Jump to content

theNe

Medlemmer
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

Recent Profile Visitors

1120 profile views
 1. vi har server om dere ønsker å slippe å leie en? connect 83.141.29.203:27015;password delusive
 2. Vi har server som vi kan bruke: connect 83.141.29.203:27015;password delusive
 3. Kan vi utsette denne kampen da paintzz er i Roma på skoletur? ellers hadde det vært greit å vite om vi må bruke step eller ikke asap
 4. Får ikke lastet opp via gamer.no så here you go: https://files.fm/u/pskkc7ag
 5. Får ikke lastet opp via gamer.no så here you go: https://files.fm/u/65ejrm5b
 6. Får ikke lastet opp via gamer.no så here you go: https://files.fm/u/22m7ppyk
 7. Får ikke lastet opp demo via gamer.no så here you go: https://files.fm/u/qbgvuc63
 8. Det går fint, men helst ikke noe seinere et par stk. som skal på jobb tidlig imorra
 9. Hei, det blir litt i det seineste laget ja, så ikke denne kommentaren før nå og har avtalt å møte kl 2000.
 10. Grusarn fikk forlengelse av jobbkontrakt så han måtte brått jobbe, han er tilbake 28-2.mars og reiser igjen etter det, mulig å få det til iløpet av da? ellers spiller vi som avtalt med step-in om det ikke går Legg inn step for sikkerhets skyld. Skal se om vi kan flytte, men tviler. fikk ikke lagt inn før litt seint, mulig å starte kampen 20:30 eller 21:00 så vi kan bruke luz?
 11. Grusarn fikk forlengelse av jobbkontrakt så han måtte brått jobbe, han er tilbake 28-2.mars og reiser igjen etter det, mulig å få det til iløpet av da? ellers spiller vi som avtalt med step-in om det ikke går
 12. "HenKii //*" Du er bra skada, briller hello*? Jeg satt på gamer.no i hele går og akkurat idet klokka slår 1800, så la jeg inn lagoppstillinga, på minuttet. om du ikke tror meg få en admin til å dobbeltskjekke- uansett så synes jeg det blir helt forbanna feil og ikke sende meg en steam-melding noen av dere, men så har jo alltid simiz vært en regelrytter til de grader også da så lykke til med det.
 13. Hei, vi har en som skal på sjøen nå imorra og ønsker å utsette kampen, går det greit for dere om vi spiller den 16. februar neste fredag?
 14. Spilte ilag med han ca. 7mnd før han ble plukket opp nylig av aNdz i Kingpins. Utrolig dyktig til å bevege seg, eliminerer i stor grad hvor motstanderne kan stå og setter seg opp for enkle dueller. Litt som coldzera holder på i SK. En god lateround spiller som kan clutche mot hvem som helst, en farlig ak og dgl! Blir spennende å se hvor langt han kan nå, lykke til!
×
×
 • Create New...