Gå til innhold

robbery

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av robbery

  1. Heisann folkens! :green:

    Har nylig kjøpt meg en Volvo S40, 2007 modell. Er meget fornøyd med kjøpet, men flaskehalsen er at det er få multimedia-enheter installert. Har ikke muligheter til å koble telefonen til, noe som jeg anser som viktig, i og med at jeg vil ha spotify\musikk i bilen, uten å måtte bruke CD-plate.

    Nå vet jeg at verksted kan installere integrert bluetooth i bilen, og øvrige muligheter, men hadde litt lyst å se ann mulighetene til å gjøre noe selv, i og med at den kan bli svimlende dyrt å la verksted gjøre det. Fins der enkle oppsett for å få AUX i bilen? Eventuelt en enkel bluetooth-enhet, eller USB-tilkobling til telefonen?

     

    Navn på varer eller linker er satt pris på :-)

  2. Heisann

     

    Hadde nettopp vært og hentet prøveskilter, som varte fra Torsdag til Fredag. I dag var jeg ute og kjørte (uten lovlige skilt), kom ned på Rema 1000 (hadde kjørt kanskje 300 meter), parkerte, og der kom en politimann, tilsynelatende ikke i aktiv tjeneste, i og med at han var ikke uniformert, og skiltet hang på innesiden av skjorta.

     

    Han sa at jeg måtte parkere bilen der, å spasere hjem, og at forholdet ville bli anmeldt, og jeg skulle forvente en telefon eller brev i posten vedrørende dette.

     

    Er fortsatt under prøveperioden på sertifikatet. Lett å være etterpåsmart, men ser jo nå hvor vanvittig dumt der var å skulle ned å handle en pizza på butikken uten lovlige skilt.

     

    Noen som har peiling på hva jeg kan forvente i straff?

  3. Har lenge hatt lyst på en stjernekikkert, og foreløbig blir det et relativt enkelt ett. Har sett litt på priser og tilbakemeldinger forskjellige stjernekikkerter har fått, men er litt usikker på hva jeg burde velge.

     

    Har lest en del om Sky Watcher Mercury 705, og i følge det folk har sagt så er det et billig teleskop som man kan få med seg flotte himmellegemer, som blant annet krater på månen, Saturns ringer, og Jupiters måner. Det jeg er interessert i å vite er om 'kvaliteten' på det synlige spekteret man får når man kikker gjennom linsen er bra, og går det eventuelt an å koble til et speilreflekskamera å ta bilder? Og hvordan fungerer i så fall forstørringen?

     

    Det er altså det jeg er ute etter. Har et Nikon D80 som jeg gjerne skulle ha koblet til teleskopet og fått tatt noen bra bilder. Prisantydningen på det nevnte teleskopet er på rundt 1500,- som jeg synes er kurant til mitt amatørbruk.

     

    Setter pris på tilbakemeldinger.

     

     

    Vennlig hilsen,

  4. Hvis det er et godt utgangspunkt å starte med et designert sett for NES-kontrollere, så gjør jeg gjerne det. Jeg kan relativt lite med programmeringsspråk, men skjønner hva det går ut på, men har veldig lyst til å lære mer om det. Spesielt det med å programmere egne USB-kort, i forhold til å lage kontrollere, tastatur, gadgets o.l.

     

    Har lett en del på nettet angående programmering, men der fins jo et hav av meninger og metoder der, og vet ikke helt hvor jeg skal starte.

     

    Noen tips?

  5. Har planer om å lage min egendefinerte kontroller til PC, men trenger selve kontrolleren, eller "huset". Kunne tenkt meg å lage den i tre, men siden jeg ikke er noe håndverker, så blir dette litt for tøft.

     

    Er det noen plass der man får kjøpt slike "beholdere", eller eventuelt materialet til det? Noen anbefalinger for hva jeg burde gjøre?

     

     

    Mvh,

    Rune

  6. Heisann, og vel førjul!

     

    Kom over en gammel nostalgisk Nintendo-spake til 8Bit, som var rekonstruert til en USB-kontroller. Jeg vil gjerne prøve meg på noe av det samme, men søkte litt rundt på hvor det gikk an å få tak i USB-kort, som man selv kan til velge hva som skal være på det, eventuelt størrelse, uten hell.

     

    Er det noen som vet en nettbutikk der jeg får tak i USB-kort, som har tilegnet programvare der jeg kan velge hvordan komponentene skal fungere, eventuelt på nettstedet der jeg kjøper det?

     

     

    Med vennlig hilsen,

    Rune

  7. Heisann, folkens!

     

    Har en gledelig nyhet til alle der ute som er Dota-fans og ikke har skaffet seg key enda til Dota 2. Har 4 Beta-keys å gi bort på Steam. For å snævre litt inn på gamere som faktisk er interessert i å spille det, så må du ha et innblikk i hva spillet går ut på. De fire første som svarer riktig på følgende spørsmål, får en nøkkel.

