Gå til innhold

Bruners

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bruners

  1. Ikke hør på Bruners, han tilhører vist det forrige århundrets webdesignere:P

     

    siden din burde bygges opp av <div> og menyer og sånt burde bygges opp med lister<ul><li></li></ul>

     

    HTML skal angi vha slags innhold som skal være på siden, mens CSS skal bestemme hvordan siden skal se ut for de som surfer på den. Det du burde er å sette deg inn i grunnleggende CSS :)

     

    http://www.w3schools.com/ og http://htmldog.com/ er gode steder å starte! Lykke til :)

     

    Kan forresten anbefale css.no @ efnet om du bruker irc!

    5247858[/snapback]

     

    Altsaa, jeg svarte faktisk personen paa det han spurte etter.

  2. Kan være at selve cdrommen ikke klarer å lese cden skikkelig, har hatt ett par tilfeller der jeg har fått feilmelding om at filer på cden ikke var lesbar, for å så startet installasjonen på nytt og plutselig klarer den å lese filen men ikke en annen fil.

     

    Derfor har jeg som regel brukt min gamle HP 4X CD-brenner når jeg skal installere Windows/Linux. Har nå byttet ut den gamle Acer brenneren som har gitt meg feilmeldinger men en NEC DVD-brenner og har ikke fått noen feil så langt.'

     

    Så mitt tips er å prøve ett annet CD-drev, selv om at CD-drevet fungerer utmerket til alt annet.

     

    Kan forsåvidt også være dårlige eventuelt for lange IDE kabler som gjør at det ikke funker. Litt mer info om dårlige kabler kan du lese om her

  3. uptime.jpg

    Det er det lengste jeg har hatt maskina på, grunnen til å jeg stengte den av var at jeg skulle flytte den til stua og koble den til TVen.

    Det største problemet med å få uptime for meg er egentlig det at Pappa konstant skal slå av PCen til tross for at jeg har sagt til han mange ganger at han ikke skal slå den av.!

     

    Nå har jeg 7 dager 6 timer 21 minutter og 15 sekkund

  4. Hmm, la meg tippe. På den samme maskina som du har eller faren din, what ever hadde jeg vell den orginal i rundt om helt til jeg fikk fatt i Windows Me som jeg kjører på den fortsatt, har vell hatt en reinstallasjon på Me.

     

    Windows 95 derimot er mye bedre :p, har en maskin her som har stått nå i 5-6 år uten reinstallasjon, og den er så og si igang daglig. Kan ikke huske at jeg har hatt noe bluescreens på den heller.. Det er en IBM Aptiva 100Mhz med 24Mb Ram og 5.5GB Harddisk, Super VGS skjermkort ++. Som oppgave har den å opperere scanner og skriver via nettverket samt at pappa bruker den til regnskapsføring for båtforeningen.

  5. [04:16] * You were kicked from #overklokking.no by wackie (banned: HAHAHA, Same detected, get outa here.)

    Jeg for min del syns at det er utrolig barnslig å kicke/ban'e noen på grunnlag av hvilken ISP som leverer nettet deres. (les: finnmark bredbånd) Og hva er galt med samer? Syns at det er smakløst at noen bruker Ok.no's gode navn og ry på en irc kanal hvor rasisme, til en viss grad utøves av operatørene.

     

    Enig!

     

    På EFNet ligger #hardware.no og #ocshoot.no

    #Hardware.no er meget stor kanal med mange behjelpelige folk, kanalen skal vist etter ryktene har sammarbeidet med hw.no for en tid tilbake siden..

     

    Men men, ser ikke problemet med å være på flere servere..

    mIRC støtter jo nå flere servernettverk orginalt..

×
×
  • Opprett ny...