Gå til innhold

ace_ventuora

Medlemmer
  • Innlegg

    1 232
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ace_ventuora

  1. Hei,

     

    Jeg hadde en iMac som jeg solgte for litt siden, tok alt jeg ville ha og lagret på en ekstern HD. Har nå ny pc med Windows 8, men kommer ikke inn på disken. Den blir oppdaget, men har ikke blitt dediktert noen bokstav av systemet, og innholdet er derfor ikke tilgjengelig. Altså, ser den korrekt i Device Manager, men ingenting kommer opp på Volume.

     

    Hva kan jeg gjøre for å få tilgang til filene?

  2. Hei,

     

    Nylig formatert min iMac (9,1), og sitter nå i OS X 6.8. Jeg har opprettet en partisjon for Windows ved hjelp av BootCamp-assistenten, men når jeg starter installasjonen, eller prøver å boote fra CD, kommer det bare frem en svart skjerm med en blinkende understreking oppe i venstre hjørne. Ingen Windows-logo eller lasting, kun svart.

     

    Prøvd å resette PRAM og NVRAM (opt+cmd+r+p).

     

    Jeg har prøvd å søke litt på nett, men finner ikke så mye om dette problemet, kun løsninger for PC.

    Noen ideer om hvordan jeg kan fikse dette?

     

     

    På forhånd takk for alle forslag,

    Ace

     

     

     

     

    (Usikker på om jeg skal poste dette som et Windows- eller Mac-problem, så satte det inn her)

  3. Hei! :)

     

    har havna i en litt kinkig situasjon; jeg er i utlandet, og passet ligger hjemme. Er det lov å sende det i posten til hotellet der jeg er om et par dager? Jeg er straks i Danmark med bil kjørt gjennom Sverige, og neste stedet jeg vet jeg skal til er Nederland. Kommer jeg inn der uten pass i det hele tatt? Eventuelt, hvilke land i Europa kommer jeg ikke inn i uten pass?

     

    Evig takknemmelig om noen kan belyse saken, litt kjipt å snu og bruke to dager ekstra.

  4. Hei, hopp! :)

     

    Skal til høsten begynne å studere og trenger en liten bærbar jeg kan ta med meg over alt i manne-veska mi. Liten, kompakt. Har ikke store krav, det eneste jeg trenger er en pc som er:

    - STILLEGÅENDE!

    - Brukbar batteritid

    - Lett å overføre filer til og fra, har en iMac som hovedmaskin

     

    Jeg har hender på størrelse med middagstalerkner, så satser på et eksternt tastatur for lengre skrivestunder. Mao trenger ikke tastaturet på selve maskinen være det helt store. Maskinen skal kun brukes til tekstbehandling, lett surfing og litt musikklytting.

     

    Må handle inn en ekstern harddisk i samme slengen, har samlet ca 2.5k - 3.5k å bruke. Noen forslag? =)

     

     

    Harald

  5. Hei

     

    Merket nå mens jeg startet datan at den bare restartet seg selv midt i lastingen av windows. Før windows da begynnte å laste igjen, kom det opp en "svart-skjerm" som fortalte at windows hadde blitt avsluttet feil og hat jeg hadde valgene å starte i sikkermodus, sikkermodus med nettverk, sikkermodus med bare kommandolinje, starte med sist fungerende innstillinger eller å starte på vanlig måte. Jeg valgte da å starte med sist fungerende innstillinger, som ikke ga annet resultat; den restartet midt i lastingen av windows. Det samme skjer i sikkermodus, etter et par sekunder bare gir den opp og rebooter.

     

    Da jeg brukte datan i går merket jeg ingenting uvanlig, viruskontroll og brannmurer sa ikke fra om noe mistenkelig. Jeg installerte ingen ny programvare.

     

    Dette er stort sett en http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=300617 med Windows XP.

     

    Kan det være korrupte windowsfiler som har skylden, siden den rebooter omtrentlig på samme tid hver gang? Har virkelig ikke peiling på hva som har skjedd her. Alle forslag mottas med stor takk! (:

     

    mvh.

    Harald

  6. Derja, takk :)

     

    Nytt problem! Har en meny med bilder, og de skal ha hovereffekt. Fant en løsning some ser noe sånn her ut:

    --CSS--
    
    .forsiden
    {
    background-image: url('bilder/meny/forsiden.png');
    height: image height;
    width: 166px;
    height: 120px;
    text-indent: -1337px;
    }
    
    .forsiden:hover
    {
    background-image: url('bilder/meny/forsiden_hover.png');
    height: image height;
    width: 166px;
    height: 120px;
    text-indent: -1337px;
    }
    
    
    --HTML--
    
    <a href="#"><h6 class="forsiden"></h6></a>
    

    Den virker utmerket i Opera, men ikke i IE og Firefox. Usikker på hva jeg skal gjøre, et søk på Google ga mange resultater, men fant ingen med rette løsning. Hva er det "riktige" å gjøre?

  7. Notert og tatt til ettertanke : ) Trenger litt mer hp/res før jeg kan løpe på en godt geara rogue eller warrior. Men huntere kan jeg love deg ; )

     

    Prøver å få med Havoc (Beste horde pvp guild på servern) til å sende noen representanter til Halaa, for 1vs1 og 1vs2 fights. 1vs3 som priest er så og si umulig, siden vi ikke har aoe og er såpass avhengig av DoT's, og med 3 mot deg kan trolig en dispelle. Kan se om jeg får til noe, skal se =)

  8. Halloi :)

     

    Folket her på skolen kaller meg nerd, men vil da prøve. Går sisteåret på Medier og kommunikasjon, og hvert halvår skal vi lage et stort prosjekt som kan linkes til fagene vi har på skolen. Før jul i år har jeg lyst til å lage en WoW PvP film, og da trenger jeg tips fra folket, om hvordan jeg lager en bra PvP film, underholdene for dere, og samtidig lærerikt for meg :)

     

    • Er det noen spesielle situasjoner dere vil se en Shadowpriest overvinne?

    • Noen spesielle class/specc som jeg kan utfordre meg selv mot?

    • Hva slags musikk bør jeg ha med?

    • Hva gjør en PvP film bra? Noen spesielle filmer jeg kan "inspireres" fra for å lage min film så bra som mulig?

     

    Har 2/5 Merciless, og noen honoritems, specca 17/0/44. Kan ikke ta ubegrenset med Hordes samtidig, siden jeg stort sett har vært PvE orientert helt fram til nå siste to månedene. Alle forslag mottas med takk, vil prøve ut alt som kommer inn! :)

     

     

    //Gealrage

     

    Post på WoW-Europe | Armory

  9. Hu eine er opptatt, men den andre er intressert i eldre menn. Ikke det at du er så gammel, men eldre enn hu :> Om du liker litt gammel pop-rock og countryorientert rock, så har du napp her ;D

     

     

    Edit; det var da en mindre spennede logo?

×
×
  • Opprett ny...