Gå til innhold

Sushigirl

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sushigirl

  1. Jeg fikk et Gigabyte Hybrid tv-kort her om dagen, og bruker medfølgende PowerCinema, versjon 4-et-eller-annet. Når jeg prøver å legge inn new schedule, får jeg: "The schedule cannot be created/edited. Would you like to try again?" Noen som vet hva dette kan skyldes? Jeg bruker Vista Business.

    Det funker fint å ta opp mens jeg sitter og ser på, men altså ikke å planlegge et opptak. Har prøvd på flere kanaler, ulike tidspunkt, men får samme melding hver gang.

  2. Hvis du søker litt så finner du en annen tråd med akkurat samme tittel, som jeg har opprettet ;)

     

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=807774

     

    Kan si at jeg mildt sagt angrer på at jeg skrev under kontrakten til BNTV nå (Får det etter Jul), for nå har NTEBB bestemt seg for at de skal bygge ut i området. NTEBB har _mye_ bedre internetthastigheter enn BNTV. Jeg vil anbefale deg og sjekke ut om du kan få NTEBB før du i det heletatt vurderer BNTV.

     

    Jeg så tråden din ja, men det var jo ikke så mange som hadde erfaring med dem. For min del er det ikke bare hastighet som betyr noe, men oppetid og support er minst like viktig.

  3. Hei!

     

    Fattern har nylig fått seg ny PC med Vista Home, og er koblet til en Draytek Vigor 2200series ruter (med kabel, ikke trådløst), som igjen er koblet mot et Cellpipe lucent modem fra Telenor. Når han prøver å sjekke Windows update etter oppdateringer, får han feilmelding 0x8024402c. Norman antivirus gir beskjed om at den ikke kan løse servernavnet, og x antall websider gir beskjed om at siden ikke kan finnes (eks google.no) og andre sider at domenenavnserveren kan være nede (Finner ikke vertsnavnet update.microsoft.com med DNS). Det virker som om det er DNS-oppslag som er problemet.

    PC-en som kjører XP, og som er koblet til samme ruter, har ikke noe problem med verken Windows update eller surfing, der fungerer alt helt fint.

    Spørsmålet mitt da blir vel egentlig om noen har erfaring med denne ruteren, og om det er den som har problemer med Vista?

    Har reinstallert PC og sjekket alle mulige innstillinger, uten hell. (I tilfelle det var en trojaner eller noe. Ad-aware, Spybot og Norman fant ingenting.)

     

    Prøvde i går å oppdatere programvaren på ruteren, men fikk ikke lagt det inn. Ruteren har ikke passord, men når jeg prøvde å oppdatere programvaren, godtar den ikke passordet når jeg prøver å ha feltet tomt. Har prøvd et par passord, men samme feilmelding. Har restartet ruter, men til ingen nytte.

    Skal vi tro at dette løser seg ved å bytte ruter?

  4. Ja ja, nå sitter her jeg, uten fungerende sim-kort. Porteringen skulle skje kl 0300 i natt, og verken mitt gamle sim-kort fra Telenor eller mitt nye sim-kort fra OneCall virker, får "Inaktivt sim-kort" på begge. Telefonen min er ikke låst til noen leverandør, og jeg har slått den av og på flere ganger. Har prøvd å sende mail til OneCall, kundeservicen deres åpner ikke før 0830. :(

  5. Har nå oppdatert programvaren, men har ikke fått testa telefonen nok for å se om jeg mottar alle meldinger og samtaler. Har nå fått et nytt "problem", og det er svarte felter på skjermen når alarmen ringer, noen ringer meg, eller noe annet skjer. Den er også blitt merkbart tregere etter at jeg oppdaterte programvaren. Det er forresten snakk om en Sony Ericsson Z520i. Spørs om jeg får skaffe meg en billigtelefon, slik at jeg kan få levert den til reperasjon. :hmm:

  6. Snodige greier.. Jeg bestilte portering til Onecall den 18. april.. Og idag står det "Inaktivt Sim kort" på mobilen... Og jeg har heller ikke mottatt SIM-kortet...

     

    Noen her som bestilte "den store dagen" når det var 5000 som bestilte? Har dere mottatt noe brev om portering eller noe? Når vil porteringen skje?

     

    Skal nå uansett ringe kundeservice, men tvilsomt at det blir ordnet noe før etter helgen.. :(

    8533503[/snapback]

    Samboeren min bestilte den dagen, tror jeg, og i dag fikk han "Inaktivt sim". Han ringte Telenor, som sa at nummeret hans var portert. Har ikke fått nytt simkort fra OneCall, men han fikk en mail fra dem i dag som sa at nummeret ble portert i natt, men det var forsinkelse i leveransen, og simkortet vil forhåpentligvis komme i dag eller i morgen. Jeg bestilte dagen etter ham, og håper virkelig at mitt simkort kommer fram før de porterer...

