Gå til innhold

sannheten_666

Medlemmer
  • Innlegg

    1 694
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sannheten_666

  1. Nå begynner det å bli rimelig klart at gamer.no også har tenkt å gå den politiske veien når det gjelder dataspill, som så mange andre nettmagasiner. Synd ... Jeg har oppriktig fått nok av å høre politiske meninger fra alle og enhver, og jeg er ihvertfall ikke interessert i å bli fortalt hva jeg skal mene av spilljournalister i 20-årene. Kunnskapsnivået er noe i nærheten av null, mens meningsnivået er ti tusen. Helt uinteressant med andre ord

    • Liker 2
  2. Virker som at mange ikke fatter sakens kjerne her, nemlig at man kan uttale seg så politisk man bare vil så lenge det heller mot venstre.

    Jeg kan på et øyeblikk finne nesten uendelige mengder ganske drøye politiske utsagn som heller mot venstre, uten at det har ført til noe som helst negative konsekvenser. Heller utsagnet derimot mot høyre, slik som dette, så får det alltid konsekvenser. I Netflix har folk mistet sparken for å være i samme rom som noen som uttaler seg på en måte som overhodet ikke var rasistisk ment, men som ble vridd slik. Ja, du leste riktig - i samme rom. En Nascar-sjåfør mistet jobben fordi det kom fram at faren hans hadde sagt ordet Ni**er en gang på 80-tallet. Må ikke komme å snakke om at venstresiden ikke har gått totalt av skaftet ...

    • Liker 2
  3. Med den logikken har Nord-Korea full ytringsfrihet. De kan si hva de vil, de må bare ta konsekvensen av ytringene sine.

    Venstresiden begynner forøvrig å bli en parodi ... Heldigvis har de et gjennomgående trekk, nemlig at de spiser seg selv. Dette er en av de mest opplagte obersvasjonene vi kan gjøre helt tilbake 1917, gjennom alle utrenskelsesprosessene i svojetunionen, til alle fraksjonene av røde som hatet hverandre her i Norge på 50, 60 og 70-tallet. Denne opplagte observasjonen ble foreviget av Monthy Python i Life of Brian. Forøvrig morsomt hvordan alle venstre-prosjektene på 1900-tallet startet med å bli hyllet av venstresiden, endte i katastrofe, deretter ble stemplet som "ikke ordentlig kommunisme".Hvis venstrefolk hadde lest historie istedenfor å mentalrunke hverandre på twitter, så hadde de kanskje sett mønsteret de også. Burde kanskje ta en kikk på mengden lik i kjølvannet av denne ideologien og spørre seg selv spørsmålet: "Are we the baddies?"

    • Liker 5
  4. Plis, for the love of god, slutt å mase om politikk!! Og nå henviser jeg ikke til John Gibson, men til venstresiden som tydeligvis føler et sterkt behov for å micro manage alle verdens mennesker og deres meninger. Dere er ekstremt masete, og vanlige folk som ikke er daglig på twitter syns bare dere er irriterende (hvis de i det hele tatt fatter hva alle de nykontruerte ordene deres betyr).

    • Liker 2
  5. Hei, dere har glemt å mase om politikken i spillet! Er det ikke obligatorisk å se politikk overalt, spesielt i Far Cry- spill? 5´ern var politisk (ifølge alle på internett), og før lansering av 6´ern var Ubisoft selv ute og sa at spillet skulle bli politisk. Gi meg politikk, gamer.no! La meg bade i politisk korrekthet, la meg tro at ingenting eksisterer utenfor dataspillenes verden, og la meg bli offended av piksler. Jeg elsker det!

    • Liker 1
  6. Det er piksler på en skjerm! Er hvert eneste sekund av livet ditt dedikert til all verdens elendighet? Tenker du på de underbetalte oversetterne når du velger norsk tekst på netflix? Hvordan kan du, med ditt syn på ting, i det hele tatt akseptere å bruke en datamaskin? Etter norsk standard er det langt fra akseptable forhold på kretskortfabrikkene i sør-øst asia.

    • Liker 5
  7. Det er er vel klart at en bedrift med hundrevis av millioner av kunder ikke digger å bli dratt ned i det mørke hullet som Notch har gravd seg nedi. 

     

    Du står fritt til  å si hva du vil, du står ikke fritt fra konsekvenser av det. 

     

    Tåpelig utsagn. Du står fritt til å si hva du vil i Nord-Korea også, og konsekvensen er at du kan bli skutt. Derfor er det nettopp konsekvensene vi diskuterer. Og jeg er imot at en person skal oppleve alvorlige, negative konsekvenser fordi han sier noe politisk ukorrekt.

    Før i tida var det viktig for folk å skaffe mat, ikke dø av sykdom etc. Nå er det viktig å kontrollere hva folk skriver på twitter ...

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...