Gå til innhold

bodil11

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bodil11

  1. Hei, for et par dager siden "forsvant" plutselig min nyeste disk, dvs at dataen ikke finner disken når jeg starter opp. Den bruker unormalt lang tid på å starte opp, ca 1 min får å komme inn i bios når disken er koblet til, mens hvis jeg kobler den ut tar det 10 sek. ser ikke disken i bios når den er koblet til.

     

    Jeg kjøpte meg en ny disk og la inn windows på nytt og håpet kanskje jeg kunne finne den i windows, men det gjør jeg ikke, noen som har noen idèer om hvordan jeg forhåpentligvis kan få reddet ut det viktigste fra disken?, vet det finnes litt forskjellige disk rednings programmer og slikt.

     

    Disken det dreier seg om er en Seagate Barracuda 7200.11 1TB SATA2

    Jeg har byttet kablene fra denne disken og brukt de på en annen disk, så regner med det ikke er noe galt med de.

     

     

    Mvh

  2. hei, har spilt fifa 08 en stund nå, men er den del ting jeg ikke får til, som f eks det finnesse skuddet, ei heller får jeg til noen finter, noe jeg gjerne skulle gjort. Jeg lurer på om dette er mulig på keyboard?

     

    Har sett litt rundt på controls og slikt, og regner med at det har noe med den dummy knappen å gjøre, men samme hvor mye jeg prøver med den knappen (og andre) gjør jeg ingen finter. har lest på tips og triks på fifa08 hjelpen men der står det at man skal bruke analog stick, noe som det ikke finnes så mye av på keyboard...

    fant ikke noe særlig skrevet om det på forumet her men beklager om det allerede finnes

     

    håper noen kan hjelpe meg her siden det hadde vært morro å spilt fifa 08 med finter og finnesse skudd og :)

  3. hei

     

    noen som vet om noen kule gratis mods til hl2? beta`er er helt ok

     

     

    mvh Bodil

    9032857[/snapback]

     

    mods jeg har spilt og synes var morsomme å spille:

    garrys mod

    insurgency

    battlegrounds 2

    goldeneye source

     

    mods som har høy kvalitet men som jeg ikke synes var like morro og spille:

    dystopia

    priates vikings knights

    hidden source

    9032990[/snapback]

     

     

    takktakk, prøvde flere av de her nå og flere av de var ganske underholdene

  4. hei, har får ikke så lenge siden fått meg ps2, og leter nå etter forskjellige partygames. Jeg har alt forskjellige Buzz spill og Singstar som begge er morsomme, men er det noen som kan anbefale noen andre?

     

    på forhånd takk :)

  5. hei

     

    har hatt et problem i det siste som er plagsomt. Når jeg instalerer spill, altså store spill , så henger dataen i en blue screen og restarter.

    når jeg kommer inn i windows igjen sender jeg error report, og kommer da inn på en side som sier at feilen er mest sansynlig skjermkortet mitt, men ikke så mye mere hjelp en det.

    jeg har et ati X1800 kort. opprativsystem er windows xp servicepack 2

     

    håper noen kan hjelpe meg med dette ettersom jeg har noen spill jeg gjerne vil få spilt :)

  6. hei, har fått meg ett analog/digital tvkort til dataen som heter Digivox A/D , et eksternt usb kort

     

    følger med en liten digital antenne

     

    problemet er at jeg ikke finner noen kanaler i det hele tatt, søker på digitalt med medfølgende program men finner ingen ting, den søker mellom 400 og 800 frekvens

  7. Enad et nybegynnerspørsmål. Bør jeg bestemme meg for noen utvalgte ting jeg bør lære meg? eller kan jeg både bli god på fighting, magi, hunting og alkemi osv? For man har jo begrenset med learning points..

    7108549[/snapback]

     

    vell, det er kanskje greit å bestemme seg for en hoved retning, som kriger eller mage, men du får ganske mye learning points etter vært.

    jeg er nå lvl 60 og har alle warrior og hunter skillsene, alt av alkemi og alt av smed, jeg har 30 i thief, som ikke er så mye, og har vell en 120 i magi skill, så man får learning points til å lære litt av vært

  8. Gothic-spillene gir deg valg du må ta, og du må alltid tenke over valgene før du tar dem. Det er ikke det samme som Oblivion, hvor det kommer på samme faen hvilket valg du tar, ettersom valgene der aldri har noen konsekvenser.

     

    Det kan være litt kjipt også. Jeg visste for eksempel ikke at alle orkene ville være fiender med meg, etter at jeg hadde befridd noen byer. Nå angriper orkene meg momentant, uansett hvor jeg går.

    7105626[/snapback]

     

    huff ja dette har skjedd meg og nå, eller skjedd for en stund siden fakktisk, og det ødlegger litt, alle nye byer man kommer til er det jo stort sett noen orker, og de vil drepe meg... ikke det at de klarer det men.. da blir jo hele byen sur på meg og, selv om jeg lurer de med ut og dreper de, kanskje jeg burde få meg den der snakke meg ut av ting thief skillen, den er sikkert lur til sånt

  9. Noen som et hvor smeden Pedar er, utenfor Hammerclan byen? Har leta utfor der i 45min nå, begynner å gå på helsa..

    7101922[/snapback]

     

    Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

    damn ja han leter jeg etter og, jeg har oppdrag av ingvar eller hva han heter ( han beste blacksmithen i nordmar) hvor jeg skal ha godkjenning av de 2 andre klanene sine blacksmither og han pedar, men jeg finner ingen av de jeg da...

    Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

    jeg snakket med en i wolf clan og han sa at smithen dems hadde dratt nordover for å finne pure ore, men sliter med å finne han fordet, har vært ganske overalt i nordmar..

    Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

    har vært i tårnet til xardas og snakka med han og :)

  10. dette skjedde meg en gang, hadde spilt i 4 timer og gjort veldig mye, men bare hurtig savet, så dro jeg til vengard, der kongen er, og hurtigsavet der, og da klikker spillet, fikk en feilmelding om at det ikke var mere minne igjen, og saven ble ødelagt, og jeg måtte gjøre alt om igjen :(

     

    prøvde ut denne feilen og viste seg at om jeg savet på det stedet, (akuratt når man kommer ut av tempelet så klikket spillet...)

  11. er ikke satt no dato til night of the raven expansionen ennå, dem begynte å oversette det får over 5 måneder siden, dem er sikkert ferdig men atari gir det ikke ut ennå eller noe sånt.. er utrolig tragisk. sendte dem en mail her i norge og de hadde ikke engang hørt at de skulle gi ut en expansion til gothic.. lurer på hva de driver med de folka.

    gothic 3 kommer i slutten av 2005 engang dette er ikke sikkert.. men de driver vaffal å utvikler det.. gleder meg til det kommer.

     

    har runda spillet med merc å trollmannkar.. ikke helt med paladin.. kuleste spillet som finns.

     

     

    er forresten ikke 3 nye guilds..

×
×
  • Opprett ny...