     

    Hvilken hero kan swappe heroes av samme lag eller motstanderens lag, og hva var det opprinnelige navnet til heroen (fra dota 1)?

  8. Heisann folkens!

     

    Satt meg ned her om dagen med Slender. Skal sies at jeg HATER horror-spill. Filmer går greit; men spill... nei takk.

     

    Til tross for det, så måtte jeg prøve det. Skulle ha en playthrough, men det gikk ikke så alt for bra, da jeg plutselig måtte vise fram min mer feminine side.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=Na-li3KgRyc

     

    Oppfordrer alle til å prøve det, og poste sine EGNE erfaringer og reaksjoner. Så kan vi eventuelt stemme på hvem sin som var best! :D

     

    Link til nedlasting av nyeste versjon av Slender: http://slendergame.com/download.php

     

    LYKKE TIL!

    • Liker 1
  9. Er vanvittig glad for at hackere som regel er noen steg foran utviklere. For dette (nå snakker jeg mer eller mindre for meg selv) er litt som å skyte seg selv i leggen. Ja, bruktkopisperre, konverter noen som kjøper bruktspill om til kjøpere av et nytt produkt, men i samme slengen konverterer dere også flittige kjøpere om til piratkopiering. Jeg har kjøpt spill for uhorvelig mange tusen kroner opp igjennom tiden, og jeg synes det er drøyt å betale 600,- kr for et spill, for så ha en følelse av at produsentene enda har et balletak på meg. Jeg kan verken ta med spillet til en kompis for å spille på hans konsoll, og hvis dere har tenkt på at den muligheten enda skal eksistere, regner jeg med at det blir et egen byrkratibyrå bare for den delen. RING 999 99 999 FOR Å LÅSE OPP SPILLET DITT I 2 TIMER - (10,- kr timen). Ser det for meg.

     

    Men tro meg, hvis dette er noe som ligger i fremtiden, ligger også min Xbox 360, samt. fremtidige konsoller jeg kjøper, på gutterommet, med en chip så gjør at jeg ikke trenger å kjøpe et spill mer i hele mitt liv (og ja, der fins chipper som bypasser Xbox Live).

  10. Er ikke lenge siden jeg leste om dette, og mye av grunnen til at vi står på stedet stopp, er konsollene. Det krever visstnok ganske mye kraft for å mekke skikkelig AI, uten at jeg forstår så mye av slikt. Får nok et bra hopp i AI utover neste konsollgenerasjon, tenker jeg.

     

    Nja, litt rart at du sier det for spillprodusentene har (ettersom jeg vet) i to tilfeller gått ut med at de trenger ikke nye konsoller, fordi det er nok kraft i de ut i fra hvilke teknologi som er ute på markedet på dette tidspunktet. Da mener jeg såklart markedet for spillprodusentene sin del. Problemet ligger vel kanskje at det fins en grense (som blir strukket for hvert spill som kommer ut) på hvor mye vekt de gidder å legge på akkurat AI. De vet der er viktig, men mener seg fornøyd med når fiendens\motstanderens AI kommer på det nivået at de føles menneskelig, noe som ikke nødvendigvis betyr de er feilfrie, men det er det planet ligger for mange.

  11. Heisann folkens.

     

    Fant nylig ut at det er noen som har epost-addressen min samt. passordet til den stasjonert på en (mest sannsynlig) proxy en plass, som sitter og sender ut spam til de som er i kontaktlisten min. Dette irritererte meg noe så innmari, og gikk enkelt inn for å se hvor E-posten ble sendt fra. Der fant jeg blant annet følgende (kildevisning på e-posten som ble sendt til min addresse fra min addresse):

     

    Received: from SNT114-W17 ([65.55.90.201]) by snt0-omc4-s51.snt0.hotmail.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.4675);
    
     Mon, 22 Aug 2011 20:57:23 -0700
    
    Message-ID: <[email protected]>
    
    Return-Path: [email protected]
    
    Content-Type: multipart/alternative;
    
    boundary="_8610be77-cd2b-4792-ac72-bf615e4465d1_"
    
    X-Originating-IP: [62.92.145.203]
    

     

    Jeg fikk traca den nevnte IP-addressen, og fikk følgende:

     

    IP address [?]: 	62.92.145.203 [Whois] [Reverse IP]
    IP country code: 	NO
    IP address country: 	ip address Norway
    IP address state: 	Hordaland
    IP address city: 	Odda
    IP address latitude: 	60.0667
    IP address longitude: 	6.5500
    ISP of this IP [?]: 	Telenor Norge AS
    Organization: 	Telenor Norge xDSL POS customers
    Host of this IP: [?]: 	203.145.92.62.static.cust.telenor.com[Whois] [Trace]
    Local time in Norway: 	2011-08-29 22:32
    

     

    Er dette relevant informasjon i forhold til hvis man vil finne ut hvem det er, eller igjen kanskje leverandøren er interessert i å vite hva som kommer ut i fra denne IP-en?

