Gå til innhold

pantrax

Medlemmer
  • Innlegg

    200
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

pantrax sine prestasjoner

17

Nettsamfunnsomdømme

  1. Koster nå i dag 999 kr for spiderman ps5 standard edition. Hva i alle dager er det som skjer. Et halvt år gammelt spill går opp i pris? Ser forøvrig at det er flere titler som har skrudd opp prisen
  2. Ja! Endelig. La oss slå inn siste spiker sånn at vi kan gå videre til neste storhetstid.
  3. Ikke koster det 899 for standardutgaven heller! Tror det er på tide å introdusere vurdering av pris ved karaktersetting for det er vilt nå.
  4. Blir selskapet for stort og dominerende? Tja de er nok allerede for stor. Men er det noe bedre med konkurrenten og dens avtaler for eksklusivitet? Sånn her og nå er Sony mer låst. Men de vil begge tape for tencent på spillsiden om ikke noe skjer.
  5. Har ikke prøvd det, men hvorfor ikke? Skulle tro de div gamers merker hadde gjort dette for lenge siden. Helt logisk for meg i alle fall.
  6. Forsvarerne av høyere priser elsker å forklare det med inflasjon. Men hva med distribusjonskostnadene som nærmest har forduftet og av enda større betydning den økte brukermassen som har økt eksponensielt slik at det er mange flere betalende spillere i dag. Det er bare å se på markedsverdien av store utgivere så skjønner man at de bare ønsker å tjene enda mer. Og enda så leder mobil.. skjønner ingenting lengre jeg.
  7. Nå spiller jeg ikke hvert f1 spill som kommer men av og til kjøper jeg det. Det er få spill som gir bedre mestringsfølelse. Du må virkelig lære deg å kjenne bilen og dens grenser. Og når jeg da skrev kontrakt med ett topplag etter sesongen var forskjellen enorm. Bilen satt nærmest fast i svingene sammenlignet. Ga mer mening når det ikke var rewind funksjon. Kjørte du utfor var det lange løpet kjørt. Så du måtte kjøre på grensen. Er nok mange nå som kommer inn å forventet arkadebilspill når dette har vært mye mer sim enn GT i mine øyne.
×
×
  • Opprett ny...