Jump to content

SPACEDANCE

Medlemmer
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

About SPACEDANCE

 1. Hadde anbefalt denne da: https://www.komplett.no/product/1171766/ 3060Ti er bedre enn 2070. Gode utvidelsesmuligheter senere, f.eks med flere M2 SSD'er eller mer RAM.
 2. Jeg bytta til Tibber, og de sender meg pushvarsler på mobilen gjennom app'en sin med advarsel om når prisen blir dyr. Får som regel varselet dagen før. Man kan også gå inn og se manuelt hva prisen blir de neste 24 tiemene. Gjør det enkelt å endre forbruket i de periodene det er dyrt.
 3. Du kan også f.eks bruke Python? Vet ikke om du har noe erfaring med slik programmering, men mye ressurser der ute på bruk av Python og spreadsheets, f.eks med Pandas.
 4. Model X har vel større likhetstrekk til crossovere som MB GLE/GLC, Audi Q8 og BMW X6? 22 tommer hjul, mindre takhøyde for passasjerer bak pga taket og lite fokus på offroad. Nå gjelder forsåvidt 2 av 3 for XC90 også (unødvendig store hjul og elendig offroad egenskaper). EDIT: Mulig takhøyden er bedre i Model X, aldri sittet i en. Men formen er i alle fall mye rundere enn de kantete SUVene som f.eks XC90.
 5. Mange "samlerobjekter" jeg hadde kjøpt før en Saab merker jeg
 6. Kjipt at du opplever dette. Hvordan har dekkene blitt lagret? Foreldrene mine har hatt Leaf siden 2011, kjøpt totalt 3 nye gjennom Birger N Haug på Kjellstad rett utenfor Drammen. Ingenting å klage på. De har vært veldig behjelpelige hver gang foreldrene mine har trengt noe.
 7. PS5 støtter ikke video timingen for 1080p/120hz på alle skjermer. Altså skjermen må ha VESA standard 1080p/120hz for at PS5'en skal klare å plukke den opp. Det kreves en firmware oppdatering på PS5'en for at den skal klare å gjenkjenne dem. Latskap av Sony å droppe dette. En custom edid flash som Lib74 nevner kan løse problemet, men er ganske mye styr og gjøres det ikke riktig kan skjermen ta skade.
 8. Vegvesenet har sagt at personvernet er ivaretatt på bildene, da det skal være umulig å gjenkjenne bilskilt eller mennesker.
×
×
 • Create New...