     

     

    Blir forbanna på sånn her, og vil gjerne gjøre det så vanskelig så mulig for den eventuelt skyldige.

     

     

    Hjertelig,

    Rune

  12. For å si det sånn, Microsoft har denne typen oppsigelse for å tjene penger, ergo det er noe forbrukerne taper på det.

     

    Og de som (i mine øyne) gir kritikk til de som faktisk setter spørsmål på denne typen markedsføring å tjene penger på, burde tenke seg to ganger om før de kaller andre idioter.

     

    Det er forsåvidt rimelig normalt å ha en type oppsigelse på disse typer kontoer, som omhandler online-gaming. Alt skjer på nettet, både spillingen, skrivet om rettighetene leser man på nettet, laging av konto etc. men når man skal si opp abonomentet, så må man ringe.

     

    Latterlig.

    • Liker 1
  13. Heisann folkens.

     

    Har en BenQ G2400WD der selveste LCD-panelet fungerer sånn som det skal. Har problemer med at OSD-menyen kommer opp titt og ofte grunnet en kretsfeil på menypanelet.

     

    Hvis det er noen som tilfeldigvis har en BenQ skjerm tilsvarende min, og har muligheter for å åpne den, hente ut panelet, så tar jeg veldig gjerne i mot det. Betaler såklart porto samt. et par hundringser for bryet.

     

    Vet det er et skudd i mørket, men bedre å prøve seg enn å måtte hive skjermen.

     

     

    Mvh,

    Rune

  14. DDS.scr LOG

     

     

    DDS (Ver_10-03-17.01) - NTFSX64

    Run by rune at 17:31:26,92 on 08.08.2010

    Internet Explorer: 8.0.7600.16385

    Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7600.0.1252.47.1033.18.3071.1686 [GMT 2:00]

     

    SP: Spybot - Search and Destroy *enabled* (Updated) {ED588FAF-1B8F-43B4-ACA8-8E3C85DADBE9}

     

    ============== Running Processes ===============

     

    C:\Windows\system32\wininit.exe

    C:\Windows\system32\lsm.exe

    C:\Windows\system32\svchost.exe -k DcomLaunch

    C:\Windows\system32\nvvsvc.exe

    C:\Windows\system32\svchost.exe -k RPCSS

    C:\Windows\System32\svchost.exe -k LocalServiceNetworkRestricted

    C:\Windows\System32\svchost.exe -k LocalSystemNetworkRestricted

    C:\Windows\system32\svchost.exe -k netsvcs

    C:\Windows\system32\svchost.exe -k LocalService

    C:\Windows\system32\svchost.exe -k NetworkService

    C:\Windows\system32\nvvsvc.exe

    C:\Windows\System32\spoolsv.exe

    C:\Windows\system32\svchost.exe -k LocalServiceNoNetwork

    C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\x86\ekrn.exe

    C:\Windows\system32\svchost.exe -k LocalServiceAndNoImpersonation

    C:\Windows\system32\sppsvc.exe

    C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\3D Vision\nvSCPAPISvr.exe

    C:\Windows\system32\svchost.exe -k imgsvc

    C:\Program Files (x86)\Spybot - Search & Destroy\SDWinSec.exe

    C:\Windows\System32\svchost.exe -k secsvcs

    C:\Program Files\Windows Media Player\wmpnetwk.exe

    C:\Windows\system32\SearchIndexer.exe

    C:\Windows\system32\Dwm.exe

    C:\Windows\system32\taskhost.exe

    C:\Windows\Explorer.EXE

    C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egui.exe

    C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe

    C:\Program Files (x86)\uTorrent\uTorrent.exe

    C:\Program Files (x86)\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe

    C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe

    C:\Windows\System32\svchost.exe -k LocalServicePeerNet

    C:\Windows\system32\svchost.exe -k SDRSVC

    C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe

    C:\Program Files (x86)\mIRC\mirc.exe

    C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\plugin-container.exe

    C:\Windows\SysWOW64\explorer.exe

    C:\Users\rune\AppData\Roaming\WindowsUpdate\winupdate.exe

    C:\Windows\system32\SearchProtocolHost.exe

    C:\Windows\system32\SearchFilterHost.exe

    C:\Windows\System32\svchost.exe -k WerSvcGroup

    C:\Windows\system32\DllHost.exe

    C:\Windows\system32\DllHost.exe

    C:\Users\rune\Downloads\dds.scr

    C:\Windows\system32\conhost.exe

    C:\Windows\system32\wbem\wmiprvse.exe

     

