Jump to content

KendraCymbra

Medlemmer
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

289 profile views
 1. Jeg syns ikke man skal det og i en perfekt verden så ville ingen gjort det. Men det er jo dessverre sånn at vi nok har veldig lett for å gjøre dette. Vi kategoriserer omgivelsene våre for å gjøre verden rundt oss lettere og det er ikke alltid vi er bevisste på det selv. Rart og interessant det der egentlig :)
 2. Er vel mer morsomt og er en stund siden dette skjedde, men jobber deltid/sommer på bibliotek og opplevde en gang en kunde som kom og var så misfornøyd med lydbok samlingen vår, mens et annet bibliotek i samme landsdel hadde helt fantastisk utvalg tydligvis. Ble også ganske paff når samme kunden overrakte meg en lydbok fra hens private samling så vi kunne "sprite" opp utvalget litt. 😅 Ellers, når det kommer til opplevelser i korona tiden så er vel det største problemet at enkelte ikke bruker antibac når de kommer inn i lokalet. Syns ellers folk oppfører seg greit. Hørte derimot av en kompis som hadde hatt en kunde innom butikken han jobber på at en dame tok av seg munnbindet for å nyse for så å ta det på igjen når hun var ferdig.
 3. I can relate. Selv syns jeg de mer samfunnsrettet fagene var spennende og det som omhandlet interaksjonsdesign, men de andre på studiet mitt syns det var dritkjedelig f.eks. 😅 Jeg syns farger og selve design og prototype biten er ganske artig, men de syns bare det er dritt, så vi er vel alle forskjellige hehe.
 4. Jeg tenker du i alle fall skal velge noe du har hjerte for og er interessert i. Det dummeste en kan gjøre (etter personlig erfaring) er å studere noe du har hjerte for og er engasjert i, så pleier det å gå bra til slutt. 😊Og trenger jo ikke være høyskole som @Xayah sier. Ut i fra det du beskriver om deg selv virker du som ganske praktisk anlagt i alle fall. Ønsker deg lykke til videre uansett hva du velger!
 5. Jeg har ikke personlig erfaring med nettstudiene og akkurat det programmet, men har gått på fagskolen til Noroff og det var ganske dårlig når jeg gikk der i alle fall. Ikke verdt tiden og pengene i det hele tatt syns nå jeg. Har heller ikke lest så mye positivt om nettstudiene heller men kan egentlig ikke si noe selv siden jeg ikke har erfaring med det selv. Har dog hørt mer positivt om høyskolen. Jeg tror nok dog jeg heller ville satset på et offentlig universitet/høyskole dersom du har muligheten kanskje. ☺️
×
×
 • Create New...