Jump to content

Pappakamelen

Medlemmer
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)
 1. Høres gøy ut, men jeg vil anbefale alle å sjekke ut Shadow Warrior (originalen) på gog.com og Ninja Gaiden 1 & 2 på NES!
 2. Håper noen lager en Mario avatar mod til GTA IV og legger ut bilder fra den som liksom skal være lekkede bilder fra Mario Odyssey!
 3. Det blir spennende å se om dette "breath of the wild" er mer som en frisk bris fra en ekstra, eller som et dragepust å regne.
 4. Hva synes du om Carpe Diems nye sang "Det nytter ikke å være beyerdynamisk om vennelista er like hvit som osten på matpakka di"
 5. Stemmer. Det er sikkerhetsmessige grunner til dette som Apple har sett seg nødt til å implementere for å beskytte brukerne sine. Det vil fortsatt være mulig å ringe til Android telefoner, men brukerene av disse må først legges til en liste.
 6. En gang i tiden handlet Final Fantasy om de store og viktige ting men idag handler det mest om mote og mammuter.
 7. Dansken, Svensken, Norsken og Islendingen skulle se hvem som kunne bli best på internett. Først gikk Islendingen og Norsken konkurs og så datt Svensken ut i fossen. Dansken tok seg en Tuborg og så vant Finnen.
 8. hvor ofte må man gjøre det ? Ikke like ofte som du må lade opp idag siden Apples teknikere har fått et lite gjennombrudd når det gjelder batterikapasitet.
 9. Når Molde har fått skrittsopp så er det ikke sjampis, men vodka som gjelder.
 10. Hva om NWO legger til anti-juvel stråling som et population control tilltak?
 11. - iPhone 8 blir så tynn at du ikke kan lade den engang Ryktene sier at Apples nest-neste telefon dropper vanlig ladeinngang til fordel for egen standard. Når telefonen er tom for strøm må du sende den inn til Apple for opplading.
 12. Hjlper ikke med annenhåndsverdi om differansjen forsvant ned isluket!
×
×
 • Create New...