    ============== Pseudo HJT Report ===============

     

    uStart Page = hxxp://www.garena.com/

    mLocal Page = c:\windows\syswow64\blank.htm

    BHO: Spybot-S&D IE Protection: {53707962-6f74-2d53-2644-206d7942484f} - c:\progra~2\spybot~1\SDHelper.dll

    BHO: Ask Toolbar: {d4027c7f-154a-4066-a1ad-4243d8127440} - c:\program files (x86)\ask.com\GenericAskToolbar.dll

    BHO: Java Plug-In 2 SSV Helper: {dbc80044-a445-435b-bc74-9c25c1c588a9} - c:\program files (x86)\java\jre6\bin\jp2ssv.dll

    TB: Ask Toolbar: {d4027c7f-154a-4066-a1ad-4243d8127440} - c:\program files (x86)\ask.com\GenericAskToolbar.dll

    uRun: [DAEMON Tools Lite] "c:\program files (x86)\daemon tools lite\DTLite.exe" -autorun

    uRun: [uTorrent] "c:\program files (x86)\utorrent\uTorrent.exe"

    uRun: [spybotSD TeaTimer] c:\program files (x86)\spybot - search & destroy\TeaTimer.exe

    uRun: [HKCU] c:\users\rune\appdata\roaming\windowsupdate\winupdate.exe

    mRun: [sunJavaUpdateSched] "c:\program files (x86)\common files\java\java update\jusched.exe"

    mPolicies-explorer: NoActiveDesktop = 1 (0x1)

    mPolicies-explorer: NoActiveDesktopChanges = 1 (0x1)

    mPolicies-explorer: ForceActiveDesktopOn = 0 (0x0)

    mPolicies-system: ConsentPromptBehaviorAdmin = 5 (0x5)

    mPolicies-system: ConsentPromptBehaviorUser = 3 (0x3)

    mPolicies-system: EnableUIADesktopToggle = 0 (0x0)

    IE: {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - c:\progra~2\spybot~1\SDHelper.dll

    DPF: {8AD9C840-044E-11D1-B3E9-00805F499D93} - hxxp://java.sun.com/update/1.6.0/jinstall-1_6_0_20-windows-i586.cab

    DPF: {CAFEEFAC-0016-0000-0020-ABCDEFFEDCBA} - hxxp://java.sun.com/update/1.6.0/jinstall-1_6_0_20-windows-i586.cab

    DPF: {CAFEEFAC-FFFF-FFFF-FFFF-ABCDEFFEDCBA} - hxxp://java.sun.com/update/1.6.0/jinstall-1_6_0_20-windows-i586.cab

    uASetup: {FB9DEFDB-EDBB-BAE8-DEF1-72AEEBBD4B7D} - c:\users\rune\appdata\roaming\bot.exe

    mRun-x64: [egui] "c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\egui.exe" /hide /waitservice

    mRun-x64: [TNOD UP] "c:\program files (x86)\tnod user & password finder\TNODUP.exe" /i

    Hosts: 127.0.0.1 www.spywareinfo.com

    Hosts: 255.255.255.255 easyanticheat.se # misleading site

    Hosts: 255.255.255.255 www.easyanticheat.se # misleading site

     

    ================= FIREFOX ===================

     

    FF - ProfilePath - c:\users\rune\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\9bue4gqq.default\

    FF - plugin: c:\program files (x86)\java\jre6\bin\new_plugin\npdeployJava1.dll

    FF - plugin: c:\program files (x86)\nvidia corporation\3d vision\npnv3dv.dll

    FF - plugin: c:\program files (x86)\nvidia corporation\3d vision\npnv3dvstreaming.dll

    FF - plugin: c:\windows\syswow64\macromed\flash\NPSWF32.dll

     

    ---- FIREFOX POLICIES ----

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("ui.use_native_colors", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("ui.use_native_popup_windows", false);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("browser.enable_click_image_resizing", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("accessibility.browsewithcaret_shortcut.enabled", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("javascript.options.mem.high_water_mark", 32);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("javascript.options.mem.gc_frequency", 1600);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("network.IDN.whitelist.lu", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("network.IDN.whitelist.nu", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("network.IDN.whitelist.nz", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("network.IDN.whitelist.xn--mgbaam7a8h", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("network.IDN.whitelist.xn--mgberp4a5d4ar", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("network.IDN.whitelist.xn--p1ai", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("network.IDN.whitelist.xn--mgbayh7gpa", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("network.IDN.whitelist.tel", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("network.auth.force-generic-ntlm", false);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("network.proxy.type", 5);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("network.buffer.cache.count", 24);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("network.buffer.cache.size", 4096);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("dom.ipc.plugins.timeoutSecs", 45);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("svg.smil.enabled", false);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("ui.trackpoint_hack.enabled", -1);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("browser.formfill.debug", false);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("browser.formfill.agedWeight", 2);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("browser.formfill.bucketSize", 1);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("browser.formfill.maxTimeGroupings", 25);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("browser.formfill.timeGroupingSize", 604800);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("browser.formfill.boundaryWeight", 25);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("browser.formfill.prefixWeight", 5);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("accelerometer.enabled", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\all.js - pref("html5.enable", false);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\security-prefs.js - pref("security.ssl.allow_unrestricted_renego_everywhere__temporarily_available_pref", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\security-prefs.js - pref("security.ssl.renego_unrestricted_hosts", "");

