Jump to content

Raha

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Raha

 1. Fikk lastet ned via jo vare. Var litt usikker pga mange advarsler om ting som ikke kunne fungere. Ser jeg har problemer med å svare når det ringer inn, og er telefonen da i bruk på Internett vil den ikke svare når jeg vil!! 🙄 Irriterende!!
 2. Batteriet er nå helt fantastisk uansett hvor mange watt som går inn. Holder hele dagen med min bruk. Før måtte jeg lade i 17 tiden med min 9+ fra Samsung. Slik sett er det slutt på Samsung fram til de kommer med bedre kapasitet. Mitt lille eventyr med IPhone var og bedre en Samsung sin...
 3. Har aldri opplevd en telefon med bedre batteritid. Har hatt z3 pluss og z5 som begge nærmet seg null rundt ettermiddagen. Denne telefonen holder jeg dagen med samme bruk og område som en ferdes i. Skikkelig positiv overraskelse med tanke på batteri.
 4. Raha

  Sony Xperia Z3+

  Nå er tråden startet så får det øvrige komme etterhvert.. Jeg synest det er ok å få igang noe rundt z3+. Nå er det litt posting her og der.. Hvis du vil gjøre noe med det får du bare starte en ny..
 5. Raha

  Sony Xperia Z3+

  Denne telefonen trenger en egen tråd hvor vi kan diskutere og dele erfaringer. Så kom igjen folkens
 6. Erfaringsdeling rundt denne telefonen.
 7. Veldig fornøyd med min edge, men en ting irriterer meg skikkelig.. Nemlig hvilken bildebrikke som brukes i hovedkamera.. Jeg har IKKE Sony. Noen som har fått byttet telefon på bakgrunn av dette? Hvordan gikk dere så fram..
×
×
 • Create New...