Gå til innhold

~Alex~

Medlemmer
  • Innlegg

    1 153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ~Alex~

  1. Kjære medlemmer av Hardware/tek/amobil/kvinneguiden/(og alle andre sider her!) da er endelig juledugnaden 2009 kommet i gang igjenog vi trenger DIN (alles) hjelp for å lykkes!

     

    Bidra gjerne ved å bli med i og invitere venner til den nye gruppen vår: http://www.facebook.com/group.php?gid=218322693711 og generelt spre ordet!

     

    Og gjennom å donere gaver eller penger til dugnaden, mer informasjon ligger på Juledugnad.no

     

    På forhånd tusen takk!

     

    Mvh. Alexander Asbøll, prosjektleder juledugnaden 2009

     

    Litt info for de som ikke har vært borti dugnaden før:

     

    Hva er dette?

     

    Juledugnaden 2009 er vårt fjerde juledugnad og siden 2005 har vi delt ut flere hundre tusen kroner i digital underholdning til barnevernsinstitusjoner og barneavdelinger på sykehus.

     

    Men juledugnaden handler ikke om kroner og øre. Den handler om å glede noen av samfunnets svakeste og givergleden man får ved å vite at ens bidrag vil resultere i smil og latter hos barn med en vanskelig hverdag.

     

    Hvordan kan jeg hjelpe?

     

    Du kan hjelpe oss spre julestemning på mange måter. Har du noen spill, filmer eller en spillkonsoll du vil gi bort? Har du anledning til å donere penger? Alle bidrag når fram helt uavkortet.

     

    Hvem står bak?

     

    Juledugnaden har sitt utspring i nettsamfunnet Battlefield.no og stiftelsen Battlefield.no står ansvarlig for alle midler samlet inn. Initiativtakerne er engasjerte mennesker i alle aldre som ønsker å gjøre noe for de som trenger det mest rundt juletider.

    post-38371-1259015087_thumb.png

  2. Hei kjære designermennesker! Juledugnad.no søker en dedikert person som har lyst til å bidra til at institusjonbarn i Norge skal få en bedre julefeiring!

    Oppgaven består av å grafisk oppdatere www.juledugnad.no og foreløping mål er få få gjort dette før utgangen av Oktober.

    Programmerer er allerede på plass og jobben starter umiddelbart.

     

    For mer informasjon, besøk den ut daterte websiden www.juledugnad.no (Ble ikke arrangert i 2008)

     

    Ta kontakt for en uforpliktende prat på alexanderPUNKTUMasboellATgmailDOTcom eller still gjerne spørsmål her

     

    Mvh. Alexander Asbøll, leder Juledugnaden 2009

     

    PS. Alt arbeid er ulønnet, men ser absolutt pent ut på en CV.

  3. Hei! Ligger litt bak på planleggningen og får bussen ut fra verkstedet og klar for veien en av de neste dagene og har et par spørsmål om straffene for å bli tatt med for mange mennesker (flere mennesker enn bussen er regget for) de forskjellige stedene rundt Oslo. Dvs.

     

    Hva er straffen for å bli tatt med for mange mennesker i Oslo, Bærum og Asker?

     

    Fikk høre at det var et prikksystem i Oslo i fjor hvor man fikk en prikk hver gang man ble tatt i en kontroll at ble avskiltet ved tre prikker. Dog varte bare prikkene i et døgn. Er det slik i år også?

     

    Takker for alle gode svar :) (skal også prøve å ta en ny runde med å ringe politiet i morgen, men slet med å finne noen som hadde peiling da jeg ringte i dag)

  4. har selv 110 problemer med denne telefonen:( skrur seg av bare du slipper den noen cm. ned i en lomme, restarter under samtaler og kjøring av programmer og vekkeklokken fungerer ikke hvis jeg stiller den over midnatt (pm->am)... for å nevne noen

     

    En venn av meg kjøpte samme telefon nylig og har dessverre flere av problemene.. lykke til med å løse problemet ditt.. følte jeg bare skulle opplyse om all den fremtidige morroen du kan vente deg :p

  5. hadde vært supert om du kunne teste beskyttelsesfilmen, vurderer mobilen sterkt.. men mine tidligere mobiler har en stygg tendens til å få riper så er avhenging av å ha en eller annen form for beskyttelse og aner ikke hvordan det funker på touch mobiler.

