Jump to content

Demolish

Medlemmer
 • Content Count

  325
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Har du sjekket om pc'ene har forskjellig ip? Har opplevd det samme selv, og fant ut at to pc'er på mystisk vis ( ) hadde samme ip. Hvis du er i windows, trykk start -> kjør og skriv inn "cmd /k ipconfig" for å sjekke ip'n på pc'n din. Hvis du er i linux eller bsd etc, skal "ifconfig" og/eller "ipconfig" funke fra kommandoskallet.
 2. Blir ikke direkte fristet til å kjøpe meg noen originalcd når slikt som dette dukker opp tritt og ofte (ikke akkurat som dette, men i samme stilen.. gjør det vanskeligere og vanskeligere å bruke originalplater uten å ødelegge utstyr). Da satser jeg heller på nedlastning, og kjøp av enkeltlåter direkte fra artistene e.l. Så kan de store plateselskapene synke som et tungt lodd til havets bunn, slik at artistene får mer av kaka og prisen går ned... Lei av store selskaper som vil ha kontroll over hva jeg driver med.
 3. Ta en whois på 222.101.237.221 ..... Ser svært lite seriøst ut?
 4. Hvilket er, når du tenker deg om, helt uholdbart - spesielt når du betaler per minutt for å vente på svar.
 5. Fikk sport opp problemet til en enorm mengde innkommende oppkoblinger, som ikke ble avfeid. Etter å ha justert brannmuren litt, så går det greit (merkelig at ngt-modemet kneler så lett)
 6. For ca. to uker siden (?) var det en helg der NGT hadde masse problemer med ustabilt nett, dvs. det var pakketap for de fleste brukerne. Slik har det vært hos meg i dag også. Noen andre som har hatt ustabilt nett fra NGT i dag? Venligst oppgi by (eller nermeste by/tettsted) og hvilken del av landet det er - for å kartlegge Her: Trondheim, Sør-Trøndelag. Har en SHDSL linje fra dem.
 7. Nei. Den versjonen av avantbrowser som omtales ble sluppet for to dager siden (den 12. september) Dersom man bare skulle publisere nyheter som man fikk fatt i 5 minutter etter at de var "sluppet" ville nyhetsinnholdet vært skralt. Begynner å bli lei av folk som ikke har noe bedre å gjøre enn å stikke inn på ALLE verdens sider for å få med seg ALT, for deretter å klage på medier som publiserer nyhetene noe etter at det ble publisert hos kilden. Forventer du at nyhetsmedier skal tråle igjennom ALLE programvaresider osv. flere ganger daglig for å få med seg hver eneste oppdatering? Det du heller kan gjøre er å tipse redaksjonen her når du ser noe "nytt" som de ikke har publisert, slik at de blir oppdatert fortere, istedet for å syte. On topic: Bruker ikke avantbrowser, men må si det er en genial mod av IE.
 8. Litt sent ute her, men hvor er dette sakset fra? Tror dette ble sakset fra digi.no: http://digi.no/php/art.php?id=262082
 9. Har hatt dette problemet med mange spill som bruker IPX/SPX til LAN-spilling. Dersom spillet bruker det, sørg for å gi en unik adresse til IPX/SPX-protokollen under egenskaper på nettverkskortet ditt, og velg rett "kort" i spilloppsettet. Evt, som tidligere nevnt, sjekk forumet til spillet.
 10. Tenkte mer på f.eks å spille på en skjerm og vise film på en annen, ikke nødvendigvis å bruke to skjermer til et spill. Takk for svar så langt!
 11. Hei. Jeg lurer på følgende: Hvis jeg kjøper meg to skjermkort, og setter disse i et kort som støtter SLI, men disabler SLI så jeg kan bruke alle utgangene; vil da hvert kort prosessere det som kommer på sine utganger? Slik at hvis jeg setter skjerm A på kort A og skjerm B på kort B, istedet for skjerm A og B på kort A, så får jeg mere ytelse?
 12. Prøv "netlimiter", den lar deg begrense båndbreddebruken til visse adresser, og hvis jeg ikke huisker eil, også for visse programmer.
 13. Er det bare meg, eller virker det som om prisene på SHDSL har blitt satt ned noe? Edit: Så nå den oppdaterte lista fra Howard!
 14. Fikk mer teknisk informasjon fra NGT forleden.. Ser ut som de forandrer subnettet ditt fra /30 til /29 når du bestiller iptelefoni - for å kunne gi iptelefonadapteren en egen ip. Har spurt dem om de restrerende ip'ene kan benyttes... og om det er mulig å blåse i hele iptelefoni-adapteren og bruke den ip'n selv og. Har ikke fått konkret svar på dette enda.
 15. En annen årsak kan og være blandt annet Novell Webmail, som ikke ble lastet inn av Opera når den identifiserte seg som IE eller Mozilla, men bare når den identifiserte seg som seg selv. Var et plagsomt problem på jobb, til vi fant ut hva som gjorde det
×
×
 • Create New...