Gå til innhold

vip

Medlemmer
  • Innlegg

    178
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vip

  1. Har selv en Nokia Lumia 800. Skal dog nevnes at den for øyeblikket er på service, grunnet problemer med batteriet.

     

    Det virker for meg som batteriproblemene går igjen på modellen, særlig de første eksemplarene (kjøpte min i desember). Oppdateringen som kom i januar skulle fikse dette, men for noen har tydeligvis problemet blitt verre. Selv resatte jeg min til fabrikkinstillinger, slik jeg fikk tips om å gjøre etter oppdateringen. Batteriet holdt da i ca. 12-14 timer uten strømsparing på - og med 3-4 samtaler på samlet under 1 time, halvtimes tid med Spotify (ikke streaming) og litt sjekking av mail/sms. Man kan altså klare seg med telefonen en dag - men batteritiden er ikke optimal. (Min telefon sendes ikke tilbake pga. batteritiden, men fordi batteriet ikke rapporteres riktig - og dermed tar kveld lenge før det er utladet)

     

    Utover dette er det en flott telefon. Den emm en fryd for øyet, den er kjapp og den er god på det meste. Jeg digger at WP7 er så kjapt, og enkelt å tilpasse. Flere mailinnbokser, sortering av kontakter - mye lettere enn på min gamle Android.

     

    Likevel er det en del ting jeg har bitt meg merke i. Det første er lyden. Når man hører på musikk, er lydgjengivelsen ikke noe særlig å rope hurra for. Jeg har prøvd samtlige av mine øreplugger/headsets - der BOSE sine in-ears (triport) er de eneste som har et snev av bass. Dette er tydeligvis problemer som Nokia er kjent med, og vil forsøke å fikse i kommende updates. Det er imidlertid et stort ankepunkt om man hører mye på musikk og setter pris på god lydkvalitet (lyden er riktignok ikke så gærn i toppsjiktet - men mellomtone og særlig basstone er så og si totalt fraværende)

     

    Ellers kan nevnes at telefonen ikke enda har fått hotspot funksjonalitet, angivelig fordi Nokia ønsker å utvikle firmware i tråd med FCC forskrifter i USA. Flere andre leverandører har riktig nok denne funksjonen, som støttes av WP7. Hvorfor Nokia er så treige - er imidlertid uvisst. Litt dealbreaker for min del, men de har nå lovet at det skal ordnes i fremtidige updates.

     

    Ble mye fokus på "the bad" her, men ellers er telefonen helt super. Jeg synes WP7 er et friskt pust i en iOS og Android dominert verden. De får til det meste, men mangle en del små - og etter min mening helt essensielle ting - for å kunne konkurrere med øvrige produsenter. Klarer de fikse lyden og hostpot funksjonaliteten, beholder ihvertfall jeg min, lekre Lumia 800. Forøvrig digg å ha en telefon som ikke ALLE andre har.

     

    Lykke til med valget :)

     

    Takker for info!

    Tror jeg venter litt og ser om det dukker opp noe spennende i løpet av måneden ;)

  2. Hei

    Jeg har begynt å få problemer med min desire S, så vurderer å kjøpe en ny telefon.

    Har tenkt litt på å prøve en telefon med "WP 7 OS".

     

    Har sett litt på Nokia Lumia serien, er den noe å satse på?

    Ser den har hatt problemer med batterikapasiteten. Det er litt viktig at telefonen holder et par dager uten lading.

     

    Noen som kan anbefale Nokia Lumia 800 eller 710 eller en annen WP 7 telefon?

     

    mvh

     

    vip

  3. Forskjellen i CPUene vil du ikke merke mtp ytelse. Hvor mye bedre batteritid du får med 8 celler kontra 6 celler vet jeg ikke. Den har vel ikke så godt batteri uansett, og du kommer vel stort sett til å ha den tilkoblet strøm? Er ikke akkurat en laptop du tar frem på toget eller på bussen.