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\security-prefs.js - pref("security.ssl.treat_unsafe_negotiation_as_broken", false);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\security-prefs.js - pref("security.ssl.require_safe_negotiation", false);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\greprefs\security-prefs.js - pref("security.ssl3.rsa_seed_sha", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox-branding.js - pref("app.update.download.backgroundInterval", 600);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox-branding.js - pref("app.update.url.manual", "http://www.firefox.com");

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox-branding.js - pref("browser.search.param.yahoo-fr-ja", "mozff");

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox-l10n.js - pref("browser.fixup.alternate.suffix", ".no");

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("extensions.{972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd}.name", "chrome://browser/locale/browser.properties");

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("extensions.{972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd}.description", "chrome://browser/locale/browser.properties");

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("xpinstall.whitelist.add", "addons.mozilla.org");

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("xpinstall.whitelist.add.36", "getpersonas.com");

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("lightweightThemes.update.enabled", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("browser.allTabs.previews", false);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("plugins.hide_infobar_for_outdated_plugin", false);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("plugins.update.notifyUser", false);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("toolbar.customization.usesheet", false);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("dom.ipc.plugins.enabled.nptest.dll", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("dom.ipc.plugins.enabled.npctrl.dll", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("dom.ipc.plugins.enabled.npqtplugin.dll", true);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("dom.ipc.plugins.enabled", false);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("browser.taskbar.previews.enable", false);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("browser.taskbar.previews.max", 20);

    c:\program files (x86)\mozilla firefox\defaults\pref\firefox.js - pref("browser.taskbar.previews.cachetime", 20);

     

    ============= SERVICES / DRIVERS ===============

     

    R2 eamonm;eamonm;c:\windows\system32\drivers\eamonm.sys [2010-3-24 163888]

    R2 ekrn;ESET Service;c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\x86\ekrn.exe [2010-3-24 810120]

    R2 epfwwfpr;epfwwfpr;c:\windows\system32\drivers\epfwwfpr.sys [2010-3-24 124760]

    R2 SBSDWSCService;SBSD Security Center Service;c:\program files (x86)\spybot - search & destroy\SDWinSec.exe [2010-8-7 1153368]

    R2 Stereo Service;NVIDIA Stereoscopic 3D Driver Service;c:\program files (x86)\nvidia corporation\3d vision\nvSCPAPISvr.exe [2010-7-9 248936]

    S2 clr_optimization_v4.0.30319_32;Microsoft .NET Framework NGEN v4.0.30319_X86;c:\windows\microsoft.net\framework\v4.0.30319\mscorsvw.exe [2010-3-18 130384]

    S2 clr_optimization_v4.0.30319_64;Microsoft .NET Framework NGEN v4.0.30319_X64;c:\windows\microsoft.net\framework64\v4.0.30319\mscorsvw.exe [2010-3-18 138576]

    S3 DAUpdaterSvc;Dragon Age: Origins - Content Updater;d:\games\dragon age\bin_ship\daupdatersvc.service.exe [2009-12-15 25832]

    S3 WatAdminSvc;Windows Activation Technologies Service;c:\windows\system32\wat\WatAdminSvc.exe [2010-6-29 1255736]

     

    =============== Created Last 30 ================

     

    2010-08-07 03:05:31 0 d-----w- c:\programdata\Spybot - Search & Destroy

    2010-08-07 03:05:31 0 d-----w- c:\program files (x86)\Spybot - Search & Destroy

    2010-08-03 00:52:34 4485987 ----a-w- c:\users\rune\Alt for Norge.mp3

    2010-08-03 00:48:28 3764590 ----a-w- c:\users\rune\Har en drøm Jørn Hoel.mp3

    2010-08-02 20:53:21 0 d-----w- c:\users\rune\appdata\roaming\Malwarebytes

    2010-08-02 20:53:14 24664 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\mbam.sys

    2010-08-02 20:53:14 0 d-----w- c:\programdata\Malwarebytes

    2010-08-02 20:53:14 0 d-----w- c:\program files (x86)\Malwarebytes' Anti-Malware

    2010-08-02 20:50:28 0 d-----w- c:\windows\pss

    2010-08-02 20:25:49 12867584 ----a-w- c:\windows\syswow64\shell32.dll

    2010-08-02 20:23:43 14336 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\sffp_sd.sys

