Gå til innhold

akristina92

Medlemmer
  • Innlegg

    4 898
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av akristina92

  1. 17 hours ago, Kodi said:

    Ingen Black Friday tilbud for Pixel 4a =( *sigh* Det er utrolig at telefonen som skulle koste 349 USD koster 5200kr og mer i Norge.. Grådige butikksjefer.. 

    den var på tilbud på amazon.co.uk for noen dager siden, men ser den kanskje er utsolgt nå? jeg fikk den for 4300 med frakt og alle kostnader inkludert. tok bare noen dager fra jeg bestilte til den var på døra mi. veldig fornøyd sånn sett! forhåpentligvis kommer jeg ikke til å savne 5års reklamasjonsrett (bank i bordet)

  2. 38 minutes ago, sedsberg said:

    Funker det med én brikke i hvilken som helst slot? Hvis så og du ikke ser noen fysisk skade så ville jeg prøvd reklamasjon.

    At CPU kan følge med er ikke uvanlig. En bør kjenne når en løfter av kjøler om en bør lirke noe under eller prøve å vri til den løsner. Dog noen ganger har man ingen valg.

    Jeg har jobbet som servicetekniker/reparatør på PC-er og utstyr i flere år i tillegg til som hobby og har opplevd ganske mange ganger at kjøleren sitter som klistrert til CPU.

    Ja, begge brikkene funker i hvilket som helst slot, men med en gang jeg setter begge i samtidig (uavhengig av hvor jeg setter de), så får jeg den ikke til å poste

  3. Okei, så transkjønnethet har ingenting med seksualitet å gjøre. Det er en helt annen greie. Transkjønnethet handler om kjønnsidentitet og kjønn. Man omtaler ikke transkjønnede personer som "transer". Det er et ord som er en forkortelse for "transvestitt": det vil si personer som kler seg ut som det motsatte kjønn enn de egentlig er, og har ikke noe med kjønnsidentitet å gjøre.

     

    Videre har ikke homoseksualitet noe med pedofili å gjøre. Jeg aner ikke hvor du har fått det i fra. 

  4. Vurderer å skaffe meg en Nexus 6P siden min LG G3 viste seg å være et skuffende kjøp. :( 

     

    Noen av de som har eid telefonen en stund som vil si noe om hvordan den er i dag? Fortsatt god batterilevetid og hastighet på den? :) Og oppleves den generelt som en rask telefon i daglig bruk? Sliter en del med at ting føles generelt treigt på min G3, og at den ofte på laste programmer på nytt hvis jeg prøver å gjøre flere ting samtidig (f.eks høre på podcast samtidig som jeg bruker nettleseren og bruker facebook messenger). Har den øvrige "bugs" og småproblemer?

     

    Har også lest noe om at den har et "bootloop"-problem, og at batteriet degraderer veldig fort for noen. Vet ikke hvor normalt det er - er det noe jeg burde tenke på?

  5. Hei! Det har seg slik at det sitter noe fast i toalettet/toalettavløpet, og det er langt nok på vei til at jeg ikke får til å fiske det ut. 

     

    Da har jeg tenkt på om jeg kan avmontere toalettet for å få bedre tilgang. Hvis jeg stenger stoppkrana og skyller ut vannet i ryggen, er det noe som kan gå galt da? Jeg har ingen erfaring med slikt. Det hadde vært veldig praktisk å fått det unnagjort nå, i stedet for å måtte bruke et tett toalett til i morgen. Er det en relativt enkel jobb, eller burde jeg kontakte en rørlegger elns i morgen?

  6. Noen som vet om det selges original-ladere til SP1/2? Så vidt jeg forstår så har de vel gått utav produksjon for lengst, men det må da finnes noe? Jeg prøvde en billig-lader fra mytrendyphone, men den er så dårlig laga at maskinen min praktisk talt er ubrukelig med strømmen i (elektronisk støy kødder med touch-skjermen og touch-padden). For ikke å snakke om potensiell brannfare og kortslutninger.

     

    Syns forøvrig det er helt fullstendig absurd at det tilsynelatende ikke selges ladere lengre, med tanke på at produktene som krever dem fortsatt selges flere steder.

