Gå til innhold

Stianb4

Medlemmer
  • Innlegg

    169
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stianb4

  1. Hei.

     

    Mitt til nå trofaste radeon 9800 pro med passive kjøler har nå tatt kvelden (regner vertfall med at det er skjermkortet da det kommer masse loddrette streker osv. på skjermen, articfacts?)

     

    Så nå skal jeg kjøpe nytt skjermkort (agp). Det er bare snakk om et helt billig, da pcen ikke brukes til spilling lenger, eneste kravet jeg har er at det kan bruke 2 skjermer :)

     

    Kortet jeg har sett på: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=311994

     

    Noen som har erfaringer med dette kortet? Aldri handlet et billig skjermkort før, men så lenge jeg ikke spiller så burde det holde til generell desktop bruk (internett osv)??

    Eventuelle forslag mottas med takk.

     

    mvh. Stian

  2. Tror det er noe seriøst feil med os eller hovedkortet mitt, har testa to floppyer, ingen funka. +dvd brennern funker ikke i min pc, men går som ei kule i min bror sin. Tror noen at floppyen kan virke hvis jeg formaterer? dvs. funker floppyen kan jeg bruke s-ata hdden, noen som hvet om nooen andre metoder som kan få dette til å svive?? :hmm:

  3. Hei!

     

    Har littegrann problemer med en disk her, wd200gig s-ata. Har kobla den til hovedkortet (abit nf7s-v2) men finner ikke ut hva jeg skal gjøre etterpå! Har lest s-ata guiden, og jeg tror jeg må legge inn driveren under xp innstalasjon, men må jeg gjøre det hvis jeg ikke skal innstalera os på den?finnern den ikke i bios eller xp, har innstalert silicon image. Problem to er at jeg ikke har floppy (vertfall ikke som funker, har testa to stykker) må jeg ha det? har tatt på enable s-ata control elns i bios

     

    på forhånd takk.

  4. Stianb4 skulle ønske jeg hadde så fint og stort rom :love:

    glemte å si at dette bildet er gammelt, rommet mitt ser ikke helt likt ut nå, skal slenge ut bilde så sant en viss person stiller med kamera i helgen, og hvis jeg gidder å rydde :p

×
×
  • Opprett ny...