Jump to content

wanka

Medlemmer
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. der ja..får vente litt så kommer det vel en ferdig versjon. :-)
 2. ok. får bare vente og håpe det kommer vnc server eller lignende til android snart da :-) litt enklere å bruke musa/tastaturet på pcen enn å knote på telefonen.
 3. hei !! finnes det noe program til android for å styre den fra pc ( ala remote desktop ) ?
 4. hei !! på windowsmobile så kunne jeg koble mobilen til usb på pcen og når jeg da f.eks. brukte webbrowseren på mobilen så henten den da siden over usben istedet for over gprs. hvordan får jeg til dette på android ?
 5. Skjønner ikke hvorfor microsoft skal tillate andre browsere for vanlige folk. IE er fremdeles den eneste browseren som klarer å vise alle sider. Når Opera, firefox, etc. støtter "microsoft websider" så kan dere ta opp diskusjonen igjen.
 6. hei !! noen som vet om det er mulig å koble en htc tytn ii til en ipod høyttaler dock for ipod med en eller annen konverter ?
 7. det er ikke rart det ikke tar av når det er umulig å få tak i og ingen bruker det i sine produkter. jeg har ventet lenge på f.eks en PVR med SSD så man slipper det latterlig bråke som fra f.eks get sin pvr. i laptop hadde det også vært fint så hadde man kanskje sluppet bråker der også (men det er kanskje cpu vifta som gnåler mest der) mange andre produkter også som hadde vært kjekt med ssd men når ingen lever så kan det jo ikke ta av.
 8. Hei!! Jeg er på jakt etter en laserskriver som det er mulig å detektere om det er tomt for papir, online, etc. Dette skal gjøres fra C#.Net. De fleste skrivere jeg har prøvd oppdaterer statusen kun etter forsøk på utskrift. Jeg trenger å kunne sjekke dette før jeg prøver å skrive ut.
 9. kommer SSD senere ? kan bare velge hybrid og vanlig nå.
 10. eller prøv å laste ned en .iso fra ftp.uio.no. den klarer i hvertfall maks hastighet hos get (ca. 26 mbps).
 11. eneste som har epg som fungerer er vel kiss, men da må du regne med problemer.
 12. i følge tester jeg har lest overeksponerer f30 nesten alle bilder. hvis dette er tilfelle er jo kameraet ubrukelig.
 13. Det kan hende vi får bærbare PCer med SSD i 2007, men på DVD-opptagere vil det nok drøye en stund før vi får det, fordi prisen per GB er vanvittig mye høyere. Dessuten får man foreløpig ikke mer enn (såvidt jeg husker) rundt 20-30 GB på SSDer. Derfor er harddisker fortsatt det beste å bruke i slike apparater, da de fleste vil ha mest mulig lagring for pengene. 7625336[/snapback] For de flest holder nok 30 GB i massevis (spesielt hvis man kunne begynt å lagre i divx istedet for urgamle mpeg2). Man har jo mulighet for å brenne på dvd.
 14. håper virkelig 2007 blir året vi får se vifteløse laptops med SSD og vifteløse dvd-opptakere med SSD istedet for bråkete HDer.
 15. hvis jeg kun bruker laveste iso vil da f.eks. canon 850 være like bra ?
×
×
 • Create New...