Gå til innhold

E2022

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av E2022

  1. Løp omtrent 30 sek raskere på opptaket enn når jeg gjennomførte øvelsen før opptaket. Mulig dette var fordi jeg lagde løypa for lang når jeg øvde. De gir deg beskjed om hvilken runde du er på / skal til å begynne på underveis. Lykke til i morgen!
  2. Fikk mail om at noen sendte meg en DM på forumet, men klarer ikke finne meldingen.. Bare å sende på nytt hvis det var noe! 🙂
  3. Hvis det er PHS sin video du sikter til, så svømmer hun jo bryst, før hun viser hvordan en skal svømme på rygg. Nå er ikke jeg en erfaren svømmer, men hvis det finnes andre måter å ta seg frem på i vannet, såfremt du har ryggen opp første 75m, antar jeg du kan gjøre det. Synsing fra min side, men er bare å spørre de når du er der.
  4. Mener å ha lest tidligere på dette forumet at det var styrke, løp, svømming. Ettersom de ikke har hatt fysiske tester siden 2019, kan det være endringer på denne rekkefølgen.
  5. Jeg var også litt urolig mtp løpetesten. Tror det viktigste er å prøve å gjennomføre den og kjenne på kroppen hvordan det er. Jeg gjennomførte testen på en kunstgressbane og fikk hjelp av en kamerat til å telle runder. Anbefaler sterkt å faktisk ta testen og ikke bare trene løping (selv om en kommer langt med det!). Erfaringene jeg gjorde meg er at en burde ikke starte for hardt. Legg deg heller på et jevnt tempo og øk litt dersom en ligger bakpå. Personlig tror jeg at hvis en er i grei form, klarer en å presse seg gjennom 6 minutter. Tror en skal ha ca. 18 runder hvis ikke jeg husker feil. Tror også det er veldig nyttig og bare øve på å legge seg ned på mage/rygg og så komme seg fort over til løping. Det kan også være lurt å løpe litt "slakke" svinger og ikke svinge kjapt, da dette krever mye energi. Husk å varme godt opp før testen gjennomføres! Til slutt vil jeg bare nevne at positiv selvsnakk, samt kontrollering av pusten aldri skal undervurderes.
  6. Noen som har en formening om snittet i Oslo i år? Har til gode å se at snittet går ned noen plass, men ettersom det økte så mye under covid-årene ser jeg for meg at det ikke vil øke i år. Særlig fordi det er fysiske tester igjen, men også fordi søkermassen er lavere i år. (Klar over at dette blir synsing). Studiested Studieplasser 2021 Poenggrense 2019 Poenggrense 2020 Poenggrense 2021 Økning fra fjoråret Oslo 96 51,1 55,0 56,5 +1,5
×
×
  • Opprett ny...