Jump to content

SeanZero

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Hei, jeg er SeanZero og jeg ser etter et lag i 1.div. Jeg bor i Oslo, så eventuelle finaler eller lan events er mulig. Jeg er diamond 1 på 2 accs på EUW og nærmer meg master. (Toplaner) Mine styrker: Splitpush Macro Tanks Huge fking champ pool Svakheter: XD? Erfaringer: 3år comp exp Eclipse EK AIE Gaming (spansk org) Masse random venneteams Lan events som TG og Drømmelan Step in i scrims og tournaments (go4lol) Add meg på League for mer info: AIE SeanZero Se hele utlysningen på Gamer.no
 2. Jeg skal vinne på 100 farm jeg har venner
 3. Vi kom på 1.plass etter å ha vunnet 2 tiebreakers i vår avdeling, er det mulig å få meldt seg på? Laget er Ambitious 5. Vi trodde dette skulle skje automatisk og vi skulle få en notification om dette.
 4. Spilleren for Team Space, NGE7A sa at de ikke kunne spille siden de manglet en spiller. De sa at det blir walkover på oss.
 5. Er det mulig å starte 11 i steden for 12? Fikk nettopp ny info fra en av spillerne at 12 passa dårlig.
 6. Vi kan spille på lørdag men da må det bli ca kl 11/12 tiden pga midlanern vår har jobb. Passer det for dere?
 7. Venter på svar fra resten av spillerne våre, dere skal få svare så fort jeg har fått beskjed at alle kan
 8. Hei, jeg lurer på hva som skjer når andre lag vi enten skal spille mot eller har spilt mot trekker seg fra turneringen. Vi har dermed spilt færre kamper enn de andre lagene i 4.div og har derfor ikke muligheten til å få de poengene vi burde ha. Laget mitt "A5" har tidligere spilt mot QSG Esports og vi vant 2-0 men vi har ikke fått poeng siden de har trukket seg. I går skulle vi spille mot MIA og de møtte ikke opp og plutselig var de trukket fra turneringen. Noen som vet om vi får muligheten til å spille mot andre lag for å gjøre opp for de kampene?
 9. En på laget vårt snakket med en spiller på det andre laget og de sa at noen spillere hadde gått over til et annet lag i 3.divisjon, derfor hadde de ikke spillere og kampen ble dermed ikke spilt. Så det ble seier på walkover til oss.
 10. Vi kan ikke på torsdag, men fredag kl18 passer, men ikke tidligere eller etter på fredag siden en av spillerene skal på hytta Fredag passet ikke for oss, men en på laget dropper trening så vi kan spille i kveld kl 20.00 (ordinærtiden) Kan dere da?
 11. Det viste seg at det hadde vært bedre for oss å spille på torsdag, har dere muligheten til dette?
 12. Hello, en av oss har trening på onsdag ca da vi skal spille, så vi lurte på om vi kunne spille før eller etter den ordinære tiden, forslag på toppen
×
×
 • Create New...