  7. Takk for svar. :)

     

    Jeg leste igjennom paragraf 5-5, 5-7 og 5-8.

     

    5-8 virket spesielt interessant: "Utleieren kan kreve erstatning for tap som følge av at leieren ikke oppfyller sine plikter etter §§ 5-1 til 5-6. Dette gjelder likevel ikke så langt leieren godtgjør at misligholdet skyldes en hindring utenfor leierens kontroll som leieren ikke med rimelighet kunne ventes å ha tatt i betraktning på avtaletiden eller å ha unngått eller overvunnet følgene av."

     

     

    Siden det ikke finnes en spesiell grunn til at veggedyr oppstår (annet en at de kommer med gjester/reisende bebobere, eller at de eventuelt flytter seg/sprer seg mellom leiligheter), så vil jeg jo absolutt påstå at skaden er utenfor vår kontroll.

     

     

    Uansett så har jeg purret på å få samboer til å kontakte utleier, siden hun framleier til meg og er ansvarlig for kommunikasjon mellom oss og utleier, så vi får se :)

     

    Takk for hjelp uansett.

  8. Hei!

     

    Det har seg sånn at vi har fått veggedyr i leiligheten vi leier. Flytta inn sent i februar, og problemet oppstod i midten av august.

     

    Hvem har egentlig ansvaret for å dekke kostnaden til skadedyrkontrollen? Er det sannsynlig at slikt blir dekket av utleiers forsikring? Jeg tenker jo at uansett "hvem sin feil" det er, så må det jo være umulig å komme med noe konkret bevis noen veier?

  9. Man kan pakke bæsj inn i sølvpapir, men blir det konfekt av den grunn?

     

    Det betyr lite hvordan folk ser ut. Utseende betyr faktisk ikke så mye, for folk flest. Og hva er det som er som er attraktivt med en kvinne? At de IKKE er en mann! At de ikke har penis, baller eller noe testosteron. Dette påvirker personligheten mer enn mange her inne tror virker det som. Det handler ikke om å være "redd for å være homofil", det handler om å vite hva det innebærer å være hetero, for menn. 100% hetero og tenner kun på kvinner og ikke en falsk wannabe som prøver å utgi seg som e. Det er faktisk på kanten til respektløst mot ekte kvinner, små menn som tror de er noe av det samme bare fordi det *føles sånn*. Men de vil jo aldri få en fullstendig innsikt uansett, uavhengig av hvor mange operasjoner også forsåvidt.

     

    Og utseende på kroppen betyr minimalt i det lengre løp, for folk flest. Det er kroppen en puler, men er det ikke personligheten en har sex med? Og klær er bare gavepapir egentlig, som rives av for å komme til presangen. Og jeg kan ikke forestille meg noe mer turn-off hvis det da hadde vist seg å være en liten puslete mann som stakk halen mellom bena og kledde seg ut.

     

    Folk kan føle seg som dem vil, men jeg kommer aldri til å anse enkelte mennesker for noe de ikke er. Om de vil tro det er det greit for meg, så lenge de ikke prøver å presse sin egen tro og sine egne overbevisninger over på meg.

     

    Oi. Har du en gang giddet å gjøre et forsøk å lære litt om tingene du uttaler deg om før du kaster opp dritt over hele tråden, eller? :) Jeg visste faktisk ikke at mennesker kunne være så trangsynte i land som norge nå til dags, jeg. Man lærer noe nytt hver dag!

    • Liker 1
  10. det må finnes en årsak en grunn at du tenker som du tenker. Man vil ikke bare bli en kvinne fordi man føler for det plutselig, latterlig. Du ble født mann, hva er problemet? Deal with it.

     

     

    Takk for at du deler det idiotiske synspunktet ditt med oss! Greit å bli minnet på at uansett hvor langt menneskeheten kommer, er det alltid noen som ligger litt bak.

     

    Uansett. Jeg tror det er helt normalt å kjenne litt på sånt til tider :) Er ganske sikker på at det er noe de fleste opplever til en viss grad. Så lenge det ikke plager deg, så er det hvertfall ingenting å bekymre seg over.

