Jump to content

Alex007

Medlemmer
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Hei Jeg har ønsker om endringer i regelverket som gjelder overganger. Vi opplever at enkelte lag benytter seg å hente spillere fra høyere divisjon til sitt lag for å hjelpe de med å løfte laget sitt oppover. Vi har sett 2.div og 3.div spillere gå til 5.div! Ett bytte ble gjort fra 3-5. div etter at overgangsvinduet stengte. Dette er lov i dagens regelverk om det tolkes rett av meg. Desverre gjør det at lagene i nedre divisjoner ikke får muligheten å bygge opp laget stein for stein, de kan i praksis bli møtt av ett lag 2-3 divisjoner høyere oppe. Ja det er jo gøy å vinne, men i en liga skal det være jevnt nivå. Zlatan går ikke til ett norsk 6.div lag for å spille på en grusbane, bare for å gi ett dårlig eksempel. Har selvsagt forståelse for sprik i ferdigheter i 5. og 6. divisjon, men det er her spillerne skal få ro og rom til å utvikle seg, ikke gå rundt hjørnet og bli head shottet av en 2.div spiller. Jeg kunne sett for meg ett regelverk som gir en begrensning på hvor mange divisjoner over man har lov til å hente spillere fra. Ingen i 2.divisjons spiller har noe som helst i 5. divisjon å gjøre. Overgangsvinduet bør gjelde alle divisjoner. Det er ikke rettferdig at en 3.divisjons spiller skal skli ned i 5.divisjon i oktober for å være med å avgjøre viktige kamper, det rettferdige er at de lagene som har utviklet seg best igjennom sesongen er med å avgjør de viktige kampene. Telialigaen crew håper dere kan se litt på dette til kommende sessong! Det er også flere useriøse lag som strykes, det er flere som burde tenke seg om to ganger før de melder seg på i ligaen. Kritikk rettes her til lagleder/spillere. Kampdatoene kommer i god tid!
 2. kunne tenkt meg å komme i kontakt med deg. Hva er enkleste måte å nå deg?
 3. hei. Jeg lurer litt på om dere gjør noe med pr for lavere divisjoner? Pr er jo veldig kjekt selv om man ikke er elitespiller. Har dere noen skribrenter som kunne tenke seg å skrive litt om hva som rører seg i de nedre divisjonene?
 4. hei, alver e-sport er interessert i dine tjenester. Vi har to lag i 5. divisjon hvor ene laget kjemper i toppen og andre laget klorer seg fast midt på tabellen. Ta kontakt med meg på discord Alikk#3959 for videre samtale.
 5. Hei! Er du en erfaren trener? Vi er en sammensveist og lærevillig gjeng som kunne tenke oss å prøve dine tjenester. Vi spiller i 5.divisjon i ligaen og har faste treninger tirsdager. Vi er ute etter en taktisk god trener som bringer frem de individuelle styrkene i lagene våre. Vi ser etter deg som har passert 20år, har gode holdninger og har en positiv talemåte. Ta kontakt på discord Alikk#3959 Se hele utlysningen på Gamer.no
 6. Hei Har ein bekjent som har ei heimeside og ein e-post adresse som er registrert på firmaet sitt. Det har vert eit eierskifte av dei som står for daglig drift. Gamle daglige leder fjernet informasjonen på websiden samt gjorde slik at firmaets e-post ikkje lenger var tilgjengelig. Domenet er registrert på firmaet, men de gamle daglige lederene står oppført som "legal c handle" når jeg kjører WHOIS-søk. Hvilke rettigheter/muligheter har nye daglige leder til å gjennopprette kontroll av domene og e-post? hvilke fremgangsmåte bør vedkommene bruke? ser ikkje ut som den gamle daglige leder vill være behjelpelig. takk for alle tips/svar
 7. ser begge forslagene dine er for ddr3, jeg har ddr2 minne. har du noen andre forslag
 8. hei jeg trenger eit nytt hovedkort. kortet må ha: støtte for phenom 2 720BE 4stk ddr2 slot's kunne ha mulighet for å låse opp cores må ha sli støtte (eller være bekreftet at det fungerer å modde fra x-fire) bør ha wireless lan (ikkje eit must) setter selvsagt pris på om kortet klokker greit og at det er stabilt! pris: under 500-800kr
 9. Man skal få en kraftig økning i cpu kraft ja, men husk at hovedkortet egentlig er en flaskehals for prosessoren. Har ikke kjørt noen preformance tester på maskinen min verken før eller etter bytte av cpu (5000+BE @ 3.0ghz). men har dog fått PHII cpuen min prime 95 stabil på 3.4ghz Forresten om noen andre har prøvd ut ett slikt system med phenom II cpu, noen som har problemer med å få pcen til å starte igjen etter reboot?
 10. Er vell bare å prøve det.. Man har jo 14 dagers full returrett
 11. Jeg oppgraderte bios før jeg installerte cpuen, hvilken fsb støtter kortet mitt? får jeg 1066mhz fsb dersom jeg oppgraderer minnet?
 12. Takk for tips, men er vel ikke så mange med en phenom 2 cpu på dette kortet?
 13. Hei Jeg har fått en PHII 720 BE til å kjøre i mitt M2N32(nfore 590 SLI). Jeg har 2GB DDR2 800mhz ram på kortet i dag og lurer på om jeg får begrenset flaskehalsen i systemet mitt ved å gå opp på hastigheten på minnet, og i så fall hvor raskt minne bør jeg ha? Litt artig at en AM3 cpu kjører i et AM2 system..
 14. Skal prøve å øke spenningen på NB. også sette ned HT frekvensen. Men det er ikkje minnet som er begrensingen når jeg bare øker multipler. er 400w psu for lite kanskje?
 15. hei, jeg har vannkjøling. Gode gamle meget omtalte Thermaltake Big Water, singel radiator helt std. med andre ord.
×
×
 • Create New...