Gå til innhold

gthansen

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gthansen

  1. Hei lurte kun på om noen her har erfaringer her med bruk av Navigon 70 Plus evt en annen navigon i plus eller easy serien , fint om jeg kan få +/- med denne da jeg skal gå til innkjøp av en ny gps da min 3 år gammle garmin tok kvelden her om dagen !

    Tar i mot alle innspill med takk .

  2. Håper noen her kan hjelpe meg gått til innkjøp av peltor sine øreklokker med blåtann hae en nokia e 52 men har problemer med att telefon mister kontakt med øreklokker selv om den kun ligger i lommen , testet en nokia c 5 nå om dagen og samme problemet der .

    men hørt noen si att blåtann på sony ericson er bedre , stemmer dette ? trodde blåtann var blåtann jeg

    håper noen kan kan komme med innspill på hvilken mobil jeg bør gå for da jeg må bruke øreklokkene.

  3. Hei , skal nå kjøpe med ett Nikon D5000 men har lyst på en litt bedre linse enn den som følger med , står mellom 2 fra Sigma begge har samme zoom område men den ene har litt bedre lysåpning og stablisator men koster 1300,-kroner mer enn den uten og 0,5 dårligere i lysåpning på tele , det jeg lurer på er det behov for stablisator på en slik linse er det vært prisen ?

  4. D5000 har siste generasjons 12 Mpixels DX sensor, så tviler på det kommer noe nytt med det aller først. Muligens en D5000s, men "same shit different wrapping". Tenk på alle bildene du går glipp av om du alltid venter på det siste; for det kommer alltid noe nytt, det er like sikkert som at jorda ikke er flat :)

     

    er ikke meningen att jeg skal vente på noe nytt men har ikke råd føre april tipen håper på før påske , er er jo leit om det kommer nytt rett etter , men hva er DX sensor er det postivt ?

  5. Hei

    Skal nå gå til innvestering av digitalt fotokamera men er usikker på vilket en bør velge for vil jo ha det beste står vel mellom disse 3 ( vet att det finnes bedre men har med pengene og gjøre ) nikon D5000 - canon 500D eller Sony 700

    håper noen her kan hjelpe meg litt på vei liker skjermen til d500 da jeg har denne funkjonen på mitt Olympus 5060W i dag , men blir usikker på når de ikke har verken stablisator eller auto fokus innebygd i kamera ! men der er det kanskje ingen av disse som har ?

    og ang pakkene med objektiver er de noe satse på eller bør man feks legge penger i ett med bedre lysåpning feks Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC Macro HSM og hvor linse bør man ha ? lønner det seg og ha fler , og bytte på ?

    glad for innspill som vil hjelpe meg på vei

  6. Hei , Jeg er på jakt etter en bra og enkel mp3 avspiller til pc , har noen kriterier

    1 det viktigse er att man har en oversikt over hva man har på pc samtidig ser playlisten

    2 må være enkel i bruk

    3 ok om man spille av nettradioer på den

     

    håper att noen her har noen bra og annbefalle bør ikke være free ware , har testet ut noen media center men synes de blir tunge og bruke

  7. Hei har kjøpt meg en 3com 108mbps cabel / dsl router ( 3CRWER200-75 ) og for ikke qos til og fungere på den ,har lagt til mac adresse fra min ip boks fra telio og satt att den skal åpne port 5060 og att disse skal ha høyste pri. men hastigheten faller ikke når jeg bruker telefonen , og dette medfører da att det hakker og suser i telefonen .

    håper noen her kan hjelpe meg

  8. Hei jeg må skaffe meg en ny router , da min d link ikke henger med mer , skal da skaffe meg en trådløs router så jeg kan koble opp min bærbare som jeg bruker som music box , det jeg lurer på er finnes det en router som er trådløs og som en kan koble opp en harddisk mot og skriver så det blir ett lite hjemme nettverk , eller må man da gå for egene nas bokser , synes de er litt i dyreste laget , da jeg også må ha meg en ny router .

    håper noen her har noen erfaring rundt dette

  9. Hei

    Skal gå til innkjøp av en ekstern disk lurer på må man ha med egen strøm forsyning eller fungere de like bra de som kun tar strøm igjennom usb 2.0 skal kun bruke den til og ha mp3 på som skal kobles opp mot min bærbare pc som skal brukes som jukebox

    håper noen her har noe formining om dette

  10. hei

    lurer på om noen kan hjelpe meg med tips vilken dv kasset jeg skal bruke , har sony pc 330 kamera har brukt sony premium dv kasstter en stund, ikke noe fornøyd med de .

    har problem med att jeg for fostyrrelse på noen av kassetene og det som er surt er att jeg ikke ser dette før jeg etter det er filmet .

    har dere noen tips på bra kassetter jeg bør bruke

    håper noen kan hjelpe meg her

  11. hei

    håper att noen her kan komme med tips på vilken type bil vi bør kjøpe oss nå , skal handle en ny fam. bil har tenkt og bruke maks 200.000 på en slik bil , vi ønsker oss en bil med god plass da vi er høye og personlig har i dag følese att jeg ligger og kjører for att jeg ikke skal sitte med hode helt oppe i taket ( har i dag en volvo 460 ) , vil også att bilen skal være drivssikker ! håper noen her kan komme med tips !

×
×
  • Opprett ny...