Gå til innhold

Netforce

Medlemmer
  • Innlegg

    432
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Netforce

  1. Har ikke hørt samme klager fra Oneplus 3 reviews, så antar noe av det du klager over er for det meste knyttet til OP2.

     

    Jeg bestilte i dag til der jeg skal til ferie i Europa så får den et par dager etter jeg kommer frem.

    Som jeg skrev så gjaldt dette Oneplus 2 ja, oppgradering til MM har vært alt annet enn problemfritt for denne telefonen, men når man først har fått det installert og blir kvitt batteryleaks og sånt så har omsider telefonen blitt det de lovte. Blant annet så har fingeravtrykksleseren faktisk blitt brukandes nå, tidligere så kunne man prøve en del ganger før den faktisk fant ut at den skulle virke. 

    Tror uansett du blir fornøyd da det er en veldig flott telefon, personlig kommer jeg nok ikke til å kjøpe den med mindre OP2-en min dør snart rett og slett fordi den er kjapp nok og har mer enn nok minne for meg. 

  2. Har hatt oneplus2 nå i et halvt år og noen erfaringer:

     

    Oxygenos er utrolig fint for oss som liker native Android, noen få ekstra tillegg som de dessverre bruker votter og vinter på å portere og når det faktisk skjer så er det gjerne fullt av bugs som gjør at telefonen låser seg i tide og utide. Den blir også ulidelig varm om du "gjør litt" på den så pass opp. 

     

    Når det er sagt så er selve opplevelsen av telefonen å betrakte som ganske så eksklusiv, du må vesentlig opp i pris for å få noe tilsvarende. Dualsim er vanvittig kjekt for oss som er vant med å hale rundt på 2 telefoner og 64GB intern lagring er i mange tilfeller mer enn tilstrekkelig, i hvert fall for akkurat nå. Standbytid, er omtrent som på andre telefoner av tilsvarende klasse, ikke noe å skryte av, jeg lader stort sett 3 ganger i døgnet, men så gamer jeg fra den også da.  

  3. Heia

     

    Har en samsung note 3 som nylig ble "utsatt" for et regnskyll, det rare er at jeg kan slå telefonen av og på, men skjermen viser ingenting lenger så jeg regner med at selve skjermen har blitt "bløtlagt" også.

     

    Har skrudd den opp og funnet ut at det er noe irr rundt volumknappene og på "skjermdelen" etter at jeg har tatt ut selve radioen, selve skjermen er jo i en del her.  

     

    Har funnet ut at jeg kan få taki en erstatningskjerm på ebay for ca 1500 + toll, men er det egentlig verdt det? Er batteri + radio verdt noe eller skal jeg bare la den gå i elretur?

     

     

  4. Er lei av å hale rundt på 2 forskjellige mobiler og siden Note3-en min avgikk ved døden etter et regnskyll så må jeg ha noe nytt for å dekke privatbehovet så da tenkte jeg å kombinere jobb og privat behovet for telefon i ett. 

     

    Har sett litt på følgende som kunne være aktuelle:

     

    Sony Xperia M4 Aqua dual-sim

    Huawei Honor 5x (Denne blir vel erstattet at 6x straks tror jeg)

    ZTE Blade 6

     

    Noen andre jeg burde se litt nærmere på? Budsjett rundt 3000 kroner, bruker mobilen som avspiller til musikk stort sett og så er standbytid viktig da jeg er allergisk mot ladere. Likte egentlig ikke størrelsen på Noten, men jeg likte batteritiden. 

  5. Har hatt samme problemet med battery drain som endel andre har rapportert. For meg virker det som om mobilen ikke kobler seg ordentlig av det mobile datanettet når den går i deep sleep for når jeg slår av mobilt datanett og bare bruker wireless så er batteritida som forventet(2dager++).

  6. Sitter med fingeren på "avtrekkeren" nå oglurer på og bestille meg en slik hodetelefon forsterker, men har nok kommet til at jeg vil ha en portabel en i tillfelle og da blir det vel kanskje Fiio E17 eller E07. Usikker hvilke av disse jeg bør satse på.

     

    Er klar over at det dyreste er det beste, men å betale 500,- ekstra for morroskyld har jeg ikke veldig lyst til :)

     

    Koster vesentlig mer om du skal "oppgradere" senere, så skyt inn de ekstra 500

  7. Heia

     

    Er på vurderingsstadiet mhp hva som skal være neste oppgradering i kjeden, har et sett med starkey SA-43 IEM-er som jeg forsåvidt er fornøyd med, men jeg skal innrømme at jeg foretrekker heller lukkede klokker da det å dytte noe inn i øregangen egentlig ikke passer meg helt.

