Jump to content

Paranoid

Medlemmer
 • Content Count

  215
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About Paranoid

 • Birthday 09/26/1963
 1. Poenget er vel at Apple var ikke FØRST. Leser du engang tråden før du svarer? Nå var mitt svar til innlegget over, og ikke til artikkelen! Men det er vel for mye å forlange at alle skulle forstå det?
 2. Dette beviser bare at du og mange andre ikke aner hva Siri er! Prøv å få din gamle Ericsson telefon til å fåreslå ting når du stiller denet spørsmål!......... Les inn en sms!........Tenkte nok det ja... Selv i "gamle dager" hang Ericsson etter på mange områder.
 3. Denne listen viser bare seriøsiteten hos testerene Snakk med voksne folk og lag ny liste over beste og dårligste smartphone!
 4. Jeg kjøpte min Satio hos Telehuset med Telenor Abo. Så viser det seg at Telenor hat fuxxet opp operatørlåsen . Den fungerte bare i 3G nettet... Nå er den sendt inn for fix, og håper det går raskt!
 5. Høres merkelig ut. Jeg er daglig tilkoblet en av to Linksys-enheter WRT610N og WAP54G, ikke noe problem med tilkobling for min del. Det benyttes etter hva jeg husker hhv WPA2 aes og WPA tkip på de to routerne. Jeg slet med en Linksys WAP54G, og ga opp til slutt. Kjøpte en D-link og vips alt ok!
 6. Har aldri hørt om iphone, men iPhone derimot... Grow up!
 7. Min mor er 70 og bruker N 5300, og er relativt fornøyd. Klager litt på dårlig kamera, men fornøyd med melding og adressebok. Man skal ikke kun vurdere ut fra alder da det er like stor variasjon i den aldersgruppen som hos en del yngre.
 8. God jul til alle her på forumet. Måtte alle få det de har ønsket deg
 9. Det der kan ikke være mulig uten å mellomlade den? Jeg bruker min litt aktivt. 5 min samtale pr dag, ca to timer med iPod-bruk, fordelt på 30-40 minutter video-podcast og resten bare musikk. 20-30 SMS, epostsjekk hvert 15. minutt og et par MB nedlasting. Jeg MÅ lade den hver dag. Det er ikke foretatt noen mellomlading. Har slått av 3G og kun brukt wifi under Epost og litt surfing, lysstyrke på ca. 35%. Som sagt ikke den værste tlf jeg har hatt ant. batteritid. Innlegg skrevet på iPhone
 10. Hold "Hjem/Home"-knappen inne og deretter trykke på "Dvale/Vekke/Power"-knappen på toppen av telefonen.
 11. Min erfaring er at batteritiden ikke er så gæli
 12. Slikt kan jo skje Mobil eksploderte Og muligens enda verre: ..Prest tok fyr
 13. For det første: Hva i all verden slags påstand er dette? Hvordan i all verden vet du alderen til alle som poster i denne tråden. Og hva er dette slags nedlatende kommentar? Det er akkurat like seriøst som om en av disse såkalte "sneversynte tenåringene" hadde sagt at vi som er over 20 kan bare holde kjeft, fordi vi er noen gamlinger som ikke klarer å følge med lenger. Ja det er mye svada i denne tråden, men det er mye bra også. Og når det gjelder totalt irrelevante innlegg er det nok "fanboys" som forguder Apple som står for størst prosentandel. For å være helt ærlig synes jeg nesten det er du som får gullmedaljen i totalt irrelevante innlegg i tråden her. Du gjør meg flau over å være en "litt eldre" forumbruker. Selv er jeg 30, og grunnen til at jeg henger i denne tråden er at jeg mener iPhone er en telefon som har blitt roset opp i skyene på totalt sviktende grunnlag. Ja, den har et enkelt og intuitivt UI, men det er omtrent alt. Selv vil jeg gjerne ha en telefon som a) Ikke begrenser min frihet til å velge b) Som i minst mulig grad tvinger meg til å inngå kompromisser c) I størst mulig grad gir meg frihet til å gjøre det jeg selv vil. Derfor er nok Freerunner ganske aktuell for min del og den skal anskaffes når jeg siden har litt bedre tid. En av hovedårsakene til at jeg nå i lengre tid har benyttet en S60v3 telefon fra Nokia er muligheten for python scripting på telefonen. I mine øyne høres du ut som noen som tidligere har gjort feil valg. Det hadde vært interesant å vite hva det er som har gjort at du har i alle år valgt smarttelefoner. Det at du har byttet telefon hver 3 måned fordi du er misfornøyd og havner på iPhone som er en telefon som "bare virker" sier kanskje noe om at det absolutt ikke var en smarttelefon du var ute etter all denne tiden. Så om jeg får lov å spørre deg, hvilke funksjoner er det du har ansett som så nødvendige at du til stadighet har valgt smarttelefoner? Jeg har vel ikke sagt at IPhone er perfekt? Og jeg har vel heller ikke sagt at jeg har byttet ut telefonene pga. av at jeg var misfornøyd? Av funksjoner er det i hovedsak kalender, epost og synkronisering. Da jeg reiser en del i jobben er det også greit med litt underholdning. Både WM og symbian telefonene er selvfølgelig bedre på noen områder (eks. Sync) men displayet og brukervennligheten til iPhone gjør at jeg kan leve med den begrensningen. Har i allefall fått lirket av meg litt frustrasjon og fortsetter arbeidet mitt nå
 14. En del kommentarer her som bare bekrefter påstanden min... At jeg bytter telefon kan vel muligens ha noe med jobben min å gjøre?
×
×
 • Create New...