Jump to content

Tor.Haakon

Medlemmer
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Jeg har Apple Watch og har brukt Apple Pay i 1 års tid nå. Super lett, trenger ingen kode uansett hvor stort beløp (har betalt over 6000,- med den). Når jeg tar av klokken må jeg inn med koden (kan velge opp til 10 sifret kode, og det er ingen hint om hvor mange siffer koden er på). Føles mye tryggere enn å betale med kort. Har aldri med meg kortene lenger, får til å betale med klokken så å si over alt. Oppdaget noe på siste turen vi var på, innsjekking på hotel (da er det vanlig å sjekke inn med ett kort). Jeg hadde selvfølgelig ikke med meg kortet så endte med å betale hotellrommet da vi sjekket inn. Personlig skjønner jeg ikke at det er så få av oss som har tatt i bruk klokke betaling/ mobil betaling, spesielt under covid-19 perioden vi er i. Er bare på Rema 1000 jeg må trykke på OK tasten etter å ha scannet klokken (unødvendig spør du meg). På Kiwi (og noen andre plasser) må jeg scanne klokken 2 ganger. Første gangen står det ikke beløp i displayet, det er bare Wi-Fi-symbolet. Etter første scanning kommer beløpet opp og da blir varene betalt (uten å røre terminalen). Hos Coop butikkene fungerer det etter min mening best. Der får jeg betalt uten å berøre terminalen.
 2. Jeg lastet ned og installerte watch os 6.0 den 19. på min Watch series 3. Klokken har blitt mer uavhengig telefonen. Ser ut som det skal gå å oppdatere klokken ifra klokken i fremtiden, i tillegg til at apper kan lastes ned, uten å bruke telefonen. Batteritiden er som før hos meg.
 3. Savner Zens sin ladeplaten i testen https://www.iphonehuset.no/zens-dualwatch-aluminium-wireless-charger-12657.html?gclid=COzO29Xo3uICFYOqGAodrfwJGg Noen som har noe erfaring/synspunkter på den? Pris er ikke viktig for meg. Har iPhone Xs og Apple Watch.
 4. Noen som vet når det kommer andre fargevarianter av s10e til Norge? Når kan vi forvente utgaven med 8 GB ram og 256 GB lagring?
 5. Min Series 3 holder 3 dager, og da er det igjen mellom 10 til 20 % strøm på klokken.Jeg har slått av funksjonen ved at skjermen tennes når man løfter hånden, i tillegg har jeg slått av noen varsler (bl.a Facebook).
 6. Noen som vet hvorfor det ikke går å sende mer enn 1 emoji i gangen i meldinger? Får heller ikke til å sette inn emoji etter at jeg har lest inn en tekst. Skal det være slik? Noen som vet når Scribble blir tilgjengelig med Norsk språk?
 7. Sikker på at det ikke står 9 W / 2 A ? 9 Volt hørtes heftig ut inn på telefonen. USB standarden er 5 Volt. Batteriet i de fleste telefoner er 3,7 V. Om det er 9 Volt på den laderen må du aldri bruke den på en iPhone!!
 8. Takk for svar Var akkurat det jeg tenkte også at 8 GB var nok akkurat nå. Greit å høre andres synspunkt på det. Var inne på den Amerikanske Apple siden. Aluminiums klokken med LTE er i 8 GB utgave der også. Eneste aluminiums klokken jeg fant i 16 GB var den med det nye båndet (sport loop).
 9. Jeg tenker å kjøpe min første Apple watch. Men i går når jeg leste litt på nettet ble jeg klar over noen versjoner av series 3 som har 16 GB internminne. Stål versjonen har 16 GB i tillegg til aluminiumsklokken med det nye Sport loop båndet. Vil tro de dyrere modellene (edition) også har 16 GB internminne. De som selges i Norge har «bare» 8 GB minne slik jeg har forstått det. LTE versjonen har jeg ikke noe bruk for da telefonen uansett er med meg. Batteriet i klokken er for svakt pr dags dato til at jeg ville ha vurdert ei klokke med LTE. Men dette minnet; har man behov for mer enn 8 GB minne i klokken. Jeg tenker ikke å laste innpå musikk på klokken, klokken vil bli brukt til å styre musikken på telefonen. Aner ikke hvordan det er med apper til klokken. Om de tar mye plass osv. Noen med erfaring som kan komme med synspunkter?
 10. Denne? https://www.mytrendyphone.no/shop/ipad-air-2-162442p.html
 11. Dokken som ble vist frem på iPad pro 10,5 kommer etter det jeg forstår med iOS11. Altså den er ikke tilgjengelig på brettet om jeg kjøper det nå? (Med iOS10) Vil andre iPad'er få denne dokken med iOS11, eller er den kun forbeholdt den nye pro iPad'en? Noen som vet? Vurderer iPad pro 9,7 med 128 GB mot den nye iPad pro 10,5 men med bare 64 GB. Prisen er da nesten den samme. Edit: oppdaget noe nytt med den nye pro utgaven. Den skal ha 4 GB ram mot 2 GB på den gamle utgaven. Fant infoen på Prisjakt sin app under spesifikasjoner.
 12. Tenker du en slags bilholder med lader (aktiv holder)?Jeg har en slik holder i bilen. Den er det Brodit som har laget. Meget fornøyd med holderen. Skulle egentlig bare mangle, den koster nesten 1000,- Men før du bestiller noe nytt: har du sjekket lightning pluggen for støv og smuss? Kan være det som er problemet. Anbefaler deg å grave ut hybelkaninene med en tannpirker eller lignende.
 13. Det var det han gjorde, han sa han hadde sammenliknet med andre hodetelefoner, med egenskapen "trådløs" og at airpods da "vinner på absolutt alle områder mot alle konkurrenter". Nettopp derfor jeg skrev at det er vanskelig å ta en slik brukererfaring seriøst. AtW Da tolker du trådløs annerledes enn meg.Når man snakker om AirPods og trådløs tenker jeg helt trådløs. Det er jo derfor de er dyrere. Det er i dette segmentet utvalget er dårligere. Når man tar med faktoren at de ikke er in-ear (for oss som ikke liker å stappe plugger inn i øret), skjønner jeg godt at Eunaas sier de er billigst og best. Har ikke testet AirPods selv ennå, men har søkt etter noe lignende. Har til nå ikke sett noen billigere sett.
 14. Synes ikke 1800,- er så mye når man tenker på at de er helt trådløse.Har funnet noen alternativer, og alle er priset over Apple sine. Likheten med settene jeg linker til er at de blir ladet i et etui. https://www.komplett.no/product/900847/trening-velvaere/treningselektronikk/sportsklokker/bragi-the-dash-traadloes-oereplugger-hvit# https://www.komplett.no/product/901805/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/oereplugger/earin-true-wireless-earbuds# https://www.komplett.no/product/901831/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/traadloest/samsung-gear-iconx-traadloese-oereplugger# https://www.komplett.no/product/898004/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/hodetelefoner/motorola-verve-ones-in-ear-true-wireless# https://www.komplett.no/product/898005/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/hodetelefoner/motorola-verve-ones-true-wireless-sport#
 15. Ser ut som det kan komme nytt tilbehør (den delen av Store er stengt foreløpig). Mulig det er AirPods som slippes, men skjønner ikke hvorfor de stenger ned butikken (tilbehørs delen) av den grunn. Har jo vært kjent at de blir tilgjengelig i slutten av denne måneden siden iPhone 7 ble lansert. Uansett blir det spennende å følge med lanseringen!
×
×
 • Create New...