     

    Jeg har også ett sett Bose QC15 som jeg bruker til avveksling nå når det er kaldt, men jeg irriterer meg litt over at de ikke låter så naturlig som jeg skulle tro.

     

    Kilden jeg bruker er en Sansa Clip+

     

    Jeg hører på musikk utelukkende på reise så utstyr -må- være tilpasset at man er noenlunde mobil så fullsize klokker er ikke helt min greie.

     

    Budsjett, tja, hva skal jeg si om det, portabelt utstyr er jo litt vanskelig å finne noe som potensielt sett kan gi meg en oppgradering, men la oss si opp til 5000 bare for å si et tall.

     

    Musikk jeg hører på er mye eletronica, progrock og endel ambience.

  8. Noen som har erfaring med custom lagde in ear plugger. Jeg har skikkelig problemører så standard plugger har egentlig aldri passet bra, detter alltid ut. For tiden bruker jeg et billig Akg headset med grei lyd sammen med mobil/iPad når jeg er på skolen, trener, bussen osv.

     

    Jeg fant nettopp disse: http://starkey.no/pr...stom-handsfree. Terningkast 6 hos amobil. De er også veldig billige til å være custom lagd. Noen som har erfaring med disse eller lignende?

     

    Blir brukt med mobil/iPad til trening, skole osv. Variert musikk, en dag Metallica en annen dag U2. Bruker Spotify og Flac. Mulig jeg investerer i en portable dac også.

    Ingen?

     

     

    Overtalte meg selv til å kjøpe et par SA-43 med en spesialtilpasning til mobil, bestilte de for 2 uker siden og kan nesten ikke vente lenger. Kan komme tilbake med noe mer utfyllende informasjon etter at jeg har testa om det er interessant.

    • Liker 2
  9. Kjøpte en slik Benq-skjerm etter å ha fått en anbefalt av en kompis, sånn rent bortsett fra at innsynsvinkelen er litt begrensende så er prisen nesten uslåelig for en så stor skjerm til så lite penger. Som med så mye annet så får man det man betaler for dog.

     

    For wow så funker den helt fint dog, ikke noe blendende høyoppdatering av frames som egentlig trengs der.

  10. Heia

     

     

    Jeg sitter idag med en Nec 20WGx2 som jeg etter hvert har funnet ut at den blir for liten å kjøre WoW på. uansett, pris er egentlig ikke så vesentlig, men jeg vil ha valuta for krona og har da "snevra" inn valget mellom disse 4.

     

     

    Valget står mellom:

     

    https://prisguiden.no/product.php?productId=101937

     

    Nec LCD24WMGX3

    Nec'en er grisedyr, men -er- den virkelig verdt pengene for mitt bruk? Wow handler egentlig ikke om masse frameoppdateringer, mer om fargegjengivelse så i hodet mitt så -blir- denne litt overkill.

     

     

    https://prisguiden.no/product.php?productId=99703

     

    HP LP2475W

     

    Har en HP LP2275 på jobben som jeg -egentlig- ikke er så veldig imponert over, men tja jobb er jobb og hjemmebruk er noe anna så det å vurdere fargegjenvielse med basis i denne samt at det -er- en annen skjerm blir sikkert noe urettferdig. Uansett, ser at det er noen tester av denne som gir den rimelig mye skryt så jeg fristes litt av den.

     

    https://prisguiden.no/product.php?productId=99699

     

    Acer G24Oid

     

    Rimeligere enn HP'en, men jeg er egentlig ikke så veldig glad i "klare" skjermer jeg da, selv om jeg er fornøyd med den Nec'en jeg har så fristes jeg litt av å styre unna denne bare pga fjortisfaktor og litt for høy "kul" faktor :p

    Sikkert bare jeg som er iferd med å bli gammel dog...

     

     

    https://prisguiden.no/product.php?productId=102907

     

    BenQ G2400WT

     

    Ser at usannsynlig mange skryter av denne, men -er- den så bra at den utkonkurerer de andre 3 for mitt bruk. Det er det jeg spør meg om som jeg egentlig ikke finner noe fullgodt svar på. De andre er sikkert bedre til sin bruk, men siden jeg ikke spiller FPS-spill så spør jeg meg om jeg kanskje er best tjent med denne.

     

     

    Valgene varierer fra 3k til nesten 8k alt inklusive, så noe input hadde vært greit på forhånd før jeg kjøper :)

×
×
  • Opprett ny...