Jump to content

SPACEDANCE

Medlemmer
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)

About SPACEDANCE

 • Birthday 03/11/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. SPACEDANCE

  Elbil-tråden

  ID.4 tar kun 1200, og det er på GTX versjonen. Kun 1000 på bakhjulstrekkeren. Model X tar 2200kg hvis jeg ikke husker feil. Begynner å bli bedre da, men selv 2017 XC70 D5'en til svigermor tar det. Produsentene har ikke brydd seg om å få elbiler typegodkjent for høy vekt, for historisk sett har ikke elbil-eiere brydd seg om det. Men dette har endret seg de siste par åra etter som det ikke lenger bare er Leaf'er og e-Golfer på veiene, så blir nok bedre etterhvert. Ganske stusselig på noen modeller, Mustang Mach-E er vel kun godkjent for 750kg. Den har da vel lett kraften til 3 ganger så mye egentlig.
 2. Sikkert god å kjøre, men den blir fryktelig dyr i drift for å være en VAG. Med litern på mila ved blanda kjøring (WLPT) med dagens bensinpriser, verditap av en annen verden og div ekstra avgifter på alt som ikke går på duracell vil det nok gjøre fryktelig vondt.
 3. Er ikke det som skjer i India for tiden bevis nok på hva som skjer hvis vi ikke tar dette seriøst?
 4. De støtter nok til dels variabel ytelse, tror det er mer snakk om et minimumskrav som ikke er nådd enda.
 5. Er vel kanskje noe juridisk ved det også? Hvis man har hatt mulighet til å prøvekjøre, men ikke gjort det, har man like bra grunnlag for klaging da?
 6. Vær oppmerksom på at hovedkort kan brickes under oppdatering av BIOS, spesielt viktig å være forsiktig på eldre/billigere hovedkort hvor dual-bios ikke kan redde deg. Hvis du ikke har gjort det før hadde jeg lest meg litt opp på det. Det går som regel fint, bare vær klar over at skjer det en feil under oppdatering så vil hovedkortet ende i en tilstand som er umulig å fikse.
 7. Jeg hadde vært student hele livet hvis jeg fikk 400kr i timen for å studere. Lære masse nytt, ingen ansvar og godt betalt? Lett.
 8. HDMI splittere som gjør at du kan plugge flere skjermer inn i samme HDMI inngang eksisterer, men dette vil kun duplisere bildet, ikke utvide på tvers av skjermene. Antat at kona vil ha sistnevnte? Første jeg kommer på da er at Display port 1.2 støtter "daisy chaining" og ser at laptopen har USB-C inngang. Så antar at via en DP 1.2 til USB-C overgang at det kan funke? En link fra Dell ang daisy chaining: https://www.dell.com/support/kbdoc/no-no/000128707/slik-sammenkjeder-du-flere-skjermer-med-displayport-multi-stream-transport-mst
 9. Jeg sier ikke at Valve er bare engler og regnbuer, men at folk liker de bedre enn Epic kan jeg se. Og ja, det er mye microtransactions i spillene deres, men de er gratis i utgangspunktet, hvor det da er en generell enighet om at det er greit med sånt. Hvis det var slik at de kun holdt seg til små selskaper. De jeg kommer på i farta er Borderlands 3 og The Divison 2 som kommer ut etterhvert, RDR2 var jo eksklusivt i en periode, og selv om det fortsatt er på Steam, hvordan de tok over Rocket League har vært en ganske kontroversiell prosess.
 10. Valve hadde Half-Life på lik linje som Epic har Fortnite. Skal da Fortnite ikke være ekslusivt på EGS? Epic briber utviklere for eksklusivitet og later som at de bryr seg om forbrukere ved å kaste gratis spill på dem. Dette er ting Valve aldri har gjort. Valve var bare tidlig ute med et konsept som ble en hit.
 11. De vil helst ha spill for seg selv på sin egen platform. I praksis betaler Epic spillutviklere for tap de får ved å ha spillene sitt eksklusivt på platformen sin, sånn at forbrukere ikke kan "stemme med lommeboka". Forferdelig kultur.
 12. Hadde anbefalt denne da: https://www.komplett.no/product/1171766/ 3060Ti er bedre enn 2070. Gode utvidelsesmuligheter senere, f.eks med flere M2 SSD'er eller mer RAM.
 13. Jeg bytta til Tibber, og de sender meg pushvarsler på mobilen gjennom app'en sin med advarsel om når prisen blir dyr. Får som regel varselet dagen før. Man kan også gå inn og se manuelt hva prisen blir de neste 24 tiemene. Gjør det enkelt å endre forbruket i de periodene det er dyrt.
 14. Du kan også f.eks bruke Python? Vet ikke om du har noe erfaring med slik programmering, men mye ressurser der ute på bruk av Python og spreadsheets, f.eks med Pandas.
 15. Model X har vel større likhetstrekk til crossovere som MB GLE/GLC, Audi Q8 og BMW X6? 22 tommer hjul, mindre takhøyde for passasjerer bak pga taket og lite fokus på offroad. Nå gjelder forsåvidt 2 av 3 for XC90 også (unødvendig store hjul og elendig offroad egenskaper). EDIT: Mulig takhøyden er bedre i Model X, aldri sittet i en. Men formen er i alle fall mye rundere enn de kantete SUVene som f.eks XC90.
×
×
 • Create New...