Gå til innhold

Kristines1996

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kristines1996

  1.  

     

    Herregud, den er jo stor og sikkert tung nok til å foråsake fraktur i håndleddet dersom man faller. Hvem er det som virkelig går for slike gigantklokker? Og hvorfor synes så mange produsenter at arkaisk rund dormfaktor er enda en greie?

    Har den selv, og synes den er relativt "lett" på håndleddet mtp størrelsen. Men den er nok ikke å anbefale hvis du ikke liker klokker.

    Joda, er ikke direkte fan av klokker men kunne tenke meg noe bedre enn Pathfinder fra 2006 som jeg har. Har hatt Galaxy Watch en kort periode. Men er meget frustrert av både grusomt ueffektiv formfaktor (rund) samt størrelse (diameter/tjukkelse). Hele poenget med en klokke er at den er liten, duskre, ikke på størrelse med kompass man hadde på armen anno 1930-1960.

    Har bransjen ikke lært noe som helst av Apple?

    Du får være litt tålmodig eller kjøpe en Apple watch... Ikke stort annet å gjøre.

  2. Bluetooth har blitt totalt ustabilt hos meg på min Air fra 2015. Slutter plutselig å spille musikken gjennom headsettet, selv om det fortsatt står tilkoblet. Tar bare et par minutter. Har skjedd hver gang jeg har tilkoblet.

     

    Heldigvis går det ikke mer enn en uke eller to før Apple har kommet med en fix. Ordner seg sikkert. Ville dog sjekket om det evt var oppdatering på headsettet... I disse dager kan jo alt oppdateres :p

  3. Selvfølgelig veldig kult. Men når man snakker briller til sikkert 4-5000 kroner, så kan man jo spørre seg hva man egentlig skal med dem. Ta bilder må du jo bruke mobilen til, lese meldinger mens du er ute og tusler uten å ta opp mobilen kan du eventuelt gjøre på en smart klokke..blir spennende å se

     

    Briller med glass koster gjerne så mye allerede

    Disse blir nok mye dyrere og nok uten muligheten til å ha forskjellig styrker på glassene.

  4. Jeg må si at jeg ser en viss likhet med Macos, men det er nok mer en inspirasjon, de er langt fra like hverandre. Jeg synes dog dette oppsettet virket veldig lett oversiktlig, ikke noe heidundrende store fargesprakende ruter og tilsynelatende med kjente ikoner. Kunne nesten brukt windows igjen hvis det ble så pent, men det er definitivt ikke dårlig.

  5. Ganske forventet mtp. hvor mange som har opplevd problemer med taster som skriver dobbelt eller henger seg opp osv., men synd for min del som bare ELSKER følelsen av å skrive på butterfly-tastaturet og som ikke har hatt et eneste problem med den originale Macbook 12'' fra 2015 som jeg har hatt i fire år nå.

     

    Elsker butterfly tastaturet, har 15" retina fra sen 2015 og elsker det rett og slett. Har ikke hatt problemer, men har nok vært heldig med at jeg har holdt den unna verste støvet blant annet.

  6. Så lite forskjell som noen tiere i måneden (10-30kr forskjell) bør ikke vektlegges høyest.

     

    Om prisen spriker «vesentlig» bør det selvsagt vektes.

     

    Foretakets robusthet/stabilitet samt kundeservice er et vel så viktig kriteria.

    Noe som at forrige målings vinner/anbefalte nå er konkurs understreker .

     

    Nå er det ikke kundeservice de tester her, men valuta for pengene. Kundeservice og stabilitet er noe du selv må finne ut av. Det blir svært omfattende dersom de skal teste dette også. Hvilket abonnement du velger å bruke er opp til deg, de gir deg en pekepinn på hvor du kan spare penger.

  7.  

    Circ og Flash er samme selskap. Flash endret navn til Circ nylig. Mangel på kunnskap?

     

    Dere glemmer også å nevne det beste selskapet i byen, Ryde. Som forøvrig også er norske, og har de beste sparkesyklene (etter min mening). De tar vel 2 kroner per minutt.

     

    Selvkritikk tas herved! Visste faktisk ikke at Circ og Flash var samme selskap. Har rettet.

    Ja, må være lov å ta feil innimellom
    • Liker 3
  8. Noen som husker hvilken årsmodell av Macbook Pro som hadde greit med usb porter og var ikke for tynn. Var det 2012?

     

    Til og med 2012 modellene var av den tykkere typen. De hadde dog bare to USB porter, men til gjengjeld hadde de cd rom. Fra 2013 kom retina skjermene og da et slankere design. Fremdeles da også 2usb, 3 generasjon ifht 2gen usb på tidligere modellen.

  9.  

    Det kommer an på bilen. I min bil er GPS-hastighet = speedometer.

    Ingen biler bruker kun GPS til å beregne fart. Hvis GPS hadde vært fartsmålingen i bil, så hadde man ikke kunne vite hastighet i, for eksempel, tunneler eller metalltunge, trange daler.

    Bruker vel strengt tatt antall omdreininger på hjulet ila sekundet når bilen beregner fart. Derfor det er så viktig med riktig dimensjoner på dekkene.

×
×
  • Opprett ny...