Gå til innhold

Rzz

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rzz

  1. tok til slutt å bare prøvde å konvertere, og det funket tilsynelatende fint.. Partisjonen var like stor, og forhåpentligvis er ingenting slettet.

     

    Men da dukket selvsagt neste hindring opp, etter første del av XP-installasjonen låser maskinen seg etter restart ved "verifying DMA Pool data".. har prøvd alle mulige oppstartskombisjoner i bios, og har stilt oppstartsdisk til "s-ata"..

     

    any ideas of what might be the problem? disken funket helt fint, uten problem når p-ata disken min gikk til dunders.. :ermm:

  2. yello :)

     

    for å gjøre en lang historie kort, så kan jeg si at den gamle p-ata hdd'en min som xp var på nå ikke fungerer lenger, og jeg må legge det inn på s-ata disken.

     

    men så til problemet: det er kun logiske partisjoner på s-ata disken, og når jeg prøver å legge inn xp så får jeg beskjed om at det må skrives noen filer til disken, og det må være en primær partisjon.

     

    jeg har rescuediscs med PartitionMagic på, og har klart å finne fram til en konverteringsfunksjon der jeg kan konvertere partisjonen til primær, men det jeg lurer på er om jeg må formatere den partisjonen jeg konverterer? har en god del ting på den som jeg gjerne vil beholde, og har ikke noe å ta sikkerhetskopi på heller atm :hmm:

  3. HERRE MILDE!!!!

     

    satt å trykte på "Start Pre-loading Now" knappen et par gonga mens ej dreiv å sjekka nyhete. So uten at ej visste om de, hadde de visst nok starta. De gjekk knirkefritt, nesten!..

     

    Når de va komt til 70,1% so trur ikkje du at driten klikka???!!!! :mad:

     

     

     

    utruli irriterande, no fe ej berre dinna irriterande "servers is busy" mld..!

     

     

    **********************

     

    WOHOHOOHOH!

    no starta de igjen ;)

     

    ! :D :D :D:w00t:

  4. har spillt cs et par år, og har aldri giddet å brukt buyscript, kommer ut like fort som alle andre uansett, med unntak av de serverene der det lagger, slik at jeg bommer på hotkey'ene.. skal vere ærlig å innrømme at jeg hater sånne buy-script fraser helt i begynnelsen av en runde "(Equipped with Colt M4-A1/AK-47 osv osv osv)", men det er nesten bedre at de som er så totalt inkompetente at de ikke kan lære seg hotkey'ene har buyscript, så en slipper å vente i 30sek på de andre..

     

    men men... har lagt cs'en på hylla nå, så jeg bryr meg egentli ikke... bare litt arti å holde seg litt oppdatert :)

  5. Heeeisann..

    det var en tråd for akkurat dette problemet, men den ble stengt nå nettopp isted..

     

     

    Jeg har hatt en Maxtor 200gb s-ata disk et par måneder nå, og den har funket helt uten noen problemer. På daverende tidspunkt hadde jeg et GeForce 2 MX-440. Så oppgraderte jeg skjermkortet mitt til et Sapphire Radeon 9600XT 256, men da begynnte plutselig s-ata disken å lage problemer. Det begynnte med at maskinen begynte å låse seg, og enkelte programmer ville ikke starte. Jeg "avtalte" at checkdisk skulle kjøres neste gang maskinen startet, og der kom problemene. Jeg fikk bekskjed om at "filpostsegmenter ikke kunne leses", men senere på dagen så virket den plutselig igjen. Og nå virker den absolutt IKKE!

     

    Men det som irriterer meg mest, er at jeg ikke klarer å starte maskinen når s-ata disken er koblet til. Det som skjer er at maskinen låser seg enten i checkdisk (scandisk), eller når det ikke loader så låser den seg rett før "Welcome" skjermen kommer. Har prøvd å koble fra s-ata disken, og da funket alt helt uten problemer..

    Jeg har en gammel p-ata hdd som jeg har OS og programmer på. Den nye har jeg filmer og spill på..

     

    Men jeg gjorde en ting nettopp.. Gikk inn på administrative verktøy under kontrollpanel, og klikket meg inn på "hendelsesliste". Der så jeg ting som hadde skjedd under oppstart og mens jeg var inne i windows. Og blant den listen sto det rundt 20 "feil", som ved en nærmere titt inneholdt feilmeldingene:

     

    * "Enheten har en dårlig blokk."

    * "Enheten \Device\Scsi\SI3112r1 svarte ikke før tidsavbruddet utløp."

    * "Fant en feil på enheten \Device\Harddisk0\D under en pagineringsoperasjon."

    * "Filsystemstrukturen på disken er skadet og kan ikke brukes. Kjør verktøyet for kontroll av disk

    på volumet I, J, K:."

     

     

    Så mitt endelige spørsmål er.. Jeg har lest at det finnes programmer som skaffer tilbake dataene etter en formatering (har noe som heter getdataback inne..). Viss jeg formaterer hdden, er det sannsynelig at jeg klarer å få tilbake alle spillene mine og alt det andre som er på den??

     

    Jeg har oppdatert bios, s-ata driverene, windows update, og kjørt Maxtors PowerMax på den. PowerMax sa at det var flere feil på disken, vil disse forsvinne ved en eventuell formatering??

  6. Virus tror jeg ikke jeg har.. oppdaterer ganske ofte Norton AV og Internet Security 2004..

     

    tok rett og slett å reinstallerte xp.. var så møkklei at jeg ikke orket noe annet.. ser ut som om det virker nå, dvs. den henger seg ikke opp når jeg er kommet inn i windows lenger.. Checkdisken har jeg ikke giddet å kjørt enda, men får se imorgen.

     

    Men uansett, virker ikke checkdisken imorgen får dere nok høre fra meg! ;)

  7. Nå har jeg endelig fått Sapphire Radeon 9600XT kortet mitt. Det første jeg gjorde når jeg fikk det var selvsagt å bytte ut det gamle med dette, og starte maskinen for å installere drivere osv.

     

    Men da oppsto helve**e. For da skulle maskinen på død og liv kjøre scandisk/checkdisk. Den skal scanne en bestemmt partisjon hele tiden, og for det meste kun den. Den kommer til 65%, og etter det så stopper den litt, for så å komme med følgende beskjed: "Filpostsegmentet [nummer] kan ikke leses". Og antallet av desse varierer stort. Av og til låser den seg etter å ha komt med 2stk, men nå nettopp før jeg skrev denne posten var det 18stk som kom.. :scared:

     

    Har ikke peiling på hva som kan vere galt, har ikke vert borti noe slikt før..

    Så hjelp tas imot med stor takk!

     

    en ting til.. den låser seg ofte mens jeg er inne i windows, og når jeg skal restarte / slå av maskinen. :angry:

     

     

    mvh.

    Rzz

  8. sakset fra Sapphire sin 9600XT side:

     

    "BUNDLED with HALF-LIFE 2 full retail version in addition to other hot titles depending on your region".

     

     

    Jaja.. tiden vil vise. nå skal jeg vertfall hoppe i loppekassa! 6 timer i familieselskap tærer noe så sinnsykt på kreftene! Og extended av TT rett etterpå gjør ikke meg akkurat mer våken.

     

    GOD NATT folk og fe! :sleep::sleep::sleep::sleep::sleep::sleep::sleep:

×
×
  • Opprett ny...