Jump to content

Samaritanen

Medlemmer
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)

Recent Profile Visitors

2209 profile views
 1. Jeg prøvde akkurat som deg på kalkulatoren og fikk -36,76. Men jeg vet hvordan han fikk -0,82; istedenfor å ta opphøyd i 4 for logaritmen, så flytter han tallet 4 foran logaritmen og multipliserer 4 med log(10^(-7)). Man får da: -0.8156.
 2. Jepp, men markedet trenger sårt flere IT-interesserte personer. All interesse for IT er god interesse Lykke til!
 3. Jeg har dog en mastergrad, men tatt kurs fra Udemy og Coursera. Arbeidsgiver så på det som positivt under intervju. Det er selvfølgelig ikke en 100% substitutt for en grad, men om du er innmari flink og har kursbevis, viser det bare at du har en genuin interesse for å ha tatt det på fritiden. En god del bedrifter krever dog minst en bachelorgrad for i det hele tatt komme på intervju.
 4. Noen som vet om det er mulig å låne en PC med GPU hos IDI for å trene en modell?
 5. Ferdigutdannet om ett år, og etter flere jobbtilbud gikk jeg for ett mindre konsulentselskap som kunne gi meg mest kompetanse/lønn . Hadde også ett 530 fast tilbud, dog for ett av de større selskapene. Har hørt bra lønnsutvikling i dette selskapet, så vi får se om to år når jeg oppdaterer dere Stillingstittel: Konsulent Sektor: Privat Erfaring: 0 år Alder: 23 Utdanning: MSc. Sted: Oslo Goder: Det alle kan friste med. Lønn: 475 000 fast lønn Edit: Jeg vet at Tekna gjennomsnittslønnen er på 550, og at mine studiekamerater får +- 30 rundt dette området. Skulle selvfølgelig hatt mer imho, men startlønnen for meg var ikke så viktig.
 6. Ja beklager, skulle ha presisert. Har endret innlegget nå
 7. Noen teknologer som har gått konsulentveien typ Big4? Hva er deres erfaringer knyttet til kompetanse- og lønnsutvikling? Edit: Big4 i revisjon; KPMG, EY, PWC og Deloitte.
 8. Så flott å høre! Er nemlig fastlåst til prosjektoppgaven nå, men tenker å bytte veileder til mastern. Antar h*n er moden nok til å ikke gi meg dårlig karakter på prosjektoppgaven uansett
 9. Noen som har erfaring med å bytte veileder til prosjektoppgaven samt velge en annen masteroppgave enn det prosjektoppgaven bygge på?
 10. Det er jeg usikker på. CapGemini hadde startlønn på 505k, men bonus der man kunne ende på 550.
 11. Har en venn som nettopp fullførte en MSc, og skal begynne hos Sopra nå i aug. Han fikk 530k i startlønn.
 12. Siden det utdannes mange økonomer per dags dato, prøver flere å pynte på CVen før de begynner på studiet. Min bror ble ferdigutdannet på NHH i fjor, og han nevnte flere i vennekretsen med befalsbakgrunn, folkehøyskole + milla etc. Du er på ingen måte gammel, men mer rundt snittalderen. Samt har alder ingenting å si, da mine studiekompiser fra NTNU er fra 96 - 89 modeller.
 13. Hei! Har i det siste fått skikkelig sansen for Robotic Process Automation, og i tillegg sikret meg internship nå i sommer. Lurte derfor på om noen andre jobber som dette, og kan fortelle mer om den daglige jobben som RPA utvikler, samt lønnsnivå- og progresjon. Syntes det var veldig lite programmering i UiPath og Blue Prism, og liker programmering veldig godt. Kort fortalt om meg skal jeg begynne å søke fast jobb nå til høsten. God erfaring i Python, Matlab, C++, R, Golang og holder på å lære meg Java i tillegg. Har også en genuin interesse for maskinlæring og AI. Mtp lønn og faglig utvikling, pros and cons på begge?
 14. Går 4. året kyb selv (5 årig master). Hadde sanntid denne våren, er utrolig mye tid som går bort til det berømte heisprosjektet. Er en stor fordel å kunne å progge, og man velger selv hvilket språk man vil progge heisen med. Eksamen er teoribasert, men også noen proggeoppgaver. Skal selv ta datasyn til våren av egen interesse.
 15. Boka er ikke så bra i mine øyne. Brukte khan academy og forelesningene. Øvingene og spesielt eksamenssett er bænkers! Btw, khan har også video for matte 2 og 3 som du skal ha til våren! https://www.khanacademy.org/math/ap-calculus-ab
×
×
 • Create New...