Jump to content

Opptatte

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. takk, er det noe tidspunkt de åpner for å kunne søke?
 2. takk for respons merkelig løsning på leiligheten jeg bor i... vifta er inni dusjen.. så fukt er vel et problem men ikke min feil.
 3. hei. noen som vet når søkefristen for å bli privatist er?
 4. problemet bli løst ganske enkelt... joringslednina var ikke sikkelig festet, festet muttern og den gikk fint igjen
 5. hei lurer på om der er huseier eller leietaker som skal ta utgiftene for bad viften i utleieleiligheten?
 6. men regner med at det er noe med at clutchen/girkassa kan være involvert for må clutche mye, og man kan skifte gir uten at man må clutche :S
 7. får teste ut, ser da lovende ut ifra trailerne vertfall tar i gjerne imot flere tips =)
 8. hei hei, spiller spill som: goodgame empire forge of empire the settlers online lurer på om noen vet om noen spil som også inngår i disse kategoriene på pc (online)? utenom nette spiller jeg strongholdt2
 9. hei, lurer på om noen har noen gode spill forslag, spiller spill som: clach of king clach of clans domnation farm heros saga. fallout shelter noen som har noen andre lignende spill som kan prøves ut på android?
 10. har skiftet luftmengdemåler nå, og bilen rykker ikke lenger (foreløbig) så bilen har blitt bedre å kjøre. men skal sette den inn på verkstedet der den opprinnelig bruker å settes inn for de klarer å koble seg på bilen
 11. altså bilen starter, men det er når vi er ute å kjøre med den at den rykker og går ujevnt, av og til mister den også helt motorkraft. ingen ideer om hva som kan være problemet?
 12. har vært med ett verksted, men de sendte bare bilen hjem igjen fordi de klarte ikke koble seg på hjernen på bilen.. venter på time på et annet verksted. tennplugger, tennplugg ledninger fordeler bensinpumpe bensinfilter luftfilter har hatt problemer også med å starte bilen, men dette ble bedre nå etter at bensinfilter og besinpumpe ble skiftet. regner det er mere som er skiftet ut siden jeg kjøpte den for ett par år siden, men kommer ikke på dette i farten.
 13. hei har en bil jeg sliter med å finne ut hva som feiler den.. har skiftet en haug med deler... men den rykker og går ujevnt når vi er ute å kjører den.. noen tips til hva som kan være oversaken? (opel vectra sedan 1992)
 14. takk for respons, Skal ta å bestille meg en time til legen igjen. hjelper og høre litt ifra andre hvordan de ser på dette også =)
 15. har sletet også en del men hodepine, dette fikk jeg muskelberoligende/senebetennelse siden det kommer av stive muskel i nakke og skuldre. i det siste har formen vært elendig. tvingt meg selv igang hverdag. vet ikke men min samboer har også fått seg ny jobb der han er bortreist i ukedagene, så kan føle meg litt alene, selv med familie og venner rundt meg. Jeg er egentlig en åpen person om det meste, hvordan jeg har det, men har hatt en tøff oppvekst siden min mor gikk vekk da jeg var 18, og jeg holder/samler ofte mine søsknene er er tett til min familie.
×
×
 • Create New...