Gå til innhold

ygo

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ygo

  1. Hva nytter det om opera følrger standarer når ikke folk som lager websider gjør det? For meg er det helt likegyldig hvem som følger diverse standarder da jeg ikke kan gjøre noe med det. Men alt i alt så ser de Feste sidene bedre ut i IE en i opera. Mozilla viser også de fleste sidene bedre.

    Siste opera versjonen (husker ikke nr) jeg la inn var helt horribel. Et fåtall sider var i det hele tatt leselige. Godt mulig det kan justeres, men etter min mening skal det være HELT unødvendig å begynne å mokkle for å klare å lese hva som står på web sider.

     

    Men for all del har gode erfaringer med opera før dette da :roll:

  2. en liten rens for støv kan jo sikkert hjelpe endel på hvis det er lenge siden det har blitt gjort.

     

    Og ja, bjerkvik er hamburgerens mekka. Burgern i seg selv er jo grunn nok til å kjøre norge rundt for å komme seg dit. :lol:

  3. Ja, A7N8X bruker PCI 2.2. At PCI 2.2 overfører 508MB/s har jeg aldri hørt noe om. Men jeg vet hvordan vi kan regne oss fram til det :D  

    Man tar hvor bred den er i bit, deler det på 8 og ganger det med antal Mhz den kjører på. Det blir 32bit/8*33Mhz= 132Megabyte/s.  

    Det er 1056 megabitt/s, kansje det er det du leste?

    Er faktisk ikke sikker på hva pci v2.2 har av databredde og frekvens, men pci v2.1 har en databredde på 64bits, og en klokkefrekvens på 66Mhz etter boka jeg sitter med akkurat nå. PCI v2.2 er ikke nevnt her desverre. Men regner vi litt da så ser vi at pci v2.1 overfører i allefall 64bits/8*33MHz=528MBps.

    Men, som sagt, vet ikke hva pci v2.2 kjører på...

  4. Pss, gikk selv vgs i himkok land. Og festet i ukedagene selv om det ikke var russetid. Men fikk ikke noe fravær av den grunn, selv om man fikk med seg like mye som om man var borte de dagene :roll:

    Er jo bare snakk om å sette seg inn for å ikke sove om dagene. Men vet at det er lett å gi faen. Spess når man kommer på høyskoler der det ikke er noe som heter fravær. Har vel mer fraver iløpet av ei uke nå på høgskole en et helt semester på vgs :lol:

  5. hakke det ikke vært for at hket mit kvelda for ei sund siden skulle du fått mer nøyaktige data. Men har kjørt twinmos brikken min sammen med no m-tek møkk(ellno) på CL2 både overklokka og underklokka :lol:

    Geil? vet ikke har liksom falt av lasset i det siste når det kommer til RAM, men mener jeg har lest en del plasser at mye GEIL ramen ikke klarer å kjøre på no anna en det de er spesifisert for? Ikke sikker men..

  6. De to 2 timene er maks tillatt tid som bataljonssjefen har pålagt oss. Husk at vi nødvendigvis ikke er i leiren til en hver tid. På de fleste tester har vi brukt ca. 10 min fra å bli vekt fra en god natts søvn til vi står klar med nødvendig utstyr. Gi oss et helikopter og vi er på plass før du vet ordet av det :) Tviler på at det er så mange andre som klarer å mobilisere nødvendig mannskap og utstyr på kortere tid. Dessuten er det vel heller tvilsomt at du noen gang befinner deg på Finnmarksvidda så bare slapp av :lol:

    For en sløkkis skredberedskap dere hadde da.. Da jeg hadde slik tjeneste var det så vidt vi fikk lov til å gå til kantina. Sto vi ikke klar på oppstillingplass klar til å hoppe i helikoptret innen 10 min ble det smekk :lol:

  7. og du må også tenke på det at for å kjøre TwinMOS RAM på CL2 (i motsetning til CL2.5 som den er spesifisert på) må du øke volten til RAM'en, noe som kan senke levetiden til brikken, og i verste fall gjøre hele maskinen ustabil.

     

    Og dette gjelder for all twinmos RAM eller bare nyere? Kjører nå min twinmos brikke som er spesifisert til CL2.5 på CL2 og har ikke stilt no volt til RAM'en... Har også prøvd forskjellige agresive instillinger uten no stabilitets problemer. Men så er det en litt "eldre" brikke da.

  8. selvfølgelig har jeg prøvd å resette bios :) har ikke no pci kort i så er ikke det. har t.o.m prøvd å starte uten cpu, og da maser hk om at jeg må sette i en. Men når den står i er det ikke så mye som et pip. Jaja, har bestillt en cpu nå (ble feil, fikk brodern til å bestille og han misforsto , men men, må ha liv i maskina igjen) Så får jeg heller sende i retur hvis jeg finner ut nå anna. :wink:

  9. det var ikke skjermkortet. Svarte, ingen av de jeg kjenner med amd er tilgjengelig før etter helga. Så får ikke testa resten... :( Har aldri vært borti at noe bare skal dø helt ut og ikke funke etterpå av overklokking. Har ikke blitt for varmt. Tørr jeg vedde ræva mi på, gjor den feilen en gang... :oops: Og skal vel godt gjøres at begge ram brikkene går til faen samtidig? Men skal den nekte å boote i hele tatt fordet om ramen er gåen? skal den ikke gå til bios loadinga iaff?

  10. Hei, satt å fikla med maskina mi i går, låste opp xp xpuen prøvde litt forskjellig klokking osv da skjermen plutselig ble svart. Når jeg prøver å starte maskina på nytt starter alle vifter og hdder. Men ikke no booting. Jeg fant da ut at skjermkortvifta sto stille. (Hercules radeon 8500 LE) HAr et ASUS A7N8X Deluxe hk og det lyser grønt i dioden på det mener jeg.

    Hva er deres mening om hva som har død?

×
×
  • Opprett ny...