     

    Hehe, sant nok!

    Så da er vel det ikkeno vits og kjøpe den dyreste av de!

    Har også vurdert og vente på g53sw, men er veldig usikker på om det er verdt og vente på den?

  4. Hej alle!

     

    Jeg er fra Danmark, men jeg håber at i forstår mig alligevel :p

    Jeg har netop købt denne pc fra komplett, og henter den på posthuset i morgen - hvis i kan vente kan jeg godt lige skrive en kort "test" af hvordan den performer?

    Sandy bridge skulle give en del mere ydelse, men det skulle mest give mest batteritid, i form af at gpu'en som du skiver er integreret. Efter min mening giver det lige så meget mening at købe en uden, og så sætte en ssd i. Det cd-rom drev der sidder i kan skiftes ud med computerens harddisk, så man både kører et hurtigt styresystem fra ssd'en, og har 640 gb til diverse.

     

    Hei

    Jeg er helt ening med deg! En ssd hadde gjort susen! :yes:

    Kom gjerne med en "kort test"! Det hadde vært supert :thumbup:

  5. Står akkurat i å bestemme om å kjøpe denne selv. Maskinen har matt skjerm og meget lettvektig, som er veldig positivt i mine øyne. Tenker å drasse den med til studier daglig. Nå er jo nye Sandy Bridge prosessorer rett rundt hjørnet, men tviler på at de blir så "mye" bedre enn de nåværende(litt mindre varmeutvikling, bedre integrert GPU etc)...

     

    Ettersom ASUS'en er ny har jeg ikke sett mange omtaler ute, mn goggla litt og fant en russisk: http://www.notik.ru/blogs/topic/1861. Den fikk mye skryt der ihvertfall, om du gidder oversette i f.eks chrome :p

     

    Da skal jeg få lest den! ;)

  6. Kjøpte nettopp Toshiba M70-144 med Centrino, Pm 1,73ghz, ATI x700 skjermkort, med ekstra 512 mb minnebrikke, ferdig levert for ca 10000 kr på døren hos meg.

    5745411[/snapback]

     

    Den ser ganske grei ut, med 512 mb ekstra minne brikke. Hvilke type ram kan jeg kjøpe til denne og hvor mange ledige ram plasser er det ? :whistle:

  7. Hei..

    Skal kjøpe bærbare, og står nå mellom 2 valg, men er litt usikker på skjermen.

    Så lurte på om noen kan anbefale hvilken av disse 2 jeg bør gå for??

     

    Skal bruke pcn til å surfe, se filmer, spille litt og høre på musikk. Men er avhengig av at skjermen henger med, når j f.eks spiller cs 1.6.

     

    Hvilken bør jeg gå for?

     

    MPX Notebook KN1

    Eller

    Netshop 259IEN "SmartBook"

     

    Hadde vært fint om noen kan hjelpe! :)

  8. Hei jeg vurderer å kjøpe en bærbare pc, men er litt usikker på de forskjellige skjerm typene og oppløsningene. Tenkte jeg skulle spille litt cs (1.6) f.eks, så er avhenging av at skjermen henger med passe greit. Ellers skal pc`n brukers til: Surfe, musikk, se filmer og kobles til TV.

     

    Hadde vært fint om noen kunne komme med noen forsalg??

     

    Takker ;)

  9. Disse koster omtrent det samme og spm. er hvilket bør man velge og hvorfor?

     

    Vet at nVidia er bedre på OpenGL (doom3) mens ATI er bedre på DX (nå har riktignok ATI skjerpet OpenGL ytelsen på nye drivere)....

    Jeg ville gått for et geforce 6800 gt, fordi det kortet har 16 Pixel pipelines, mens x800pro har 12. :p

    Du blir nok fornøyd, uansett hvilket du kommer til å velge :thumbup:

     

    Sammenlign grafikkort

×
×
  • Opprett ny...