Gå til innhold

Mofo

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mofo

  1. DP, har kört maskinen en vecka nu ungefär. Den blir en del varmare än Aspire one och eee, men detta är ju i alla fall i närheten av en pc. Har bara provat Vista på den, men ser inga som helst problem med det så XP lär ju vara en del bättre.

     

    Hvordan kan man innstallere XP på denne? Er man avhengig av å kjøpe seg en ekstern CD-rom, eller finnes det noen andre lure triks for å gjøre dette?

     

    Gjelder selvsagt når man har Vista-versjonen....

  2. DP, har kört maskinen en vecka nu ungefär. Den blir en del varmare än Aspire one och eee, men detta är ju i alla fall i närheten av en pc. Har bara provat Vista på den, men ser inga som helst problem med det så XP lär ju vara en del bättre.

     

    Hvordan kan man innstallere XP på denne? Er man avhengig av å kjøpe seg en ekstern CD-rom, eller finnes det noen andre lure triks for å gjøre dette?

  3. Jeg har heldigvis sluppet problemer med disken i det siste (kan kanskje være fordi den er lite i bruk), men ser at det er mange som er missfornøyd med kabinettet... kanskje man skal skifte dette ut så fort som mulig får å være trygg? Eller skal man bare satse på at jeg har fått en av få nærmest feilfri og at det vil vare en stund til?

  4. Jeg er registrert på en rekke nettsteder, og flere av disse stedene ønsker jeg å benytte meg av funksjonen "husk passord". Vanligvis får jeg opp et spørsmål første gang jeg logger meg inn på en side om jeg vil huske passord eller ikke.

     

    Nå har jeg imidlertid vært "uheldig" og trykket nei et par ganger på sider hvor jeg i ettertid har ønsket at maskinen skal huske passordet... Går det ann og ordne det slik at han husker det? Maskinen spør ikke lengre om jeg vil huske det på disse sidene...

     

     

    Takk på forhånd.

  5. Den kommer ikke opp på administrative verktøy (diskbehandling under datamaskinbehandling...

    Tror den forsvant etter at den ble utrykt fjernet fra systemet (USB ledning tatt ut fra datamaskinen uten å ha "løst ut maskinvare" først...) - kan dette ha noe å si (har gjort det med minne-penner flere ganger uten at det har skjedd noe - men aldri tidligere gjort det med disken)?

    6720011[/snapback]

     

    Ingen som har forslag til løsning?

  6. Den kommer ikke opp på administrative verktøy (diskbehandling under datamaskinbehandling...

    Tror den forsvant etter at den ble utrykt fjernet fra systemet (USB ledning tatt ut fra datamaskinen uten å ha "løst ut maskinvare" først...) - kan dette ha noe å si (har gjort det med minne-penner flere ganger uten at det har skjedd noe - men aldri tidligere gjort det med disken)?

  7. Jeg har en USB disk (SATA-disk og eMagic kabinett) som er koblet til min bærbare pc med USB. Dette har i lang tid fungert utmerket, helt til disken plutselig ikke dukket opp i "min datamaskin".

     

    Når jeg slår av og på disken får jeg beskjed at det kobles til en "usb masselagringsenhet", og i enhetsbehandling kommer det opp "usb disk" under diskstasjoner. Det virker som om det ikke er noe problem med selve disken, bare at den ikke får en stasjonsbokstav slik at den kan brukes.

     

    Er det noen som vet hva jeg må gjøre for å få den til å virke igjen - er veldig avhengig av den del av filene på disken i forbindelse med studiet som er begynt...

  8. Vet ikke om dette er rett tråd - men prøver å stille spørsmålet mitt her likevel.

     

    Jeg har fått en iPAQ H3630 til jul (brukt - men en god start). Har lest litt på internett og funnet ut at den har støtte for nettverkskort - hvilken og hvor kan jeg få tak i et slikt kort? Ønsker meg helst et trådløst WLAN-kort.

     

    Takk for svar på forhånd.

  9. Hei.

     

    Jeg sitter i militæret med trådløst internett på rommet. I den forbindelse skulle jeg ønske at jeg kunne klare å hente og sende e-post med outlook.

     

    POP3-adressen er greit, men hvordan finner jeg ut hva slags SMTP-adresse jeg skal bruke? Må jeg vite hvordan internettleverandør forsvaret har? Er det en måte å finne dette ut på over internett?

     

     

    Håper på raskt svar...

  10. Jeg har en IBM ThinkPad A30 som jeg har brukt i lang tid og er svært fornøyd med. Alt har fungert helt fint til plutselig...

     

    Maskinen/harddisken begynte å lage rare "klikk"-lyder, og etter litt så låste datamaskinen seg. Etter omstart kom det opp at den ikke fant noe opperativsystem, så jeg innstalerte alt om igjen. Alt fungerte tilsynelatende fint helt en liten stund (noen minuter) før "klikkingen" begynte igjen, og den låste seg. Etter enda en restart fant dataen ikke disken, som ble skrudd ut og konstantert ødelagt.

     

    Ny disk ble skaffet, og windows instalert på nytt. Igjen så alt ut til å fungere tilsynelatende fint, men nei. Etter noen minutter begynte den på nytt å "klikke" og låse seg rett etterpå. Heldigvis får jeg startet opp windows igjen etterpå, men jeg vet ikke hvor lenge dette går før kanskje denne disken også blir ødelagt!

     

    Hva er det som er feil? Noe med disken, eller er det noe annet som er feil? Begge diskene er fra IBM, gamle på 30 GB og nye på 40 GB - begge 4200 RPM.

     

    Håper på svar og tips!

  11. Jeg har et hjemmenettverk med router og flere maskiner koblet sammen, både trådløst og med kabel. Alle datamaskinene er i samme arbeidsgruppe og har ip tildelt av routeren.

    De aller fleste datamaskinenen (alle utenom en!) klarer å koble seg opp mot hverandre helt feilfritt (delte filer og mapper). Problemet er imidlertid når jeg forsøker å koble meg til den siste datamaskinen. Da får jeg bare opp feilmeldingen:

    "\\navn er ikke tilgjengelig. Du har kanskje ikke tilltatelse til å bruke denne nettverksressursen. Kontakt administratoren av serveren for å finne ut om du har tilgangstilatelser

     

    Nettverksbanen ble ikke funnet"

     

    Hvordan kan jeg få koblet meg til denne maskinen? Har flere brukere på den, har delt filer osv... Denne datamaskinen klarer også feilfritt å koble seg til de andre datamaskinene i huset...

     

    Noen som har en løsning?

  12. Finnes det et program som er enkelt å bruke til å fjernstyre andre datamaskiner? Jeg har en datamaskin som jeg har tenkt å plassere "bort" uten skjerm, tastatur og mus for så å bruke den til "server" o.l.

     

    Finnes det noen program som gjør at jeg i fra en annen maskin på det lokale nettverket kan logge meg på denne "serveren" for så å kunne styre den fult ut, som feks. å åpne programmer o.l.?

     

    Noen tips til program, evt. andre løsninger? Kjører WinXp på alle maskinene.

  13. Har fått følgende svar hos Oki:

     

    "Hei, skriveren kan bare kobles på USB. Den benytter en såkallt "GDI-driver", som må ha kommunikasjon mot pc'en hele tiden. Problemet er hvis printeserveren ikke støtter "GDI-drivere", - " ( to-veis kommunikasjon ) ", så vil du ikke få utskrift på skriveren. Vi har ikke anbefalt denne løsning for C3100."

     

     

    Så hva skal man si? Finnes det ingen løsning på dette i det hele tatt?

×
×
  • Opprett ny...