Gå til innhold

Elias1234

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Elias1234

  1. Takk for svar! Sliter litt med å finne denne delen hos bildelforhandlerne. Noen som har link? Og vet plasseringen av sensoren?
  2. Hei! Jeg sliter med at speedometer og kilometerteller ikke funker i min Huyndai H1 2010. I tillegg lyser ABS-lampa. Motstanden i begge sensorene fremme ligger stabilt på 1900 Ohm. Tips til hva som kan være feil/burde sjekkes?
  3. hei, vi kjøpte for 2 måneder siden en helt ny Stiga Sitteklipper på Jula. De 3 første gangene fungerte den perfekt. Men etter det så ble den vrang. Etter jeg hadde kjørt litt ble turtallet ujevnt. Og så døde den ut .Akkurat som om den har lite bensin, men tanken var over halvfull og det var olje på den. Så vi satt bort klipperen og akkurat det samme skjedde neste gang. Vi klaga til jula som sendte en repratør, han fant ikke noe feil og skifta bare tennpluggen. Og akkurat det samme skjedde nå vi prøvde den neste gang. Så vi klaga igjen, og da kom samme firma og henta den og hadde den på verkstedet en uke uten å finne no. Også neste gang vi prøvde den skjedde det samme, vi klaga igjen, og ett nytt firma henta den. Og fikk nå en telefon om at de hadde kjørt grundige tester uten å finne feilen. Han fra Jula "trua" meg med at hvis ikke noen fant feilen måtte jeg ta regninga på nesten 4000.. Så er det noen som veit hva detta kan være: Klipperen strutter helt fint, og klipper og går. Men plutselig blir turtallet ujevnt, går opp og ned, og plutselig blir det så lavt at motoren bare stopper... Dette skjer ikke på no spesielt "tidspunkt" alt fra 2min til 25min etter vi har starta å klippe. Takk på forhånd!
×
×
  • Opprett ny...