Gå til innhold

Pappakamelen

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pappakamelen

  1.  

     

    - iPhone 8 blir så tynn at du ikke kan lade den engang

     

    Ryktene sier at Apples nest-neste telefon dropper vanlig ladeinngang til fordel for egen standard. Når telefonen er tom for strøm må du sende den inn til Apple for opplading.

    hvor ofte må man gjøre det ?

    Ikke like ofte som du må lade opp idag siden Apples teknikere har fått et lite gjennombrudd når det gjelder batterikapasitet.

  2. Jeg har fulgt med en stund på hvordan spillbran$jen har utviklet seg og jeg og mange med meg HAR FÅTT NOK! Sony og Microsoft burde skamme seg. Måten de driver på tåler ikke dagens lys. Bill Gates og Sonysjefen sitter der med pengesekken i hendene å hover inn mens de som programeres spillene jobber crunch-time dag ut og dag inn for luselønn!

     

    Når Microsoft kjøper en serie som har vært allemannseie som Tomb Rider som eksklusiv så pisser de på leggen til fansen av spillet. Når eksklusivittet, DLC, brutte løfter, bugs i hopetall er det som spillbransjen har å by på er det ikke rart at mange tyr til Gamergate og piratkopiering. Men hva gjør spillbran$jen? De angriper spillerene. Er det rart at noe er galt? Spillbran$jen må stikke en finger ned i jorda og se hva materien de vokser ut av er lagd av - men først må de ta den ut av sin egen rumpe!

×
×
  • Opprett ny...