Gå til innhold

Diztar

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Diztar

  1. Zelda II: The Adventure of Link kan også nevnes. Sikkert mange som ikke er gamle nok til å ha vært borti det her. I motsetning til de andre Zelda-spillene er det et 2D action/adventure plattformspill. Verdt å prøve! Musikken er også meget bra.

     

    Zelda II er et utrolig bra spill. Om man ikke tenker typisk Zelda, men spiller spillet for hva det er, så er jo spillet et av de beste spillene på NES etter min mening.

  2. Wii U er en fantastisk konsoll. Bare synd at det ikke har kommet så alt for mange gode spill til den, men det kommer nok skal du se. Det nye Donkey Kong hjelper nok en del på salget, men det som virkelig må til er et nytt Zelda og/eller Metroid-spill (Gjerne 2D varient for min del)

     

    Husker også at 3DS hadde en treg start, med lite gode spill. Nå renner det jo over av kremtitler til den! :)

     

    PS: Diddey heter Diddy :)

  3. Har vært bedre vist de hadde laget en remake av 6 og 7'ern, som fortsatt er noe av det beste jeg har spillt noen sinne.Prøvde og laste det ned her en dag, men fikk det ikke til siden det ikke er kompitabel med Win7.Men uansett, krysser fingrene for at de får det til. 9'ern sugde balleskumm, så har ikke så stor tru. :p

     

    Hjelper kanskje hvis du kjører det med Win98/XP compatibility?

     

    Quote fra Gamespot: I have M&M7 from the Millenium addition, and I have gotten it to run on Windows 7. The trick is to run it in compatibility mode for either XP or 98, and play around with the graphics setup until it works. It can get a bit buggy, so save often, because there is nothing more frustrating than losing 30 min worth of work when it locks up.

     

     

  4. Fikk Ni No Kuni i går. Spaceworld sendte ut litt tidlig ja :DSpillet er virkelig helt fantastisk! Jeg nyter hvert sekund i det spillet.Eller så skal jeg teste ut Aliens Colonial Marines, og Dead Space 3. Rayman Legends er nok også veldig bra, men må skaffe meg en Wii U først.
    Hei jeg har også kjøpt Ni no kuni (wizards edition) fra Spaceworld, og det har ikke kommet ennå. Så jeg lurte på om du fikk med forhåndsbestilings bonus?

     

    Jeg kjøpte også Wizard's edition. Hva slags bonus er det da? Jeg har ikke fått noe i hvert fall. Hvis du tenker på DLC, så er dette noe som følger med i Wizard's edition (sammen med Drippy figur, og en awesome spellbook som den i spillet)

     

  5. Spiller headstarten til Tera nå, og det virker veldig lovende. Prolougen ga et utrolig dårlig førsteinntrykk, men så fort jeg kom meg til isle of dawn så var alt en helt annen opplevelse!

     

    Gleder meg helt sykt til Diablo 3 CE kommer i posten! Jeg skal også ha meg Max Payne 3, og Dragon's Dogma, men de må nok vente litt for min del, siden jeg da har mer enn nok med Tera og Diablo i en god stund fremover.

×
×
  • Opprett ny...