Jump to content

Samaritanen

Medlemmer
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)

Recent Profile Visitors

2357 profile views
 1. Aha, jeg skal ta AZ-204 før AZ-400. Generelt, hvordan er disse Azure eksamenene? Krever det mye lesing for å bestå?
 2. Når vi nå er i snakk om sertifiseringer, har dere noen tanker angående "Exam AZ-400: Designing and Implementing Microsoft DevOps Solutions" ? Arbeidsgiver vil gjerne jeg skal ta denne.
 3. Jeg prøvde akkurat som deg på kalkulatoren og fikk -36,76. Men jeg vet hvordan han fikk -0,82; istedenfor å ta opphøyd i 4 for logaritmen, så flytter han tallet 4 foran logaritmen og multipliserer 4 med log(10^(-7)). Man får da: -0.8156.
 4. Jepp, men markedet trenger sårt flere IT-interesserte personer. All interesse for IT er god interesse Lykke til!
 5. Jeg har dog en mastergrad, men tatt kurs fra Udemy og Coursera. Arbeidsgiver så på det som positivt under intervju. Det er selvfølgelig ikke en 100% substitutt for en grad, men om du er innmari flink og har kursbevis, viser det bare at du har en genuin interesse for å ha tatt det på fritiden. En god del bedrifter krever dog minst en bachelorgrad for i det hele tatt komme på intervju.
 6. Noen som vet om det er mulig å låne en PC med GPU hos IDI for å trene en modell?
 7. Ferdigutdannet om ett år, og etter flere jobbtilbud gikk jeg for ett mindre konsulentselskap som kunne gi meg mest kompetanse/lønn . Hadde også ett 530 fast tilbud, dog for ett av de større selskapene. Har hørt bra lønnsutvikling i dette selskapet, så vi får se om to år når jeg oppdaterer dere Stillingstittel: Konsulent Sektor: Privat Erfaring: 0 år Alder: 23 Utdanning: MSc. Sted: Oslo Goder: Det alle kan friste med. Lønn: 475 000 fast lønn Edit: Jeg vet at Tekna gjennomsnittslønnen er på 550, og at mine studiekamerater får +- 30 rundt dette området. Skulle selvfølgelig hatt mer imho, men startlønnen for meg var ikke så viktig.
 8. Noen teknologer som har gått konsulentveien typ Big4? Hva er deres erfaringer knyttet til kompetanse- og lønnsutvikling? Edit: Big4 i revisjon; KPMG, EY, PWC og Deloitte.
 9. Så flott å høre! Er nemlig fastlåst til prosjektoppgaven nå, men tenker å bytte veileder til mastern. Antar h*n er moden nok til å ikke gi meg dårlig karakter på prosjektoppgaven uansett
 10. Noen som har erfaring med å bytte veileder til prosjektoppgaven samt velge en annen masteroppgave enn det prosjektoppgaven bygge på?
 11. Det er jeg usikker på. CapGemini hadde startlønn på 505k, men bonus der man kunne ende på 550.
 12. Har en venn som nettopp fullførte en MSc, og skal begynne hos Sopra nå i aug. Han fikk 530k i startlønn.
 13. Siden det utdannes mange økonomer per dags dato, prøver flere å pynte på CVen før de begynner på studiet. Min bror ble ferdigutdannet på NHH i fjor, og han nevnte flere i vennekretsen med befalsbakgrunn, folkehøyskole + milla etc. Du er på ingen måte gammel, men mer rundt snittalderen. Samt har alder ingenting å si, da mine studiekompiser fra NTNU er fra 96 - 89 modeller.
×
×
 • Create New...