Gå til innhold

Gårby

Medlemmer
  • Innlegg

    240
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Gårby

  1. Må forøvrig ikke være hengslet.
  2. Er muligens pianohengsel på bildet ja. De jeg finner lokalt, bl.a på jula blir nok for svake. Dekker ikke hele høyden heller. Takk for svar:)
  3. Skal lage en kasse til snøscooterslede av solid kryssfiner og leter etter beslag i hjørnene (se bildet under). De skal altså sammenfeste alle sidekarmene. Noen som vet hjem som har slike. Må være ganske solide. Og heter de metallvinkler, hjørnevinkler eventuelt noe annet? På forhånd takk:)
  4. Takk. Klarer du å forklare ennå nærmere hvordan jeg i praksis gjør dette?
  5. Koble amperemeteret der de røde pilene er for å måle spenninga?
  6. Ja, hatt trøbbel med begge hengerne jeg har hatt. Har sprayet rent kontaktpunktet.
  7. Hengerkontakten der pæra kobles i? Måle ampere altså? Eller spenninga? Ikke helt sikker på hvordan det blir med koblinga. For å da få koblet amperemeteret inn i kretsen.
  8. Har en tilhenger hvor venstre blinklys ikke fungerer. Gjelder uansett bil. Prøvde å bytte den gamle 7 pols tilhengerkoblingen (byttet til 13 pols). Feilen forsvant ikke. Kontaktpunktet til lyspæra ser helt fint ut. Sprayet likevel med litt elektrospray. Og har eliminert at noe er feil med pæra. Er forøvrig en Tiab 3710 2006 modell. Norn som vet hvor problemet ligger?
  9. Når vil disse påståtte varslede vitneutsagnene fra disse Secret Service agentene bli gjort? Vært noe i media om det?
  10. Fant ingen tråd som omhandler hjelp til bitcoin-spørsmål, så prøver like godt her: 1) Har sendt en bitcoin-transaksjon. Etter 25 timer har den fortsatt status som "Under behandling". Ser heller ingen transaksjons-ID knyttet til den. Noen som vet hva som er greia? Normalt? 2) Er uerfaren bitcoin-bruker, og er kunde hos norske Firi. Har jeg forstått det rett når jeg sier at jeg har brukt Firi sin "integrerte" wallet når jeg utførte transaksjonen fra min side hos dem? 3) Har fra tidligere en egen wallet-app, men aner at jeg må "knytte" den til Firi-kontoen min dersom jeg vil bruke den. Stemmer? Sikkert ikke korte svar på dette, spesielt spørsmål 3. Er viktigst å få svar på spørsmål 1. På forhånd takk:)
×
×
  • Opprett ny...