Jump to content

krj72

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Samtidig er det klart at nye oppdaterte brikkesett for de nye Ryzen-prosessorene også lanseres i April. X470-baserte hovedkort vil være optimaliserte for annengenerasjons Ryzen-prosessorer, blant annet ved å trekke mindre strøm skal vi tro selskapet. Det er ikke så mye som er kjent om Pinnacle Ridge-generasjonen ennå, annet enn den skal være basert på 12 nanometers produksjonsprosess, ned fra 14 nanometer på de eksisterende Summit Ridge-prosessorene. Dette skal gi høyere klokkefrekvenser med minimal økning i strømforbruk. Skal den trekke mer eller mindre strøm?
 2. Radeon Software Crimson Edition Driver 16.30.23.11? Er dette en annen type driver eller? Jeg har Crimson 17.7.2
 3. Vi du også si at 99% av alle biler som selges burde få karakteren 1/10, fordi de ikke har like gode materialer, akselerasjon og toppfart som en superbil til 10 millioner? Det jeg prøver å si er at 10/10 er perfekt, og denne får ni 9/10 og det er omtrent perfekt. Jeg synes ikke denne er perfekt selv om det er snakk om billige mobiler .Tror ikke det er laget noen perfekte biler heller.
 4. Og ja, jeg vet det står mest mobil for pengene.
 5. Er ikke så inne på telefoner men den får 9/10 mulige? Det må jo bety at dette er nesten en perfekt telefon? Beklager men det tror jeg ikke på, hvis denne hadde vert det, hadde ingen brukt flere tusner på en telefon. Dette er jo bare tullball.
 6. Script for å finne dyrene? dummeste jeg har hørt, de ligger jo ute på https://pokevision.com Er ikke kjempe fan av dette spillet men vil ikke si at han jukset.
 7. Amd har da kort som yter over 16 teraflops så jeg vil ikke si de henger etter. http://hothardware.com/reviews/amd-radeon-pro-duo-benchmarks
 8. Selv om iphone hadde mye støy på bildet, må jeg si at det er den eneste med farger som ser rett ut.de andre ser jo ut som de er tatt på høsten. Er natt bildet jeg tenker på.
 9. Radeon RX 480 8192MB GDDR5 PCI-Express Graphics Card koster 235.99 pund
 10. Etter hva jeg ser, er nå powercolor og xfx også til salgs med rx 480.
 11. Må si at de fire lampene på bildene ikke imponerte meg.Kunne like godt tatt bilde av en bil å hatt øverst i artikkelen. Ser ikke noe som helst av noe hologram noen steder på bildene.:-)
 12. Funding Canceled Funding for this project was canceled by the project creator about 3 hours ago.
 13. Min mobil har ikke android 6.0, har ikke usb type-c,har ikke et batteri på 5000mAh,og den har en skjærm med vanlig hd oppløsning, hvis jeg deler skjærmen på midten til en liten skjærm til vært øye, får jeg ikke 1200x 1080 piksler per øye. så jeg er uenig med deg. :-) Dette var ment som et svar til simen1
 14. En ikke animert pokemon film? Jeg lurer på hvor de finner pokemonene som skal spille i filmen.
×
×
 • Create New...