Jump to content

Diztar

Medlemmer
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

About Diztar

 • Birthday 06/02/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Zelda II er et utrolig bra spill. Om man ikke tenker typisk Zelda, men spiller spillet for hva det er, så er jo spillet et av de beste spillene på NES etter min mening.
 2. AGDQ og SGDQ er elsk!. Så ser jeg generelt mye på speedruns av diverse gamle spill som Super Metroid, Yoshi's Island og A Link to the Past. Anbefaler også alle til å titte innom DagV's faste fredagsstreams kl 22 på hitbox.tv/dagv01 Moba-streams holder jeg meg langt unna. Selv synes jeg det er gørrkjedelig!
 3. Wildstar kan spilles fra søndag om man har forhåndsbestilt. Gleder meg også til Divinity. Murdered: Soul Suspect ser også interessant ut
 4. Spillet til PC er ikke sensurert. Konsoll utgivelsene er derimot det.
 5. Hvilke butikker er det som skal ha 499 for et PC-spill? Ingen som er på prisjakt.no i hvert fall. Selv kjøpte jeg det fra Elkjøp til 249,- Steam er en av de dyre når det kommer til nyutgivelser. Gleder meg som en unge til dette spillet!
 6. Wii U er en fantastisk konsoll. Bare synd at det ikke har kommet så alt for mange gode spill til den, men det kommer nok skal du se. Det nye Donkey Kong hjelper nok en del på salget, men det som virkelig må til er et nytt Zelda og/eller Metroid-spill (Gjerne 2D varient for min del) Husker også at 3DS hadde en treg start, med lite gode spill. Nå renner det jo over av kremtitler til den! PS: Diddey heter Diddy
 7. Ni No Kuni er nok på min førsteplass. Tett etterfulgt er Zelda: A Link Between Worlds, Rayman Legends og Super Mario 3D World
 8. Hjelper kanskje hvis du kjører det med Win98/XP compatibility? Quote fra Gamespot: I have M&M7 from the Millenium addition, and I have gotten it to run on Windows 7. The trick is to run it in compatibility mode for either XP or 98, and play around with the graphics setup until it works. It can get a bit buggy, so save often, because there is nothing more frustrating than losing 30 min worth of work when it locks up.
 9. Leste spørsmålet fra Anderz om noen selger den Norske versjonen av DLR digitalt. Ja det er det! Jeg kjøpte den norske versjonen på Spaceworld.no (tror det kostet 69kr)
 10. Hei jeg har også kjøpt Ni no kuni (wizards edition) fra Spaceworld, og det har ikke kommet ennå. Så jeg lurte på om du fikk med forhåndsbestilings bonus? Jeg kjøpte også Wizard's edition. Hva slags bonus er det da? Jeg har ikke fått noe i hvert fall. Hvis du tenker på DLC, så er dette noe som følger med i Wizard's edition (sammen med Drippy figur, og en awesome spellbook som den i spillet)
 11. Fikk Ni No Kuni i går. Spaceworld sendte ut litt tidlig ja Spillet er virkelig helt fantastisk! Jeg nyter hvert sekund i det spillet. Eller så skal jeg teste ut Aliens Colonial Marines, og Dead Space 3. Rayman Legends er nok også veldig bra, men må skaffe meg en Wii U først.
 12. Darksiders var et veldig kult spill, og ganske så utfordrene. I hvert fall på apocalyptic(hard) har ennå ikke spilt Darksiders 2, men det er et spill jeg snart skal skaffe meg. Virkelig synd at Vigil ikke ble kjøpt opp.
×
×
 • Create New...