    2010-07-19 18:27:07 0 d-----w- c:\program files (x86)\Motherboard Monitor 5

    2010-07-18 20:31:27 0 d-----w- c:\programdata\Blizzard Entertainment

    2010-07-17 17:45:33 0 ---ha-w- c:\windows\system32\drivers\Msft_User_WpdFs_01_09_00.Wdf

    2010-07-17 13:29:17 0 d-----w- c:\programdata\BioWare

    2010-07-17 08:33:56 0 d-----w- c:\windows\1C4551A64743409391E41477CD655043.TMP

    2010-07-17 08:33:51 0 d-----w- c:\programdata\Media Center Programs

    2010-07-17 08:27:04 0 d-----w- c:\program files (x86)\common files\BioWare

    2010-07-16 23:06:39 0 d-----w- c:\program files (x86)\common files\Blizzard Entertainment

    2010-07-16 23:06:32 0 d-----w- c:\programdata\Blizzard

    2010-07-14 02:30:37 144384 ----a-w- c:\windows\system32\cdd.dll

    2010-07-12 04:34:47 0 d-----w- c:\program files (x86)\3DO

     

    ==================== Find3M ====================

     

    2010-08-08 15:30:28 2401 ---ha-w- c:\users\rune\appdata\roaming\logs.dat

    2010-07-09 14:17:18 1882216 ----a-w- c:\windows\system32\nvsvcr.dll

    2010-07-09 14:17:18 159336 ----a-w- c:\windows\system32\nvvsvc.exe

    2010-07-09 14:17:18 1585256 ----a-w- c:\windows\system32\nvsvc64.dll

    2010-07-09 14:17:18 15314024 ----a-w- c:\windows\system32\nvcpl.dll

    2010-07-09 14:17:18 116328 ----a-w- c:\windows\system32\nvmctray.dll

    2010-06-29 17:28:48 419840 ----a-w- c:\windows\system32\systemcpl.dll

    2010-06-29 17:28:48 14848 ----a-w- c:\windows\system32\slwga.dll

    2010-06-29 17:28:48 13824 ----a-w- c:\windows\syswow64\slwga.dll

    2010-06-28 23:09:34 834544 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\sptd.sys

    2010-06-28 00:41:57 411368 ----a-w- c:\windows\syswow64\deployJava1.dll

    2010-06-28 00:41:57 153376 ----a-w- c:\windows\syswow64\javaws.exe

    2010-06-28 00:41:57 145184 ----a-w- c:\windows\syswow64\javaw.exe

    2010-06-28 00:41:57 145184 ----a-w- c:\windows\syswow64\java.exe

    2010-06-07 23:58:00 930272 ----a-w- c:\windows\system32\dpinst.exe

    2010-06-07 23:58:00 3184744 ----a-w- c:\windows\system32\nvencodemft.dll

    2010-06-07 23:58:00 2890856 ----a-w- c:\windows\syswow64\nvencodemft.dll

    2010-06-07 23:58:00 255592 ----a-w- c:\windows\system32\nvcod1921.dll

    2010-06-07 15:20:58 61032 ----a-w- c:\windows\system32\nvshext.dll

    2010-05-27 07:24:13 34304 ----a-w- c:\windows\syswow64\atmlib.dll

    2010-05-27 06:34:09 46080 ----a-w- c:\windows\system32\atmlib.dll

    2010-05-27 04:11:32 366080 ----a-w- c:\windows\system32\atmfd.dll

    2010-05-27 03:49:37 293888 ----a-w- c:\windows\syswow64\atmfd.dll

    2010-05-21 12:14:28 270208 ------w- c:\windows\system32\MpSigStub.exe

    2010-05-21 05:52:30 1192960 ----a-w- c:\windows\system32\wininet.dll

    2010-05-21 05:18:06 977920 ----a-w- c:\windows\syswow64\wininet.dll

    2010-05-21 05:14:50 48128 ----a-w- c:\windows\syswow64\jsproxy.dll

    2009-07-14 05:37:38 31548 ----a-w- c:\windows\inf\perflib\0409\perfd.dat

    2009-07-14 05:37:38 31548 ----a-w- c:\windows\inf\perflib\0409\perfc.dat

    2009-07-14 05:37:38 291294 ----a-w- c:\windows\inf\perflib\0409\perfi.dat

    2009-07-14 05:37:38 291294 ----a-w- c:\windows\inf\perflib\0409\perfh.dat

    2009-07-14 04:54:24 174 --sha-w- c:\program files\desktop.ini

    2009-07-14 04:54:24 174 --sha-w- c:\program files (x86)\desktop.ini

    2009-07-14 01:00:34 291294 ----a-w- c:\windows\inf\perflib\0000\perfi.dat

    2009-07-14 01:00:34 291294 ----a-w- c:\windows\inf\perflib\0000\perfh.dat

    2009-07-14 01:00:32 31548 ----a-w- c:\windows\inf\perflib\0000\perfd.dat

    2009-07-14 01:00:32 31548 ----a-w- c:\windows\inf\perflib\0000\perfc.dat

    2009-06-10 20:44:08 9633792 --sha-r- c:\windows\fonts\StaticCache.dat

    2009-07-14 04:55:03 16384 --sha-w- c:\windows\syswow64\config\systemprofile\appdata\local\microsoft\windows\history\history.ie5\index.dat

