Jump to content

Mathis

Medlemmer
  • Content Count

    197
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Lurer på om det er HK eller PSU som har tatt kvelden.. Har følgende komponenter: AMD 64 x2 duial-core am2 4800+ cpu Asus M2n32 WS pro HK Geil 2 GB ram Mist 500W PSU MSI Gforce 7900 GTO Følgedne har skjedd: - maskinen ville ikke starte. Eneste som skjedde når jeg trykket på "power on", var at en pære på HK'et lyste grønt, og at viftene for psu og cpu startet for så og stoppe (ette ca 1 sek) - tok ut minne, cpu, skjermkort osv.. etter å ha tatt cpu ut og satt den inn igjen, så starter nå viftene på både cpu, psu og skjermkort. De går til jeg slår av strømmen. Problemet er da som følger: - når jeg kobler skjermen til så får jeg "no signal" evnt "check cabel" melding. Har prøvd med både vga- og dvi-kabel. - får ingen pipelyder fra HK'et når maskinen starter... absolutt ingenting.. - kan også nevne at jeg hørte en "liten-bit-i-skjermkortet-som-er-løs" lyd når jeg tok ut skjermkorter. Usikker på hva dette er.. - prøvde å resette CMOS.. uten at det hjalp.. Så hva tror dere? Skjermkort, HK eller psu? Er litt knotete i og med at jeg ikke har noen som kan prøve delene mine (eller noen jeg kan låne deler av).. - skal kjøpe ett 7900GTO til, og proøve med det.. så enten er det det gamle kortet mitt som har dødd, eller så må jeg har nytt HK, og kan da kjøre SLI - håpe håpe.
  2. Nei, skal prøve med annen i kveld. Kjipt hvis det er Mist'en min som har tatt kvelden..
  3. Hvordan dør?Lyser det fortsatt på hovedkortet etter at den er død? Ville også ha prøvd med en annen strømforsyning. Prøvd med en annen ram? 9347398[/snapback] Det lyser fremdeles på hk'et, så det virker som det har strøm, selv om viftene stopper. Har ikke annen ram. Men kan prøve å skifte ut begge deler. Takk takk.
  4. takker og bukker - kan legge til at det taer ca 1 sekund fra viftene starter, til de stopoper..
  5. Takk for svar. Det er to andre maskiner her, som ikke har blitt skadet, så tviler på at det har noe med torden å gjøre. Tviler på cpu'en har gått varm, da det ikke har vært kjørt tunge programmer på den i den perioden. Den har heller ikke vært overklokket. Lurer på om det enten er HK'et eller PSU...
  6. maskinen var slått på, og var død når jeg komtilbake, etter 3 dager. Når jeg starter maskinen nå, så starter vifta på cpu og strømforsyning - og så dør den. Ikke noe signal til skjerm. Virker ikke som den kjører post, før den dør. Hk'et sier at det får strøm (lyser grønt). Har prøvd å resette cmos, hjelper lite. Har prøvd å koble av alt utenom cpu,minne og HK. Ingenting hjelper. Har følgende komponenter: AMD 64 x2 duial-core am2 4800+ cpu Asus M2n32 WS pro HK Geil 2 GB ram Mist 500W PSU MSI Gforce 7900 GTO Noen forslag?
  7. Har ett MSI 939 hk, og vet at "AMD Athlon 64 X2 4600+" kan kjøre på det.. kan jeg da anta at en "AMD Athlon 64 X2 4800+" også kan?
  8. hva tror dere er en fair price å selge denne for?
  9. Er ikke iskker på hva jeg skal gå for, som systemdisk. Er litt usikker på hva jeg velge at enten en 15000 RPM SCSI, eller 2 x Raptor (10000RPM) satt opp i raid. Hva vil folk anbefale?
  10. Jeg har denne psuen disse minnebrikkene denne cpuen ett MSI Gforce 7900 GTO. Så spørsmålet er, er det noen som har ett forslag til hovedkort? Har sett på noeno fra DFI, men ser ut som at skjerkortet er for stort til de..
  11. oki, sklal prøve når jeg kommer hjem.. men det skal vel ikke være noen forskjell på et PS/2, og ett USB med en PS/2 overgang?
  12. Når maskinen starter, finner ikke pc'en USB-tastaturet mitt. Bruker jeg en en USB til PS/2 overgang, finner maskinen tastaturet, og jeg får startet install av XP. Når jeg kommer til det punktet hvor jeg får valgene "repair", "install" eller "cancel", så reagerer ikke tastaturet lenger.. som igjen gjør at jeg ikke får installert XP på nytt, eller reparert den installasjonen jeg har liggende nå.. Så hva gjør jeg?
  13. ahh...hadde håpet å slippe formatering... da ble det nok ikke noe mer oblivion på meg, gitt..
×
×
  • Create New...