hvordan koke vann.

   

   

   

   

  Nå var det jeg skrev innlegget - og dermed bestemte hva det skulle handle om. Foreslår at du holder kjeft i fremtiden i stedet for å avspore med personangrep, du som alltid kommer med personkarakteristikker i stedet for å holde deg til debatten.

  • Like 1

 6. Ja, det er jo litt kjipt å få skylda for noe bare i kraft av å være del av en gruppe der det er overrepresentert. Hardt for oss menn. Lurer på om jeg kan komme på noen som forfekter å behandle en hel gruppe basert på en overrepresentasjon innad i gruppa.

   

   

  Som jeg skrev over fordi jeg forventet denne reaksjonen - man er født mann. De færreste overgripere er født overgripere. Det kommer hovedsakelig ifra kultur. Og da særlig sterkt religion og kvinnesyn.

   

  Å diskriminere basert på kjønn er ulovlig og forhåndsinntatt. Å diskriminere basert på en frivillig assosiasjon er fullstendig legitimt. Akkurat som samfunnet diskriminerer andre religiøse sekter i barnevernssaker (men merkelig nok ikke islam som er farligere for barna), eller Hell's Angels, eller nynazister.

   

  Hatideologien Islam må KNUSES.

  • Like 4

 7. Har observert at det er utrolig mange som ikke forstår forskjellen på legning og overgrep. Det er mange heterofile som ikke får seg dame, men alikevel ikke voldtar og begår overgrep. Å begå overgrep er alltid et valg. Tabuene rundt pedofili er nok med på å gjøre at veldig få søker hjelp og at fler enn nødvendig forgriper seg. Bestekameraten til en dame jeg var sammen med for en tid tilbake hadde betrodd seg i henne at han hadde slike attraksjoner, men hadde åpenbart aldri agert på dem. Han var da i tillegg homofil og slet med det at han følte at han ikke kunne oppsøke hjelp fordi han var redd for komplikasjoner både i dagliglivet og ift. jobb. Taushetsplikten gjelder jo ikke for psykiske helsearbeidere om man mistenker noen er en fare, og det er jo helt opptil enhvers diskresjon.

  • Like 2

 8. Om samfunnet og folket i det er lykkelig eller ei er èn ting. Jeg mener alle må være sin egen lykkes smed fremdeles.

  Men om samfunnet fremdeles vil være noe vi kjenner igjen som norsk og hvorvidt velferdsstaten og våre verdier eller vårt urfolk vil bestå, er en annen sak. Der er nok svaret nei, nei og nei.

   

  I 11.000 år bodde folket vårt i dette landet. Helt siden isen trakk seg tilbake. Men selv samene har vi ikke klart å integrere over 3000 år. I tillegg er ikke asyl og flyktninge-politikken slik at den tar imot de som har en forutsetning for å integrere seg. Den gjør snarere at vi tar imot de svakeste, samt de mest skruppelløse som utnytter systemet.

  Vår generasjon er nok den siste som bor i noe vi kan kalle Norge. Mye av Norge anno 2100 vil være et "flerkulturelt" helvete på linje med andre flerkulturelle steder - et gjennomgående dystopisk kriminelt slumområde med 50%+ muslimer og 80%+ innvandrere.

  • Like 4

 9.  

  Det er helt vanvittig hvordan Israel stadig kommer under angrep - og får skylden for hele greia så fort de retalierer for å nøytralisere trusselen.

   

  Den påstanden er helt ute av bølgelengde med realiteten når Israel ofte er de som slår det første slaget, eller begår grusomme angrep som en smålig hevn.

   

   

   

  https://www.haaretz.com/israel-news/1.797469

  http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/gaza-air-strikes-israel-hamas-three-wounded-bombing-palestine-conflict-islam-terrorist-organisation-a7884746.html

  http://cyprus-mail.com/2017/09/22/rockets-hit-damascus-airport-area-probable-israeli-attack/

  https://worldisraelnews.com/idf-attacks-hamas-target-response-rocket-fired-gaza/

   

   

  I første lenken står det at Israel slo til mot terrorister som har tatt seg inn i en grenseby for å angripe Israel.

  I den andre lenken står det at Israel returnerte ild mot en rakettutskytelse.

  I den tredje lenken er en fullstendig usubstansiert påstand om at Israel kanskje angrep en våpenforsendelse fra eller til Assad-regimet og har ingenting med palestinerne å gjøre.

  I den fjerde lenken står det at Israel igjen besvarte ild.

   

  Du beviser jo poenget mitt. Israel er ikke den aggressive parten.

  • Like 2

 10. FN er for lengst overtattl av en anti-vestlig kabal av sosialistiske og islamistiske diktaturer.

   

  Jeg mener demokratier bør forlate FN og danne sin egen organisasjon med mål om å spre humanistiske, objektivistiske og moderne verdier. Ikke postmoderne subjektivisme som er anti-vestlig, anti-humanistisk, anti-vitenskapelig og anti-hvit, da selvfølgelig heterofile menn.

  • Like 2
×
×
 • Create New...