Gå til innhold

Jack Flores

Medlemmer
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jack Flores

  1.  

    Virker nesten som om Tek kjører fanesak mot elektriske sparkesykler.

    Skulle ønsket at Tek.no hadde latt vær å poste denne artikkelen i en uke, så jeg hadde fått mine to fra komplett.no. Må ha sånn, pga idiotisk bompengeplassering der vi bor. Nå blir alt bare enda mer møkk. :(

    For da kkunne du unnskyldt deg med at du ikke viste?

  2. LG G7 : "Denne er dessuten ekstra kraftig utstyrt, og driver selv tyngre lydutstyr. Om du er opptatt av god lyd, er LG G7 ThinQ altså et svært godt alternativ."

     

    Eid en selv og NEI . Lyden var ikke like bra som på HTC hvis man skal sammenligne lyd med noen som faktisk leverer skikkelig lyd. Den spilte så lavt hva jeg var vant med at jeg trodde det var noe feil med den. Sendte den på service men de sa det ikke var noen feil.Alt de gjorde var å legge android på nytt . Å ta Tek sine meninger på hva som er bra er egentlig 50/50 spill.

    Ellers er G7 en veldig fin og rask telefon med en herlig skjerm. Har stortsett brukt HTC da det er de som leverer BRA LYD og DRIVER TUNGE headsets.

    Forøvrig ZTE AXOn 7 leverer også bedre lyd en G7.

     

    Klart at telefoner daler i pris en stund etter lansering. Så lite å skrive om?

  3.  

    Så da har ballen startet, hvem er neste man ut?

     

    Nå må Telenor vel ut med sin «fri data» løsning som ligger i skuffen. Også når de meiner at kundene ikke ønsker «fri data».

    Ingen vet bedre enn telenor , fri data er det ingen som ønsker seg. Forøvrig burde det være regler for telenor og telia som tilbyr mobildata i flere land,at de skal kunne tilby det samme i alle land der de er aktive i og ikke forskjellsbehandle Norske kunder slik de gjør.

    • Liker 1
  4. Eide en media m5 . I sånn ca 1uke kjøpt på black friday. ER kjempeglad for at jeg kunne levere den tilbake på elkjøp uten at det kostet meg noe. Det er en grunn til at jeg ikke eier den lenger. Og de grunnen er ikke engang nevnt her. Knappene på dette brettet var ikke logisk plasert for meg og jeg klarte ikke å venne meg til det. De som har eller har hatt skjønner hva jeg mener. Har eid noen nettbrett så dette passet ikke meg.

    Den andre grunnen var fargene og lys styrken. Har nå samsung galaxy tab s2 hvor både fargene og lys styrken overgår lett mediapad m5. Kjørte netflix for å sjekke farge og lys ,har kun sd abb nå . Igjen viser s2 lett bedre kvalitet enn mediapad.

     

    Vet tek at mediapad m5 ikke kan kjøre kjøre 4k viedo på youtube? Høyeste oppløsningen den støtter er full hd.Prøvd dette selv.

     

    ikke vanskelig valg at jeg vile gått for s4.

    Mediapad er ikke bedre enn s2 engang .

    Samsung sine skjerm er avslappende for mine øyne.

  5. Hvorfor er folk så negative her, er ikke dette i utgangpunktet et veldig bra tilbud? 499,- for 1000gb med data i mnd. Så om du må sende noen sms da, jeg personlig tror dette vil slå positivt ut for Chilimobil :-)

     

    Hva er noen sms for å komme opp i en 1tb?

     

    Høyere grense før man må sende sms er jeg med på.

    Var ganske sikker på å slå til før dette kom.

     

    For 5 månder siden tok min "fri data " slutt,og det var ikke pga sånt her tøv . Fri data har vært der lenge før Chili sin kom og kanskje er den fortsatt der for noen. Men de snakker bare ikke om det.

     

     

  6. Eneste abn som passer der jeg ikke trenger å tenke på forbruk. Sitter enda på gjerdet og er egentlig nokså sikker på å bestille. Lurer bare på hvordan servicen er,hva mener folk? Er det en ting jeg har funnet ut så langt så er det at kontantkortet jeg bruker nå ikke har nok data,299kr for 3gb hos en av hovedpimpene.Det holder kanskje 10dager hos meg. Har sett litt rundt etter mye gb men prisen er jo helt sinnsyk. Så 399 for 1tb er veldig lokkende. Og hva er poenget å dele egen data til hele nabolaget,som jeg leser her. Hvor lite lur kan man være? Helt fortjent at sånne blir kuttet ut når det ødelegger for andre.

     

    Er det bindingstid på chili sin fridata?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...