     

    :) (Hvis det ikke funker kan du vel bare ta den av igjen uten å ha tapt noe som helst)

  6. Savner faktisk mer mangfold og særpreg mellom spillestilene til landene i multiplayer :/ Merker jeg savner C&C Generals etter 5 timer med skirmish spilling. Så langt er de allierte favoritt grunnet at de har litt av alt, noe som gjør det enkelt å sette sammen et variert angrep.. Empire har skuffet meg veldig så langt, hadde forventet units som la opp til mer unike taktikker. :/ (selv om de har noen kick-ass units)

  7. Hei, har tenkt på å utvide stereo anlegget mitt til et sorround anlegg en stund nå, men har ikke hatt tid til å sette meg skikkelig inn i behovet mitt og håper noen her kan hjelpe meg et lite stykke på veien.

     

    Stereo anlegget mitt:

     

    Forsterker: NAD C372

    Effektforsterker: NAD C272

    Høyttalere: Cerwin Vega CLs 215

     

    Jeg kjører egentlig alt av media fra media center pcen min, både musikk og film/tvserier. Og grunnet at jeg nå ser mer og mer HD filmer og serier ser jeg at jeg kunne fått stort utbytte av et 5.1 anlegg. Jeg spiller også en del på anlegget, men video (hd med 5.1) er helt klart hovedbruks område.

     

    Jeg er ikke ekstremt kresen når det kommer til lyd og har heller ikke noe enormt budsjett. Vil helst ikke bruke noe særlig mer enn ca. 6-7k hvis det er mulig uten å få elkjøp kvalitet. Jeg håper det er mulig å bygge videre på mitt eksisterende anlegg fremfor å måtte kjøpe alt for mye nytt, men jeg er usikker på om det overhode er mulig med tanke på at jeg kjører bridge mode på cls 215'en mine.

     

    Mine hovedspørsmål er:

     

    Sånn som jeg ser det er ikke sub en absolutt nødvendighet grunnet et ganske bass tungt anlegg fra før, er dette en riktig oppfatning?

     

    Jeg har ikke helt klart å sette meg inn i behovet mitt på forsterker siden, jeg regner med at jeg trenger en sorround forsterker, men kan en slik evt. brukes sammen med mine nåværende forsterkere? Hvis ikke, hvordan må jeg sette opp ting da? Og hvor sterk sorround forsterker må jeg ha?

     

    Hvor mye må jeg legge i front og bak høyttalere for å en ok sorround opplevelse. Er absolutt ingen entusiast og er ute etter mest bang for buck.

     

    Tar i mot all hjelp med stor takk!

  8. Pusser nå opp ny leilighet med ganske stor stue og har derfor _lyst_ til å gå for en 52" og første valget nå er sony 52w4000. Men jeg begynner å bli bekymret for budsjettet og er redd for at 20k tv budsjett fort blir til 10 eller 15k. Så lurer rett og slett, hvilke rimeligere alternativer finnes? Hva gir mest for pengene?

     

    Tven skal brukes til mye wii/xbox, film/serier streamet fra mediacenter og en del tv-titting (kabel).

     

    EDIT: Glemte å legge til at jeg har mest lyst på full-hd grunnet mediacenteret, men fult klar over at hvis jeg dropper i pris må jeg gå med på komprimisser

  9. Skjønner ikke at du sier at kvaliteten på klær er dårlige. De er jo faktisk sykt flinke på sånt, og jeg lover deg at 8/10 H&M plagg har "Made In Turkey" på de. Det er noe av det jeg liker best der. Billige klær som faktisk holder.

     

    Angående gutter ute ja, ikke-tyrkere skal være godt frampå for å få noe der ja;)

    Vel som jeg skrev finnes det mange forskjellige fabrikker som lager fake-merker, så er nok litt tilfeldig hva slags kvalitet du får. Men det er forskjell på ekte merkevare som lages i tyrkia og ulovlige produkter som dette. Så du kan ikke direkte sammenligne HM klær laget i tyrkia med ulovlige kopier..

     

    edit: oddvar, pilsen er en god del dyrere nå og drinkene lå vel på rundt 40kr når jeg var der i fjor. (i byen, ofte billigere på dritt steder langt utenfor)

  10. Når du bruker 5 sek på førstepost så kan du ikke forvente noen særlig utdypende svar. Hva med å google ferie erfaringer +"Agia napa" elns.? (og legge til stikkord som party, severdigheter mm.) Tror du vil finne mer informasjon på den måten :)Og hvis dere har lyst til å dra rundt og se litt mer enn barene er det lurt å kjøpe en tur-bok.

×
×
  • Opprett ny...