    • Liker 2
  11. Order "transe" blir brukt for å beskrive transvestitter: menn som kler seg i dameklær. De identifiserer seg selv som menn, men liker -- av forskjellige grunner - å kle seg i dameklær.

     

    Transvestitter må ikke forvirres med menn eller kvinner som er transkjønnet. Disse personene har en forskjellig kjønnsidentitet fra sitt biologiske kjønn, og pleier å endre kroppen sin med kjønnshormoner og operasjoner for å få sin egen kropp til å "matche" slik dem føler seg innvendig. Man skal omtale transkjønnede personer med deres foretrukket pronomen :)

     

    Jeg vil si at å kalle en person som er transkjønnet for "transe", kan virke litt negativt ladet.

  12. Hei

     

    Jeg bestilte en pakke med div. pynteting fra urbanoutfitters.co.uk på en verdi av 2635 NOK, den 7 mars 2013. Jeg mottok pakken 03.04.2013 og betalte 2 fakturaer på en sum av 1084 fra DHL den 04.04.2013.

     

    Jeg fant nå 2 purringer fra Sergel på en faktura jeg visstnok mottok 27.06.2013 (jeg har aldri fått den). Disse var sendt til addressen som gjaldt for 9 mnd siden. Her skal jeg visstnok betale merverdiavgift, tollavgift, "fortolling 3-5" og utleggsgebyr på en sum av 1184 NOK + nå purregebyr.

     

    Dette skjønner jeg ikke bæret av. Vet noen om dette kan stemme?

  13. Hei. Har en asus transformer 101 jeg ikke får lada. Har prøvd et par 5v usb ladere til ingen nytte. Etter det jeg har lest på div forum bør jeg ha en 15v lader, men har ikke funnet en rimelig en enda (nekter å tro at jeg må lange ut 300 kr for en. ). Noen som vet hvor jeg kan få tak i en rimelig lader som vil virke på transformeren min?

  14. Hei hei! :)

     

    Jeg er 20 og gikk glipp av hele videregående, så nå vil jeg ha generell studiekompetanse, for det må man jo ha. ;)

     

    Er det noen som vet om muligheter i Oslo? Jeg vet ikke hvor aktuelt det er for meg å begynne i en skole med en haug av unger, og da er alternativene jeg vet om å lese som privatist, voksenopplæring (som jeg er for ung for) og nettskoler.

     

    Er det noen andre som vet noe mer om dette her? Noen som kommer på en lur måte å gå frem? :)

  15. Kan slenge på eitt spørsmål:

     

    Kor lik ein kvinnekropp kan kroppen din bli?

     

    Akkurat dette kommer veldig an på hver enkelt person, og hvor tidlig man begynner med hormontilførende og eventuelt testosteron-nedsettende.

     

    Hvis noen begynner veldig tidlig, for eksempel akkurat i det man begynner å komme i puberteten, så vil man ikke klare å skille en transperson fra en cisperson (http://en.wikipedia.org/wiki/Cisgender) (bortsett fra kjønnsorgan selvfølgelig), siden (for folk som biologisk er gutt) testosteronet ikke har hatt sjansen til å gjøre noe skade enda..

     

    En liten regel (jeg mener det finnes unntak, men den er ganske grei), er at hormoner kan gi, men ikke ta tilbake. Så for transjenter, så vil ting som stemme og beinstruktur ikke endres. Det som vil endres er steder kroppen lagrer fett, så istedet for mage, så vil det lagres i hofter, rumpe, lår(tror jeg), bryster og på undersiden av overarmen. Man vil få mykere og tynnere hud, fettet i ansiktet vil flytte litt på seg så det blir litt "rundere" og litt sånne småting.

     

    Når det kommer til kjønnsorgan, så har de blitt veldig flinke på det nå til dags. De kan "lage" en vagina som ser og føles like "bra" ut som en ekte. Man vil også kunne nyte sex. Men når det er sagt, så er det ikke alle som velger å gå så langt.

×
×
  • Opprett ny...