Gå til innhold

Icenor

Medlemmer
  • Innlegg

    538
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Icenor

  1. MOO- skrev:

    Har quest2, men føler ikke gta er noe jeg savner på VR. Med mindre man har slik "running pad" så blir det liksom litt rart.

    Har du ikke lært å bruke det som ble kalt smooth locomotion i VR? Etter et par timer så har kroppen min vent seg til det såpass at jeg ikke tenker over at jeg står stille i den virkelig verden, mens jeg løper og hopper rundt i den virtuelle. Det er den enkleste og beste måten å oppleve first person spill i VR. Kombinerer man det med en tracker, slik som f.eks. Decamove så får man en muligheten til å bevege seg fritt rundt uten å måtte tenke på hvilket retning headsettet eller hånden din er ifht. joysticken.
  2. 13 minutes ago, Gunfreak said:

    Nei den er drevet av stater som får penger via handel og skatter, så kan det private markedet lage joggesko og ispinner. 
    Nesten ingenting skjer i det private markedet uten massive støtte fra det offentlige. Det er ikke det private som driver nyvinger, det er private som for massive mengder penger fra det offentlige som driver nyvinninger. 

    Jeg har ingen anelse om hva du kommenterer her. Det er har ingenting med de tidligere kommentarene å gjøre. Alt jeg ser er røyk og stråmenn. 

    • Liker 7
  3. 13 minutes ago, Gunfreak said:

    Da burde ikke sånne spille lages da, å ikke få Cyberpunk eller GTA 6 er en liten pris å betale for å redde verden fra døds kapitalismen om dreper millioner av mennesker hvert år. Aksjemarkedet eksisterer bare for at rike skal bli rikere og er 100% en uting. 

    Nesten ingen store ting hadde eksistert uten et marked hvor kapital kan finne prosjekter. Aksjer, børser, etc. er bare verktøy for å flytte kapital til prosjekter og så tilbake til investorer. At markedet har blitt mer spekulativt de siste 100 årene betyr ikke at løsningen er en verden drevet av enkeltpersonforetak.

    • Liker 4
  4.  

    3 hours ago, Gunfreak said:

    Derfor bør ikke spill utviklere/utgivere være aksjebedrifter, faktisk bør ingen bedrifter være aksjebedrifter. Du kan lage spill uten at bedriften din ligger på aksjemarkde, du kan til og og med lage sko, eller fly, eller biler. Alt det gjør er å forpeste hele verden,


    Å lage spill, spesielt noe som kostet 2,7 milliarder å lage er risikofylt. Du kommer ikke til å finne noen som er villig til å satse så mye av sine egne penger på ett prosjekt.

  5. Pannekake First Person er utrolig kjedelig sammenlignet med VR. Jeg har heller ikke noe problem med å bevege meg i VR bare med joysticken, da det tok meg bare et par sessions å bli vandt til. Teleportering er tilgjengelig for svake sjeler. At jeg bare ser hendene mine er det minste problemet ever. Jeg blir så immersed at jeg tenker ikke over det i det hele tatt. På samme måte som i virkeligheten så tenker jeg ikke over albuene mine i det hele tatt. Hvis jeg i det hele tatt ser på armene mine så er fokuset på hendene.

    Bilderesultater for vr not ready comic

    • Liker 4
  6. 18 hours ago, Reg2000 said:

    Det er mulig det oppleves anderledes i VR, men det så ut som et litt kjedelig fps som kom ut for 10 år siden.

    Ja det er vanskelig å forstå det når man bare spiller på flatskjerm. Jeg husker første gang jeg spilte Skyrim så løp jeg igjennom det som jeg gjorde med de fleste andre spill av den typen og det ble fort glemt. Flere år etterpå når jeg prøvde det på nytt i VR så var det en helt annen opplevelse. I mye større grad så gikk det opp for meg hva skaperne av spillet prøvde å formidle når jeg nå sto i Whiterun og så opp mot Dragonsreach. Det ble en mye mer episk opplevelse. 
    Der Boneworks skiller seg ut er hvordan man interagerer med verden rundt seg. I VR blir man mye mer oppmerksom på små detaljer slik som fysikken mellom spiller og objekter. Kombinert med en litt mystisk setting/historie så virker det som et godt utgangspunkt for en hit.

  7. Det finnes allerede produsenter av elektrisk navmotorer til fly, så det kan fint gjøres. Men den viktigste grunnen til at det ikke er aktuelt i Skandinavia er at det er alt for lite å tjene på det. Typisk taxi tid er rett og slett for kort. Ifbm. avgang ønsker vi ikke utsette oppstarten av turbinmotorene, ihvertfall ikke slik at vi ender opp med å gi motoren mindre tid enn den trenger til å få en uniform temperature distribution før vi belaster den med takeoff power.

    Ifbm. landing så er vanligvis taxi tid så kort at vi såvidt har fått tid til å kjøle ned motorene før vi er på gate, og da er det lite gevinst å hente fra å kjøre de siste hundre meterne elektrisk.

    På vinteren oppstår de største forsinkelsene under taxi, vanligvis pga. behovet for deice og/eller Low Visibility Operations. CDM bistår til å redusere taxi tid noe da flyene ikke blir sluppet fra gaten for tidlig når det er mye trafikk. Men den viktigste årsaken til at det sannsynligvis ikke vil fungere er nok at det er vanskelig å flytte 80 tonn med hjulbasert drivkraft når friksjonen på taxi veiene er poor.

    • Liker 1
  8.  

    I følge NRK artikkelen her:

    https://www.nrk.no/finnmark/norske-fly-mister-plutselig-gps-signalene_-dette-er-_jamming_-1.14282767

    så ble jammingen registrert 250 km fra grensa til Russland.

    Ok, så dette kan gjøres på flere hundreds km hold. Spørs om dette er så praktisk, å legge området på flere hundre km jammet for GPS, da rammes jo alle som flyr inn i det beskyttede området.

     

    De bryr seg ikke. Når du krysser den sørlige kystlinjen av Tyrkia i retning Kypros så mister du GPS signalet. Slik har det vært for all flytrafikk som flyr i område mellom Kypros og Syria i hele 2019.

×
×
  • Opprett ny...