Jump to content

Ximalas

Medlemmer
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 :)

About Ximalas

 • Birthday May 16

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. W10 ble velfungerende etter at jeg dytta inn Open-Shell, etterkommeren til Classic Shell. Ref. https://open-shell.github.io/Open-Shell-Menu/
 2. Det er forunderlig at de fleste av disse strengene starter med å deklarere nettleseren som Mozilla/5.0 før sannheten kommer for en dag. Snakk om teknisk gjeld.
 3. Hadde viruset bare gjort dette ene inngrepet, så hadde det vært tryggere med UEFI og GPT. Jeg har et inntrykk av at viruset gjør mer enn bare å stryke ut MBR.
 4. Er egentlig det så mye bedre med AMD og deres Platform Security Processor?
 5. Link til rapporten: https://cicero.oslo.no/no/posts/nyheter/kommunene-som-er-best-paa-klimatilpasning
 6. Tri-state er noe annet enn hva artikkelen handler om. Tri-state har tre tilstander, 0, 1 og Z, hvor sistnevnte (high impedance) innebærer at IC-ens utganger ikke påvirker resten av kretsen. I artikkelen er det snakk om et tallsystem med grunntall 3.
 7. Alan Turing bygde ikke Colossus. Det gjorde derimot Thomas Harold Flowers.
 8. Det går an å besøke det klassiske kontrollpanelet og sette hva som skal være standard språk og tastaturoppsett for resten av Wintendo, men dette blir sikkert overstyrt likevel:
 9. 20 grader kelvin? 20 kelvin, tenker jeg.
 10. «RHEL har aldri vært inkludert de aller nyeste utgavene av programvaren som er inkludert i distribusjonen.» Konklusjon: RHEL er ikke inkluderende.
 11. Hvorfor skal personvern og datasikkerhet være hindre for effektiv sikkerhetskopiering? I det minste bør man bruke snapshots på filsystemnivå. Jeg håper at digi.no følger saka videre.
×
×
 • Create New...