Jump to content

Nismoo

Medlemmer
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Noen som husker tråden der med skumle bilder? Det ble diskutert rundt et bilde som viser ei jente som tar bilde av seg selv med mobilen, med en liten gutt som vises i bakgrunnen. Skulle gjerne funnet denne eller få vite mer om det! På forhånd takk!
 2. Ta f.eks apparatet på 3T hvor du trekker ned bak ryggen...Jeg bruker å ta om lag 10 vekter på men 12 x 4 serier. Hvor mye veier hver av vektene? Er det pund?
 3. Og hva slags kort er det snakk om? MB?
 4. ...bare ta bort operativsystemet, så er prisen perfekt.... (Men skal du kjøpe xp, så gjør det nå.... Dyrere å kjøpe separat) Denne var uten skjermkort! Da blir jo ting fort dyrere..
 5. Takker for svar! Hvor kan jeg bestille dette? Komplett eller Mamoz?
 6. Kun kabinett og alt inni...Jeg har liten peiling, litt hjelp hadde vært greit!
 7. Ingen som hadde giddet å samle de beste på en FTP eller lignende?
 8. Noen som har hørt sangen Orestes? Hva syns dere?
 9. Hei, Det viste seg at pappa hadde et gammelt(?) speilreflekskamera et typen Nikon F-401x. Det var noen småproblemer med det som nå er fikset. Problemet er at jeg ikke kan noe om speilreflekskamera, innstillinger, teknikker osv. En manual hadde også vært kjekt å ha. Jeg har i den senere tid blitt interessert i fotografering, og da spesielt bilfotografering. Vær så snill, alle som vet noe som kan hjelpe meg til å bruke dette kameraet bra, skriv det her!
 10. Noen som vet om/har referat fra bøkene Fluenes Herre, Medmenneske og Den Fjerde Nattevakt?
 11. Når jeg skal betale regninger etc, har explorer i det siste hengt seg. Dette er veldig irriterende, da jeg nesten ikke får gjort noe...Hva kan det være? Virus? Sjekket systemet for virus for noen dager siden, men da var det ingenting der. Vær så snill og hjelp, dette haster!
×
×
 • Create New...