Gå til innhold

zemtex

Medlemmer
  • Innlegg

    789
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zemtex

  1. Fikk høytalerne idag. Strålende fornøyd, utrolig hvor mye lyd man får for pengene. Til musikk passer de perfekt, men må nok invistere i en sub etterhvert for å ta unna de skikkelige dype drønnene i filmer.

     

    Angående sub, XTZ 99 W12, er denne å anbefale? Hvordan er den til musikk?

     

    Har kombinasjonen m65 og XTZ W12. Til prisen er det latterlig bra. er du fornøyd med trykket med m65, kommer du til å få bakoversveis med en W12.. (Selv skal jeg ha en ekstra W12 :)

    mvh

  2. Hasselblad er ikke det enkleste å bruke akkurat, og krever mye av mannen/kvinnen bak. Men det viktigste, som jeg tror ingen har nevnt, er at hasselblad godt kan regnes som et studiokamera.. punktum... det er null form for tetting, så det tåler minimalt med støv og fukt! Personlig hadde jeg aldri byttet til et slikt fra et 1Ds mk3.. Å sammenlikne bilder til webbruk er også meningsløst. Først når bildene skal brukes til de største magasinene, eller til store postere, har hasselblad noe for seg. Men for all del.. kjøp hasselblad og kos deg med exif'ene.

  3. DUKE3D har en spesiell plass i gamer-hjerte. MEN håper virkelig de bruker like ql stemme og saftige uttrykk som i DUKE3D. Dette er jo tross alt et av særpregene til DukeNukem.

    Minnes med et stort glis:

    It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum!

    Heh, Heh, Heh, what a mess!

    [Duke examines the Duke Nukem II arcade machine] Hmm, don't have time to play with myself.

    Shake it baby! You wanna dance?

     

    osv osv :)

  4. Hei

     

    Har samme dilemma som trådstarter, og er usikker på hvilken tlf man skal gå for. Både N82 og G900 er tydeligvis svært gode tlf'r, men begge har "pros & cons"..

     

    N82

    +bra kamera

    +GPS!

    -Oppdateringer til kart koster flesk?? eller??

    -bittebitte små taster

    +skal være god på video også..

    +3.5mm jack utgang til headsett! SWEEEEET :)

    +lett å utvide med minnekort

     

    G900

    +Bra kamera

    -ikke 3.5mm jack utgang :(

    +rask/responsiv?

    +lett å utvide med minnekort

    +"relativt" tynn

    -ukjent videoopptak kvalitet??

    -ikke GPS!

    +skikkelige taster

    +svært god batt.kapasitet??

     

    Har S/E idag, så overgangen blir nok lettere til en G900 enn til en N82, sånn rent praktisk.

    Begge ligger ikke langt unna hverandre i pris uten abo, så det står egentlig på funksjoner

     

    comments......?

     

    mvh kai

  5. Har denne, brukes til bilderedigering, allround windows, og spill. Har absolut ingenting å klage på. Min er kalibert med profft utstyr. Den har alt av tilkoblinger man kan tenke seg, pivot og god innsynsvinkel. Skal man ha noe bedre enn dette må man jaggu cashe ut en lagt større sum tror jeg.... Om enkelte kan være uheldige med sine eksemplar kan vel egentlig skje alle merker/modeller.

  6. Det var noe utydelig, men skal jeg tolke ordlyden, så;

    - At du SKAL opprettet et RAID-0 på to stk 120gb disker

    - Du HAR formatert til 55gb og 175gb.

    Alt det som eksisterer av filer og partisjoner på disse diskene vil bli borte når du setter opp diskene i raid. ETTER du har satt det opp i RAID, så kan du partisjonere de (teoretiske) 240gb slik du vil.

     

    Var det det du lurte på?

     

    mvh Kai

  7. Denne har TN panel, som er kjent for å ha heller dårlig innsynsvinkel. Hvis målet er 24" og budsjettet er max 3500, så er nok TN eneste alternativ. Med andre ord, skal dine krav og størrelse og innsynsvinkel, må du nok regne med et par tusenlapper til dessverre. Men slik fungerer verden, det er nok av samme grunn at Toyota Landcruiser kommer seg bedre fram i terrenget og koster mer enn en BMW X3 ;) Så enten må du punge ut for å få forfylt dine krav, eller senk kravene.

     

    Dell 248WFP er en helt kurrant skjerm, men ikke mer

     

    mvh

  8. Heisann

     

    Har idag et Asus P5B-E PLUS HK, med en C2D E6300, hvor jeg har muligheten til å enten selge videre både HK og CPU, eller bare CPU. Her sett litt på utvalget av hovedkort, og det er midt sagt stort.. en neve med chipset typer og hk produsenter. Liker Asus godt, men selv de har en haug å velge mellom. Det jeg håper jeg kan få tips om, er om det er noe poeng for meg å bytte til et litt nyere HK? Med for eks P35 chipset?? Evt noen gode/konkrete tips? (Skal oppgradere til en E8400)

     

    mvh

  9. Bond33: Har sett etter disse feilene som blir nevnt, både i vanlig bruk og med EIZO som skjermtest (den er det linket til i en av de to trådene du viser til), og klarer ikke å se noe feil, av den karakter du selv opplever. Det ENESTE jeg klarer å bemerke meg er at på helt hvit bakgrunn, blir de siste 5mm ut til siden noen % grå. Ta for eks dette forumet, med en del hvit på begge sider. Ser denne antydningen til venstre, men til høyre merker jeg det ikke pga "slide'ern" i nettlesern.

     

    En annen ting jeg, som mulig er jeg som knoter litt med, er at når jeg pakker en Memory Stick Duo i en overgang, detekterer minnekortleser den ikke. Vanlig CF funker derimot som smør... Må se om det er noe jeg gjør feil..

     

    mvh kai

  10. Spørs om det har påvirket noe at du har "slått av" av det meste av lys på skjermen... Sitter i skrivende stund på bestefaren til 2408 (forgjengern til 2407), og på det bildet du har vedlagt ser jeg alle de markerte områdene fin-fint, så det høres merkelig ut at denne nye modellen er "verre". Skal ta en titt på samme bildet når jeg får min 2408 ut i uken som kommer :)

×
×
  • Opprett ny...