Jump to content

Kelo

Medlemmer
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 :)
 1. Dyrt å oppgradere, ja. Forhåpentligvis holder den innebygde disken på 1TB en stund og det blir mye billigere å kjøpe 2-4TB om et par år.
 2. Jeg har ikke sett inni min PS5 enda, men er heat sink inkludert (altså inni den) eller må man kjøpe det i tillegg?
 3. Aha, da så. Min bestilling er fra 18.8, ja. Spent om noen av dere får snart. Statusen hos meg er fortsatt «Behandles».
 4. Jeg har klart å bestille en PS5 fra CDON for 2-3 uker siden (for cirka 5000 kr), men de har ennå ikke sendt konsollen. Selv om de har annonsert PS5 flere ganger underveis. Litt irriterende, dette.
 5. Noen tips hvordan man får tak i Norge? Vil gjerne ha en før høstmørket kommer. Og jeg vil ikke kjøpe av en scalper.
 6. Jeg har ikke prøvd spillet enda, men så dødskul grafikk! Blanding av pixlete 2D og 3D
 7. Bare meg eller er produksjonen fryktelig treg? Jeg vet at koronavirus herjer, men de fleste er da fortsatt i stand til å jobbe. Så lenge butikkene får litt etter litt, vil disse haiene (med deres bot) snappe alle disse opp og selge til overpris.
 8. Håper at gamere/strømmere viser respekt. Ellers er CDPR kanskje nødt til å være strengere neste gang. Så blir de like kjip som de andre spillfirmaene. Det ønsker vi vel ikke..?
 9. Eneste grunn til EA er rike, er fordi de har lisens og gjenbruker sine sportsspill og selger til fullpris. Hvert eneste år. Med disse pengemaskinene kjøper de inn mindre spillselskaper og ødelegger dem. Så jeg hadde likt å se hvordan EA klare seg uten lisens til disse sportsspillene.
 10. Alle spillutviklere bør saksøke dem. Det bør være fengselstraff for alle som lager jukseprogram. Eller millionsøksmål når de tjener penger på det. Det er som å dope seg i idrett.
 11. Nå som jeg har sett Tenet, så virker spillet som en god ide. Men da gjenstår det å se det i praksis!
 12. Stilig. Sesong 2 minner mer om LittleBigPlanet. Håper bare at håndgrepet fungerer bra. Ikke alltid grepet virker i spillet. Mulig det har med latency å gjøre..?
×
×
 • Create New...