Jump to content

Kelo

Medlemmer
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 :)
 1. Jeg har ikke prøvd spillet enda, men så dødskul grafikk! Blanding av pixlete 2D og 3D
 2. Bare meg eller er produksjonen fryktelig treg? Jeg vet at koronavirus herjer, men de fleste er da fortsatt i stand til å jobbe. Så lenge butikkene får litt etter litt, vil disse haiene (med deres bot) snappe alle disse opp og selge til overpris.
 3. Håper at gamere/strømmere viser respekt. Ellers er CDPR kanskje nødt til å være strengere neste gang. Så blir de like kjip som de andre spillfirmaene. Det ønsker vi vel ikke..?
 4. Eneste grunn til EA er rike, er fordi de har lisens og gjenbruker sine sportsspill og selger til fullpris. Hvert eneste år. Med disse pengemaskinene kjøper de inn mindre spillselskaper og ødelegger dem. Så jeg hadde likt å se hvordan EA klare seg uten lisens til disse sportsspillene.
 5. Alle spillutviklere bør saksøke dem. Det bør være fengselstraff for alle som lager jukseprogram. Eller millionsøksmål når de tjener penger på det. Det er som å dope seg i idrett.
 6. Nå som jeg har sett Tenet, så virker spillet som en god ide. Men da gjenstår det å se det i praksis!
 7. Stilig. Sesong 2 minner mer om LittleBigPlanet. Håper bare at håndgrepet fungerer bra. Ikke alltid grepet virker i spillet. Mulig det har med latency å gjøre..?
 8. Tja... 4 spillbar karakterer og 3 av dem er/var Robin. Litt for like karakterer, synes jeg..?
 9. Ja, jeg hadde 3 lagkonkurranser på rad iforgårs. Røk selvsagt på den siste. Ganske kjipt. Men jeg synes at cheaters i spillet er mye verre. Jeg møter dem ganske ofte. Selv om utviklerne sier at de har et system som finner cheatere og sparker dem ut, gjør de det aldri under spillet. Når en f.eks. klarer å speedwalke helt til målet på under 10 sek, bør spilleren bli sparket ut av serveren automatisk. Men neida, hackeren får fortsette helt til han tar kronen. Hva er da vitsen med anti-cheat som "lover" å sparke ham ut etterpå? Jeg har sett streamere som bare logger ut av spillet med en gang de ser cheater. Fordi det er ingen vits å fortsette...
 10. Alt App Store og Google Play gjør er å gjøre appen tilgjengelig i deres butikk. De har ikke brukt penger på å utvikle appen eller noe. Likevel skal de ha 30% - noe som er altfor mye, synes jeg. Bare for å komme med et eksempel. Hvis finn.no var den eneste måten å selge bilen min på, og jeg selger den for 100.000 kr. Deretter skal finn.no 30% av salgsummen - dvs 30.000 kr. Jeg synes at det er utrolig mye. Men hvilke andre valg har apputviklere? De kan ikke akkurat be en annen butikk å selge for dem. Derfor er jeg glad for at Steam fikk konkurranser (Epic, Origin, osv...) selv om Steam fortsatt er best
 11. Jeg synes at Microsoft og Sony er kjipe som ikke avslører prisen på konsollen enda. Jeg aner ikke hvor mye jeg bør spare. Da velger jeg heller noen måneder til prisen faller.
 12. Jeg har opplevd at noen jukset ved å teleportere(?) seg i den siste runden. Altså, noen kom seg til kronen sekundet etter startstreken. Håper at det er fikset på. Ellers håper jeg at kallenavn kommer tilbake istedenfor "Fall Guy #nummer". Bruk heller Mature Filter på disse med stygge nick. Og fjern musepekeren i spillet. Den er forstyrrende, synes jeg. Eller la meg få lov å slå den av i Options.
 13. Enig. Det var et artig spill, men jeg føler at det er ofte samme kart i de 2 første rundene. Er lei av kartet See-Saw (kartet med vipper). Det kommer opp nesten hver gang jeg starter et nytt spill. Ellers fornøyd med de andre (som er mer variert).
×
×
 • Create New...