    2009-07-14 04:55:03 32768 --sha-w- c:\windows\syswow64\config\systemprofile\appdata\local\microsoft\windows\temporary internet files\content.ie5\index.dat

    2009-07-14 04:55:03 16384 --sha-w- c:\windows\syswow64\config\systemprofile\appdata\roaming\microsoft\windows\cookies\index.dat

    2009-07-14 01:39:53 398848 --sha-w- c:\windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-mail-app_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_4d4d1f2f696639a2\WinMail.exe

    2009-07-14 01:14:45 396800 --sha-w- c:\windows\winsxs\x86_microsoft-windows-mail-app_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_f12e83abb108c86c\WinMail.exe

     

    ============= FINISH: 17:31:56,44 ===============

     

    Malwarebytes' Anti-Malware 1.46

    www.malwarebytes.org

     

    Database version: 4382

     

    Windows 6.1.7600

    Internet Explorer 8.0.7600.16385

     

    02.08.2010 22:56:53

    mbam-log-2010-08-02 (22-56-53).txt

     

    Scan type: Quick scan

    Objects scanned: 129033

    Time elapsed: 2 minute(s), 51 second(s)

     

    Memory Processes Infected: 0

    Memory Modules Infected: 0

    Registry Keys Infected: 1

    Registry Values Infected: 0

    Registry Data Items Infected: 0

    Folders Infected: 0

    Files Infected: 9

     

    Memory Processes Infected:

    (No malicious items detected)

     

    Memory Modules Infected:

    (No malicious items detected)

     

    Registry Keys Infected:

    HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings\SrvID (Malware.Trace) -> Quarantined and deleted successfully.

     

    Registry Values Infected:

    (No malicious items detected)

     

    Registry Data Items Infected:

    (No malicious items detected)

     

    Folders Infected:

    (No malicious items detected)

     

    Files Infected:

    C:\$Recycle.Bin\S-1-5-21-2383352025-3264666960-674110318-1001\$R6899HK\Loader.exe (Trojan.Dropper) -> Quarantined and deleted successfully.

    C:\$Recycle.Bin\S-1-5-21-2383352025-3264666960-674110318-1001\$RB2YI2W\Loader.exe (Trojan.Dropper) -> Quarantined and deleted successfully.

    C:\$Recycle.Bin\S-1-5-21-2383352025-3264666960-674110318-1001\$REX4A5Z\Loader.exe (Trojan.Dropper) -> Quarantined and deleted successfully.

    C:\$Recycle.Bin\S-1-5-21-2383352025-3264666960-674110318-1001\$RFLX8E4\Loader.exe (Trojan.Dropper) -> Quarantined and deleted successfully.

    C:\$Recycle.Bin\S-1-5-21-2383352025-3264666960-674110318-1001\$RJ77X5Z\Loader.exe (Trojan.Dropper) -> Quarantined and deleted successfully.

    C:\Users\rune\AppData\Roaming\data.dat (Stolen.Data) -> Quarantined and deleted successfully.

    C:\Users\rune\AppData\Roaming\logs.dat (Bifrose.Trace) -> Quarantined and deleted successfully.

    C:\Users\rune\AppData\Local\Temp\UuU.uUu (Malware.Trace) -> Quarantined and deleted successfully.

    C:\Users\rune\AppData\Local\Temp\XxX.xXx (Malware.Trace) -> Quarantined and deleted successfully.

  15. Heisann.

     

    Har fått noen ufrivillige filer på datamaskinen, som jeg ikke får fjernet. I mappen C:\Documents\Users\Username\AppData\Temp har jeg to filer som reproduserer seg selv hele tiden; xxx.xxx og uuu.uuu.

     

    Her lest litt på nettet, og fått et inntrykk av at dette er en slags form for keylogger. Har ESET-NOD32 oppe og kjører, som ikke finner disse, og har kjørt MalwareBytes, som oppdager disse som malware, fjerner de, men de reproduserer seg selv hele tiden.

     

    Jeg blir ikke kvitt disse.

     

    Noen forslag?

  16. Diskuterte kernel 41 med microsoft, og det er en så generell feil at det ikke er mulig å si utfra logg eller feilmelding hva det skyldes.

