Jump to content

Kelo

Medlemmer
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 :)
 1. Enig med at Apex er best av BR-spillene (subjektivt så klart) bortsett av at EA er litt griske med penger (man må f.eks. bruke over 1000 kr for å få Mirage-heirloom f.eks. - som er rett og slett latterlig). Respawn gjør ellers en solid jobb med Apex imotsetning til de bak PUBG. Jeg liker egentlig PUBG også og spillet kunne ha blitt mye bedre hvis de bak PUBG tok spillet mer seriøst. Det virker som det er bare amatører står bak spillet. Og Fortnite er også ganske bra gjennomført, men dessverre ikke min type spill Ubisoft er nødt til å gjøre en skikkelig jobb hvis de vil måle seg mot Apex / PUBG / Fortnite.
 2. Lurer på hva som er nytt med spillet. Når man først lager et nytt Battle Royale-spill, bør det ha noe som de andre BR-spillene ikke har. Fortnite har suksess fordi de er gratis, "barnevennlig" og har byggemodus. Apex Legends suksess fordi de la til "superkrefter". BR i Battlefield og COD spilles bare pga merkenavn (tror jeg?). Ellers har nesten alle andre BR-floppet pga ingenting nytt.
 3. For noe tull. Antall spillere har eksplodert i de 10-20 siste årene - som gir flere kjøpere. Hadde det ikke vært lønnsomt, hadde spillselskapene justert prisen eller arbeidsmengden. Med årene er det enklere å produsere spill nå - spesielt når man har verktøy som automatisere ting f.eks. motion capture, 3d-skanner, og ikke minst flere gode spillverktøy som f.eks. Unreal eller Unity. For min del trenger jeg ikke store AAA-spill som RDR eller Skyrim, men gjerne en oppfølger til Red Alert f.eks. Det kan ikke være vanskelig å lage et C&C spill..? Jeg tar gjerne imot gode gamle pixlete 2D!
 4. Jeg spiller lite Rainbow Six, men jeg husker at det var en norsk snikskytter i Rainbox Six: Covert Ops.
 5. Har dilla på Apex Legends for tiden. Blir litt rart å se den i Steam hvis den kommer seg dit. Men ja, Steam er mye bedre på alt. Håper bare ikke at det blir en tulleløsning som Ubisoft gjorde med uplay. Altså, for å spille måtte man gå via Steam -> Uplay -> deretter Ubisoft-spillet.
 6. Det er faktisk imponerende med tanken på hvor mye 3D programmer sliter med å kalkulere væsker, men jeg antar at Valve jukser med et eller annet triks. Jeg skulle gjerne ha sett hvordan væske-trikset fungerer oppi et glass.
 7. Det varierer fra server til server. Oftest er serveren fin, men av og til havner jeg i en server som hakker. Cirka 1 av 20 kanskje. Jeg spiller kun causal, så det kan hende at ranked-server er bedre?
 8. Ah, det forklarer kanskje litt. Jeg er ikke spesielt god i Apex Legends, men jeg merker at jeg dreper færre nå enn i sesong 4. Men det bør jo gjelde det samme for andre som prøver å drepe meg
 9. Hvorfor kritiserer de ikke Apple? Apple er jo mer lukket og man har ingen andre mulighet enn Apple Store. Men ellers enig med at 30% er litt for mye. Det gjelder alle.
 10. Nå er laget mer finsk enn norsk, hehe, men lykke til! Håper at det blir PUBG-turneringer snart. Savner å se Team Liquid og Faze
 11. Jeg har ikke spilt WoW på en god stund nå, men jeg husker at jeg mislikte det sterkt da Blizzard dummet skilltreet ned 6-7 valgmuligheter(?). Jeg som likte å bruke litt tid på "perfeksjonere" skilltreet. På en annen side var det den tiden jeg hadde ingen barn og massevis av fritid, hehe
 12. Hehe, ja, Jeg husker at jeg var irritert da jeg ble «tvunget» til å installere Steam for å spille Counter-Strike. Den gangen var alle vant til å installere spillene selv. Jeg skjønte ikke poenget med Steam før det kom flere spill i butikken.
 13. "men PlayStation 5 er hakket mindre kjapp, med Xbox' 3,66 Ghz mot PlayStation 5s 3,5 Ghz." Er det ikke omvendt? Høyere Ghz = raskere?
×
×
 • Create New...