Gå til innhold

Gutt25

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gutt25

  1. Jeg bor for tiden hjemme, men har en jobb som betaler ca 26k etter skatt hver måned. Til nå har jeg satt resterende sparepenger i DNB global indeks, som virker fornuftig (Rundt 100k) 

     

    Så da har jeg:

    BSU + 2.0: 130 000

    Global Indeks: 100 000

     

    Målet er å få kjøpt bolig i sommerferien neste år. Så jeg lurer litt på hvor dere ville satt pengene? Jeg er ikke særlig glad i risiko så det er mulig det bare er å pøse alt på i indeks fond?

  2. Jeg har prøvd å lese meg litt opp på dette nå, men jeg står litt fast.

     

    Holder det med en NAS, om jeg kun vil bruke den til nedlasting av torrents og streaming over nettverk? Isåfall hvilken vil dere anbefale? Om ikke dette er nok, hvor billig PC kan jeg komme unna med?

     

    Om jeg skal nevne noen krav så vil jeg gjerne kunne streame 4K over kablet nett.

  3. Skal ha en PC på loftet som skal lagre mediafiler og streame rundt i huset gjennom WIFI.

     

    Er det mulig å få dette billigere enn komplett sitt homeoffice som jeg får presset ned til 3800?

     

    Er det noe spessielt jeg må tenke på mtp på streaming, eller klarer de fleste prosessorer fra dette århundret den biten?

     

    Jeg har hittil vurdert denne: https://www.komplett.no/komplett-office-a05/10853

    Trenger ikke skjerm, tastatur osv, så har fått den til 3800 med WIFI og 1GB HD.

  4.  

    Klarte rank 5 med midrange Hunter. Lager en miks av kibbler og badass midrange decks. Hva enn internett sier, flare er et fantastisk kort.

    Det er fantastisk i enkelte situasjoner ja og mot enkelte klasser om man trekker det. Ellers, not so much. Men midrange hunter er ikke så verst nå, og faktisk ganske morsomt å spille også.

    Skader ikke litt med draw lategame for kill command etc, men klart kortet faller i verdi mot dem uten secrets.

  5. Er du avhengig av variasjon så er det ikke så lurt å spille ranked, selv i EU hvor det faktisk er betydelig mer variasjon enn NA. Selv spiller jeg lite HS for tiden, da det er ikke så givende lenger. Og det er litt rart, for når jeg ser gjennom det jeg har spilt på deck tracker så har jeg en seiersprosent på over 50 på omtrent samtlige (10 av 12 decks har en seiersprosent på 56-73%).

     

    Likevel føles det som om jeg taper mer enn jeg vinner, noe som er ganske snålt. Det har vel noe med hvordan jeg taper. Dårlige åpningshender vs perfekte aggro åpninger dreper all spillyst, og det virker som om det er en av spillerne som har ryggen mot veggen veldig tidlig i nesten hver eneste kamp. Synes ikke det er så stas egentlig. Det føles som om aggro blir veldig belønnet i HS.

     

    Dårlig start hånd fører nok til automatisk tap i 70% av kampene om du spiller på rank 13 og høyere skulle jeg tro. Eneste måten jeg finner noe variasjon om dagen er å spille forskjellige decks tritt og ofte (Mechmage og Midrange Hunter nå om dagen) . Kommer dog ikke forbi rank 11 så tidlig i sesongen.

  6. SSD var litt dyrt, men jeg må kanskje det.. Den jeg har nå bråker alt for mye (ekstern HDD fra tidlig 2000) Men hva med: WD My Passport Ultra? (https://www.komplett.no/product/845810/datautstyr/harddiskerssd/harddisk-ekstern/wd-my-passport-ultra-1tb-classic-black#)

    Noen som kan fortelle meg om støynivå? Ingen av ekstern hd testene som i det hele tatt nevner støynivå..

     

    Jeg har ingen bruk for hverken WIFI eller datakryptering, trenger bare lagringsplass til NUCen i stua..

     

    Kunne det blitt billigere med en SSD + SSD til USB3 kabel? Evnt hvor finner jeg disse kablene til en ok pris? Ser Komplett skal ha latterlige 250

×
×
  • Opprett ny...