    Hos deg så tipper jeg at det defekt gpu/hovedkort krasjer pc, og så får du kernel 41 når du kutter strømmen på "feil måte" uten å stenge ned som man skal.

    Altså, kernel 41 er ikke årsaken, men resultatet av den opprinnelige filen.

    Kan skyldes feil nedstenging, defekt hardware, feil med psu, at antivirus/brannmur eller lignende blokkerer, at hovedkortets feilsjekk blokkerer noe under oppstart, osv osv osv.

    Hos meg kom og gikk den uten at jeg gjorde noe.

    Hvis den ikke forsvinenr hos deg er vel serviceverkstedet neste...

     

    Det er vanlig på dette forumet å skylde på defekt maskinvare, :thumbup: men problemet med det svaret er at drivere kan gjøre maskinvare defekt. Ergo; problemet løses nødvendigvis ikke med å sende inn maskinvaren, eventuelt kjøpe nytt, men derimot så burde folk lære seg å heller komme med konstruktive svar. Jeg har fått samme problemet, og det virker som det er spesielt når jeg spiller Warcraft III.

     

    Skal undersøke litt nærmere, og kommer tilbake med løsningen på problemet, hvis jeg kommer fram til den.

  17. er vel 8 typer inteligens ellerno.---

    Det er 7.

     

    Det er 13 -_-

    Uansett, intelligens og IQ går vel under det samme. Det er tydelig at dere sitter uforstått og diskuterer emnet, fordi at IQ står for "Intelligence Quotient", altså det skal måle intelligesen på et menneske.

     

    Der fins mange forskjellige typer intelligenser, som nevnt ovenfor, sånn som sosial intelligens, logisk intelligens osv. Det som er vanlig å måle er logisk sans. Der ligger gjennomsnittet på 110 i Norge, mens på sørlandet er gjennomsnittet 108 mens i nordland er gjennomsnittet 112 (Undersøkelse gjennomført av SSB i 2007).

     

    Det at man må ha 70 i IQ for å åpne en dør, er vel mer eller mindre en myte. Først og fremst så er det vanskelig å finne en person som faktisk ikke klarer å åpne en dør, for så å teste IQ-en hans. Og der igjen måle hva som skal til for å åpne en dør? For min del henger ikke det på greip.

     

    Det er lett å sitte og si at IQ har lite å si, for de som faktisk har lite IQ.

  18. Heisann.

     

    For noen dagen siden kjøpte jeg Roccat Kave headset, og et Creative Audigy SE 2.0 lydkort. Nå er jeg veldig dårlig på tilkoblinger i forhold til lydenheter, men jeg tror jeg fikk det til, etter mye om men :S

     

    På kontrollpanelet som headsettet er tilkoblet, så har jeg justeringsmuligheter for: Center, Front, Rear, og Sub. Nå begynner jeg å lure på om jeg har koblet det riktig, for ikke noe annet enn "Front" reagerer når jeg stiller på dem. Dette skal være et 5.1 headsett, og har prøvd filmer og serier på datamaskinen som skal være i 5.1, men å stille Center, Rear eller Sub har ingen hensikt, mens Front blir det samme som å stille på lyden.

     

    Er det noen som kan vise meg hvordan jeg skal koble et Roccat Kave headsett til et Creative Audigy SE lydkort? Hadde vært greit, så kan jeg se om det er noe jeg har gjort galt...

     

     

    På forhånd takk.

     

    Mvh Rune

  19. Heisann.

     

    Sitter med et 7.1 CH HD AudioMAX, som kom med Fatal1ty AN9 32X MB. Har ikke hatt noe problemer med lydkortet, helt til nå, når jeg installerte windows på nytt. Spesifikt: Win XP Pro 32bit SP3 - Har prøvd ALLE mulige drivere, fra WDM_231-drivere, til WDM_401. Prøvd R1.90, R1.71, og R1.42 (eller noe) drivere, men lydkortet vil ikke fungere. Har lest rundt på forum, og ikke kommet over noen som har samme problemet, utenom noen stykker som har Windows 7.

     

    Har tatt ut lydkortet, plassert det tilbake igjen, og Windows finner maskinvare som ikke er installert, men identifiserer den som en "PCI-Device", men på forum står det at den skal gjennkjenne det som "High Defenition Audio Device", eller noe lignende. Lydkortet 'sluttet å fungere' etter jeg installerte windows på nytt, og har ikke hatt problemet med det før, som sagt. Jeg har tre, lignende porter der lydkortet kan plasseres, men får bare brukt en av dem, fordi skjermkortet står over de 2 andre.

     

    Håper noen har noen ideèr hvordan jeg kan løse dette, eller om det bare er å kjøpe nytt lydkort, som jeg helst skulle vært forruten om å gjøre.

     

     

    Mvh, Rune 'rOBBERY'

    På forhånd takk

×
×
  • Opprett ny...