  7. Vet ikke om jeg poster rett nå, men satser. Jeg har fått problemer med min SE-telefon, som er kjøpt for 1 1/2 år siden fra en nettbutikk. Tok den med i dag til nærmeste verksted, som sier at reparasjon vil ta ca 14 dager, og de kan ikke låne meg tlf i mellomtiden, det blir opp til butikken. Butikken sier at jeg kan kontakte dem etter 7 dager, og de vil da sende tlf i posten. Med andre ord, er jeg heldig, har jeg en eller annen telefon etter 9-10 dager.

     

    Problemet er at telefonen ikke mottar samtaler og meldinger selv om den er slått på. Skrur jeg den av og på, virker det en stund. Noen som har erfaring med dette problemet, holder det å oppdatere programvaren på telefonen? I såfall kan jeg gjøre det selv, ved å kjøpe en USB-kabel, og slipper å sende den inn til reparasjon. Har ikke mulighet til å være uten telefon i over en uke...

  8. Samme her. Får ikke kontakt, prøvde å hente mailer med Outlook, men funker ikke. Når jeg logger på nettsiden, blir jeg bedt om passord to ganger, men får opp at siden ikke kan vises.

     

    Rettelse: Jeg får Tilkoblingen til tjeneren ble avbrutt mens en side lastet. Nettstedet kan være midlertidig utilgjengelig eller opptatt. Prøv igjen om en liten stund. Outlook har spurt etter passordet til Yahoo-kontoen min mange ganger i dag, så det virker som om det har vært problemer en stund.

  9. Hei!

     

    En venn har et problem med sin bærbare HP. DVD-romen er en Toshiba SD-R2312. Maskinen har ikke vært i bruk på en stund, og når det puttes i en cd-rom, kommer det en beskjed om at "D:/ er ikke tilgjengelig. Gjenkjenner ikke diskmediet. Det kan ikke formateres."

     

    Jeg prøvde å se på enhetsbehandling, for å se om jeg fant ut noe som kunne hjelpe, men ble ikke så mye klokere. DVD-romen vises der, uten feil, men likevel kommer altså denne feilmeldingen. Det går ikke an å velge DVD-romen fra min datamaskin, heller. Jeg tenkte at det kanskje kunne være noe galt med driveren, men finner ingen driver for denne.

     

    Er det noen som har vært borti noe lignende, og vet hva som kan være galt? Evnt har tips om hvor jeg kan finne en driver? Fant ikke på driverguide.com.

  10. Hei!

     

    Jeg har en Fujitsu e176-skjerm som har funket fint i flere år nå. For et par dager siden ble byttet jeg ut endel hardware, har blant annet fått nytt skjermkort, MSI Radeon X1300PRO. La inn driveren til skjermen, og den støtter 60-85 Hertz. Har prøvd å sette oppdateringsfrekvensen til alle alternativer (var på 85 Hertz før), men det blir ikke bedre. Blir rimelig småsvimmel av dette, er det noen som har noen tips for hva jeg kan gjøre?

  11. Hei!

     

    Jeg er ikke så veldig stødig i HTML-koding, men skal lage en nettside, og lurer på om noen kan tipse meg om gode programmer som kan hjelpe meg.

     

    Hva jeg ønsker:

    - gratis program, eller ihvertall rimelig (må kunne prøve det før jeg betaler noe)

    - MÅ ha templates, dvs maler for utseende

    - enkelt å bruke

     

    Jeg vil ha en startside med en meny til venstre. På menyen skal man velge en kategori, og bli sendt videre til en ny side med nye alternativer på menyen. Menyen vil altså ikke være den samme for alle sidene.

     

    Har testa ut flere program i dag, uten å finne noe som jeg likte. HTML-builderen på sidene til tripod var ganske ok, men der er det jo så mye reklame, at det jeg la inn, forsvant i mengden... :(

     

    Noen som har noen gode tips?

  12. Hei! Har ikke så mange gode råd, men jeg har akkurat hevet kjøpet av min SE T610, som jeg kjøpte for to år siden, hos Elkjøp. Telefonen kom tilbake etter 3. gangs reperasjon (har hatt samme feil to ganger), og da spurte jeg om jeg kunne heve kjøpet, noe jeg fikk lov til.

     

    Tror det hadde mye å gjøre med han som tilfeldigvis leverte ut telefonen min, for når jeg spurte Elkjøp kundesenter tidligere, sa de at det måtte være samme feil 3 ganger. Veldig greit å få pengene tilbake, for nå skal jeg kjøpe meg en ny telefon, som jeg har hatt lyst på lenge.... :)

     

    Lykke til!

  13. Hei!

     

    Min et år gamle Toshiba Satellite A50 har de siste dagene begynt å restarte seg selv, ser et kjapt lite blåskjerm-bilde (rekker ikke å lese teksten), før den restarter.

     

    Jeg lurer på om det kan ha noe med at den blir varm å gjøre? Temperaturen på CPU-en er nå på 73-74 grader, hva er normalt der? Bør jeg vurdere å levere den inn til Lefda, hvor jeg kjøpte denl, eller har dere andre tips?

×
×
  • Opprett ny...