Jump to content

Duxortus

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Hva slags grunnlag har du for å tenke at Cyberpunk Kan skuffe? Regner med de fleste har sett over 1 time med gameplay. CDPR. Men mange av spillene som nevnes her nevnes jo også at er potensielt bra bare, men har svakheter eller er usikre 😂
 2. Når, i spillhistorien, har det ikke vært ekstra kostnader for spillerne for å få ekstra innhold til spillet? Alltid, og det er greit. Problemet er små summer for potensielt noe kult, men sannsynligheten for at du "vinner" (får akkurat det du håper på) på er kanskje bare 1%. Det kalles gambling, og burde forbys når det tydelig markedsføres mot barn ofte.
 3. Så mange snakker om at det er så mange systemer for alt. Jeg driver å brenner rundt i Kap.2 og lurer på hva alle disse systemene er for noe? Jeg skjønner ikke helt, syns det er rimelig straightforward opplegg i forhold til veldig mange andre spill nå om dagen. Noe jeg derimot sliter med er at jeg føler jeg sjeldent har noe valgfrihet i situasjonene som oppstår. Om jeg har lyst til å befri et rasshøl som er i fengsel eller ikke. Jeg har i det hele tatt store problemer med å relatere til karakterene i spillet, som i ett øyeblikk syns det er ok å plaffe ned en 20-30 personer man ikke vet hvem er, i det neste er han moralens vokter.
 4. Fikk spilt litt Mad Max blant annet. Flere større titler jeg har til gode å spille blant launch spillene. Allerede verdt de 59,- dette vil koste for min del.
 5. Pro Clubs er ganske undervurdert greie, og har knapt blitt oppdatert av EA siden jeg først begynte i FIFA10. For eksempel er vanlige drop-in games tilnærmet umulig å spille, da nesten alle kamper har en eller flere som troller, og det er kjempeenkelt å ødelegge kampen for alle, og ingen systemer for å fjerne de fra kamper. Men det er ingen i FIFA som er så givende som å spille med venner, få samspillet til å sitte og jobbe som et lag. Gøy å se en artikkel om dette!
 6. Really? Så mye kult som kunne vært gjort rundt dette konseptet også lager de samme spillet ENDA en gang? ...det er lavmål. Kanskje jeg sjekker det ut om 3 år når det kan kjøpes brukt eller på salg.
 7. Bethesda er nok kloke nok til å kjøre en gylden middelvei mellom storbyliv og badeferie med høy Geiger faktor! Må si jeg ble smålei av uendelig mye trasking i litt for tomme området i F3. Gi mannen en sykkel, brahmin eller noe.
×
×
 • Create New...